Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου πω εγώ τι έχουν να πουν. Στην περίπτωσή μου, αυτός μίλαγε με τις ώρες, έκανε τρελό show-off για το ποιός είναι και τι ρόλο βαράει και εγώ καθόμουν και τον θαύμαζα. Η αλήθεια είναι πάντως οτι οι συνομήλικοί μου μόνο για μπάλα και playstation μιλούσαν, οπότε λογικό ήταν να εντυπωσιαστώ. Ε μετά βέβαια μου έφυγε η καψούρα και όπου φύγει φύγει.

Αν φτασω να εχω την αναγκη να μιλαω με τις ωρες σε ενα 20χρονο για αυτοεπιβεβαιωση κατι δε παει καλα..Το επομενο σταδιο ειναι οι τρελοι στα τρενα που μιλανε για μασονους εβραιους κλπ.

Μα εκει ειναι η ενσταση μου, δεν ειναι ολες οι 20ρες by default σε φαση yolo ας παρταρουμε καθε μερα. :)

Αν δεν ειναι ετσι οι 20αρες επισης κατι δε παει καλα.

Γενικα,καθε ηλικια εχει τα δικα της.Τουλαχ ετσι πρεπει ναναι.Οι μικρομεγαλοι ειναι σε φαση κ καλα συνειδητοποιημενοι αλλα κατα βαθος ειναι ντροπαλοι του κερατα κ δε τολμανε τπτ.Φτιαχνουν δηθεν θεωριες για τα παντα,αλλα ουσιαστικα δεν εχουν να δειξουν κατι.

Οι μεγαλοι που το παιζουν μικροι κ μεσα σ ολα κ καλα....εκει κ αν ειναι τσιρκολικι η φαση.Οπως κατι 50αρες θειτσες που ειναι εμφανως θειες,οχι διατηρητεα μιλφονια πχ λεχου φειδα χατζηβασιλειου κλπ,κ να κυνηγανε 25ρηδες.Κ καλα αυτες ειναι τρελες κ ψαχνουν το γλυκο πουλι της νιοτης,ο 25ρης που θα παει να γαμ...το ερειπιο πως τη παλευει ηθελα να ξερα.Ουτε στον εχθρο μου αηδια.

• Like 3
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παλίκαρε ο αποπάνω μην τα έχεις τόσο μπερδεμμένα... 

Εγώ μια απλή ερώτηση θα σου κάνω και αν θες μου aπαντάς

Έχεις μια 20αρα που αλληλογουστάρεται με έναν 40αρη, κοινώς την θέλει και τον θέλει.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ????????????????????????????????????????

Δημοσ.

Εκεινο,που δηλωνει η ηλικια,ειναι σιγουρα ποσα χρονια περασαν απο τοτε,που γεννηθηκα και τι ιατρικες εξετασεις πρεπει να κανω.Κατα τα λοιπα αποτελει μια ενδειξη  και οχι αποδειξη ωριμοτητας. Υπαρχουν αλλα βασικοτερα και πιο αξιοπιστα κριτηρια για την επιλογη συντροφου. Μπορω να επικοινωνω με τον αλλο? Συμπιπτουν οι κοσμοθεωριες και τα πιστευω μας? Με καλυπτει συναισθηματικα?Εχουμε καλη σεξουαλικη ζωη? Υπαρχει κατανοηση,εμπιστοσυνη,σεβασμος,ειλικρινεια? Εχουμε κοινα ενδιαφεροντα?  Και το μελλον...τι ζηταμε απο το μελλον??

Αν αφηναμε τα στεροετυπα και κοιτουσαμε την ουσια θα υπηρχαν αρμονικοτερες σχεσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Έχεις μια 20αρα που αλληλογουστάρεται με έναν 40αρη, κοινώς την θέλει και τον θέλει.

Καθολου μπερδεμενα φιλαρακι.Ο 20αρης με την 20αρα,κ ο 40αρης με την αντιστοιχη του κει τριγυρω..Τα μπερδεματα αρχιζουν μετα.

Κ ξαναλεω,πες η 20αρα ειναι μουρλη κ δε ξερει τι θελει οπως καθε στην ηλικια της.Ο 40αρης που ειναι μυαλωμενος υποτιθεται δε ντρεπεται τουλαχιστον να σκεφτεται ετσι για την κορη του εν δυναμει?

Γιαυτο λεω καθε ηλικια εχει τα δικα της.Στα 20 εισαι τσοφλι.Στα 40 εισαι πατερας.Στα 60 παππους.

Δημοσ.

Στα 40 εισαι πατέρας, στα 60 παππούς και στα 70 για γραφειο τελετων... Τι να πω...

Η ζωή είναι και στα 20 και στα 30 και στα 50 και στα 70 και στα 100 φίλε αν καταφέρουμε και φτάσουμε, μια φορά ζεις...

Διαφωνώ με τις απόψεις σου και θλιβομαι οταν διαβαζω τετοια πραγματα. Και δυστυχως γραφτηκαν και απο αλλους...

Καταρχάς ποιος εισαι εσύ, εγώ,  ο παραδίπλα, ο άλλος γενικά που θα κρίνει τη ζωή των άλλων και θα ορίσει τι ειναι σωστο και τι οχι.

Μιλάμε για ενήλικες ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους και πολύ απλά δε πέφτει λόγο σε κανέναν το τι θα κάνουν στα προσωπικά τους ποσο μάλλον στη σχεση τους και ποιον θα έχουν δίπλα τους.

Κάθεστε και αναλώνεστε στο τι θα συζητάνε μεταξύ τους, τι θα πουν και το πως θα το κανουν στο κρεβατι τους, λες και ο ερωτας ειναι κατι που θα πρεπει να μπει σε καλουπι (ΚΑΙ ΑΥΤΟ) για να φαινομαστε νορμαλ στους γυρω μας ή θα πρέπει να βάλουμε και εδώ νόμους γαμω τα καταλοιπα μας γαμω...

Θλιβομαι πραγματικα...

Ερωτευτείτε και αφήστε τα υπόλοιπα στην άκρη... Ο έρωτας είναι ζωή...

Δημοσ.

Εγώ πάντως συμφωνω ότι η ηλικια δεν παίζει (πάντα) ρόλο. Πρωτιστως, τουλάχιστον για μένα ρόλο παίζουν οι άνθρωποι μεταξύ τους,ο χαρακτήρας και η χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα. Πάντα σε λογικά πλαίσια πιστεύω, και όχι κάτι του τύπου 20 αυτός 50-55 εκείνη, ή και το αντίθετο γιατί πολύ απλά τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει ή χημεία αυτή.

Προσωπικά είμαι 1 χρόνο με μία κοπέλα 9 χρόνια μεγαλύτερη μου,(26 εγω 35 εκεινη) και θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει η απόλυτη χημεία και το "απολυτο" σε όλα τα θέματα, σχετικα με οποιαδήποτε άλλη κοπέλα και αν είχα σχέση. Πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος μου και η ηλικία δεν έχει παίξει κανένα ρόλο πουθενά.

Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, χαρακτήρα και μυαλού παρά ηλικιας. Γνωρίζω άτομα αντρες και γυναίκες που είναι 30+ και το μυαλό τους με τα βίας είναι ενήλικο. Όπως και το αντίθετο σε άτομα 20-25 που γνωρίζω τα οποία έχουν ώριμο μυαλό και συμπεριφορα.

Δημοσ.

Τα εμπλεξες λιγο..Ειναι αλλο το τι θα πουν οι αλλοι,κ αλλο το τι θεωρει καποιος σωστο.Δε μιλαμε για την περιπτωση που ειναι αλληλοεξαρτωμενα.

Για μενα οσο μεγαλωνει το ηλικιακο χασμα οι αγνες προθεσεις εξαυλωνονται.Απο κει κ επειτα περι ορεξεως.

Δε κρινω κανενα μαν μου.Γραφω βασει του τι θα κανα εγω η μαλλον τι δε θα κανα εν προκειμενω.

Δημοσ.

εγώ ξέρω πως στη θεωρία όλοι είναι kewl και "δεν έχω θέμα αν αγαπιούνται γιατί όχι που'ν το κακό" μέχρι να μάθουν πως η κορούλα τους τραβιέται με κάνα τζόβενο τότε μόνο που δε βγαίνουν στο δρόμο με το σιδηρολοστό :P

• Like 1
Δημοσ.

Στα 40 εισαι πατέρας, στα 60 παππούς και στα 70 για γραφειο τελετων... Τι να πω...

Η ζωή είναι και στα 20 και στα 30 και στα 50 και στα 70 και στα 100 φίλε αν καταφέρουμε και φτάσουμε, μια φορά ζεις...

Διαφωνώ με τις απόψεις σου και θλιβομαι οταν διαβαζω τετοια πραγματα. Και δυστυχως γραφτηκαν και απο αλλους...

Καταρχάς ποιος εισαι εσύ, εγώ,  ο παραδίπλα, ο άλλος γενικά που θα κρίνει τη ζωή των άλλων και θα ορίσει τι ειναι σωστο και τι οχι.

Μιλάμε για ενήλικες ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους και πολύ απλά δε πέφτει λόγο σε κανέναν το τι θα κάνουν στα προσωπικά τους ποσο μάλλον στη σχεση τους και ποιον θα έχουν δίπλα τους.

Κάθεστε και αναλώνεστε στο τι θα συζητάνε μεταξύ τους, τι θα πουν και το πως θα το κανουν στο κρεβατι τους, λες και ο ερωτας ειναι κατι που θα πρεπει να μπει σε καλουπι (ΚΑΙ ΑΥΤΟ) για να φαινομαστε νορμαλ στους γυρω μας ή θα πρέπει να βάλουμε και εδώ νόμους γαμω τα καταλοιπα μας γαμω...

Θλιβομαι πραγματικα...

Ερωτευτείτε και αφήστε τα υπόλοιπα στην άκρη... Ο έρωτας είναι ζωή...

Πόσο χρονών είσαι και νιώθεις την ανάγκη να εκφράζεσε τόσο απόλυτα; Άκου θλίβομαι. Κανείς δεν λέει ότι είναι κακό, ούτε λέμε τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους. Όπως εσύ λες ότι είναι σωστό, σε κάποιους δεν πολύ στέκει όπως σε εμένα.  Εγώ π.χ. εκφραζόμουν όπως εσύ στα 18, αμά στα 28 δεν έχω ηραμήσει κάτι κάνω λάθος τι να κάνουμε. Άρα δίπλα μου θέλω έναν άνθρωπο που να έχει βρει κάποια ισορροπία. Γιατί αν π.χ. εγώ δουλεύω 16 ώρες την μέρα καλη ώρα και η/ο συντροφός μου αρχίζει να ''θλιβεται'' τόσο εύκολα, να γενικεύει και να παρερμηνεύει καλή ώρα- πάει το κλείσαμε το μαγαζί :) Τώρα ο έρωτας είναι ζωή και υγεία. Επίσης το να έχουμε στη ζωή μας μια καλή ροή και ισορροπίες πάλι υγεία είναι.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ ξέρω πως στη θεωρία όλοι είναι kewl και "δεν έχω θέμα αν αγαπιούνται γιατί όχι που'ν το κακό" μέχρι να μάθουν πως η κορούλα τους τραβιέται με κάνα τζόβενο τότε μόνο που δε βγαίνουν στο δρόμο με το σιδηρολοστό :P

Νομίζεις ότι οι σημερινές κοπέλες ρωτάνε τον μπαμπά τους και τη μαμά τους για το ποιον θα έχουν δίπλα τους ή θα πάρουν την άδεια τους ειδικα μετά τα 18;

Και επίσης αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα σου απαντήσω. Η κόρη μου ή ο γιος μου δεν ειναι κτημα μου, δική τους είναι η ζωή αφού ενηλικιωθούν ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ πιθανόν να μην είμαι και παρόν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Θα ερθει η κορη μου πχ 22 χρονων και ο δικος της θα ειναι 40 και θα την πιασω απο το μαλλι και θα τη γυροφερνω στο σπιτι για το κακο που μας εκανε;

Σε τι εποχές ζείτε; Πραγματικά το έχω απορία αυτό...

Αυτά έχουν μείνει σε κάτι χωριά που οι γέροι και οι γριές περιμένουν το Πασχα για να κάνουν ανάσταση...

Δημοσ.

σε χωριά ε; χμ.. καλά :P

καλά αυτό το "όταν ενηλικιωθούν κάνουν ό,τι θέλουν παίζει να ναι η Νο1 πλάνη του σημερινού 18χρονου αλλά οκ

Δημοσ.

Εσύ δεν ξέρω σε τι πλάνη ζεις ακριβώς και μαλλον για 18χρονο σε κοβω :P

Τα εμπλεξες λιγο..Ειναι αλλο το τι θα πουν οι αλλοι,κ αλλο το τι θεωρει καποιος σωστο.Δε μιλαμε για την περιπτωση που ειναι αλληλοεξαρτωμενα.

Για μενα οσο μεγαλωνει το ηλικιακο χασμα οι αγνες προθεσεις εξαυλωνονται.Απο κει κ επειτα περι ορεξεως.

Δε κρινω κανενα μαν μου.Γραφω βασει του τι θα κανα εγω η μαλλον τι δε θα κανα εν προκειμενω.

Αλλος μαλλον τα χει μπλεξει :-D

Βαζεις τη ζωή και τον έρωτα σε καλούπια. Τα γραψες και μόνος σου, μην προσπαθεις τωρα να τα παρεις πισω.

Στα 20 τσόφλι και στα 40 αν βγεις με μια 25αρα θα πρεπει να ντρεπεσαι... Λες και πρεπει να παρει αδεια  για το που θα τον ακουμπησει ή που θα δωσει η αλλη το πραμα της :)

Δημοσ.

Εσύ δεν ξέρω σε τι πλάνη ζεις ακριβώς και μαλλον για 18χρονο σε κοβω :P

γιατί πόσο χρονών πρέπει να ναι κάποιος για να έχει άποψη για τέτοια θέματα; λολ

άσε με εμένα ζω στο δικό μου κόσμο δε βλέπω τι γίνεται γύρω μου και τι αντιλήψεις υπάρχουν

Δημοσ.

Καλα τι 10 κ 20 χρονια διαφορα γραφουν μερικοι,δε στεκουν αυτα τα πραματα.Υποτιθεται οτι οπως κ οι φιλιες ετσι κ οι σχεσεις εχουν κατι να "σχετισουν" μεταξυ των δυο ατομων.Τωρα ενας 40αρης με μια 20αρα η ενας 25αρης με μια 50αρα τι εχουν να πουν κ να κανουν,δε μου φαινεται κ τοσο υγιες ακομα κ για σεξ.Κ νταξει πες ο μικροτερος εξιταρεται κ ανακαλυπτει τον κοσμο ξερω γω.Ο μεγαλυτερος που μπλεκει με το νιατο,δεν εχει "τυψεις"?

Στους τυπους του τοπικ στην αρχη ποιος δινει κ ποιος παιρνει?Τον κοβω για ασχημα γουστα  το γερο..

Ήθελα να 'ξερα τι σκατά μπορεί να συζητήσει ένα 20χρονο με έναν 30+. Γιατί αν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά με τον 30+

Ετσι. xifiassamsung εκανες ωραιο συσχετισμο μεταξυ διαφορας ηλικιας στις φιλιες και στις σχεσεις.

Εγω (ειμαι 22) εχω ενα θεμα με μεγαλυτερους αντρες (που πιστευω οφειλεται σε κατι που εγινε οταν ημουν μικρη) κι αισθανομαι αμηχανα μαζι τους. Και δεν το εννοω για ερωτικους λογους αλλα γενικα σαν παρεα. Θα μιλησω για τυπικα θεματα μαζι τους ή ν'ακουσω συμβουλες ζωης αλλα περα απο αυτο δεν αισθανομαι ανετα π.χ. για προσωπικα θεματα. Θυμαμαι το ειχα ξαναναφερει στο forum αυτο και 2 χρηστες (30αρηδες) το γυρισαν στις σχεσεις και ζοριστηκαν απιστευτα και λυσσαξαν κι αρχισαν να με προσβαλλουν απροκλητα xD Και τωρα υποθετω αυτο εγινε εξαιτιας απο αυτο που ειπαν καποιοι εδω, οτι οι μεγαλυτεροι απο μια ηλικια και μετα θελουν να εισπραττουν αυτοεπιβεβαιωση και χτυπηθηκε ο εγωισμος τους νιωθοντας ισως οτι ειναι αναλωσιμοι στο mating market. Σιγουρα 30 δεν ειναι μεγαλη ηλικια αλλα οσο περνανε μετα τα χρονια ορισμενοι δεν το αποδεχονται.

Υπαρχουν και περιπτωσεις που απλα τυχαινει να γνωρισεις ενα ατομο με μεγαλη διαφορα ηλικιας οκ. Αλλα το να κυνηγας συνειδητα μικροτερους μου βγαζει κατι. Οπως ειπα δεν με νοιαζει που το κανουν μερικοι αλλα εμενα προσωπικα δεν με τραβαει. Μ'αρεσει να συμβαδιζω ηλικιακα με καποιον και να εξελισσομαστε μαζι στα ιδια σταδια της ζωης.

g_alkis Δεν ειμαστε χαζα, ξερουμε να συζητησουμε για σοβαρα θεματα :P Για Bieber και One Direction οι εφηβοι μιλανε. xD Περα απ'την πλακα καταλαβαινω πως το εννοεις, άλλα μπορει να θελει να συζητησει ο 30+ κι αλλα ο 20χρονος. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Από όλα αυτά, μόνο για τη gaga έχω άποψη, κι ας είμαι ώριμος αρσενικός...

Ναι ρε παιδι μου κι εγώ ξερωγω, this proves my point. 

κατι 50αρες θειτσες που ειναι εμφανως θειες,οχι διατηρητεα μιλφονια πχ λεχου φειδα χατζηβασιλειου κλπ,κ να κυνηγανε 25ρηδες.

Ειδες? Το θέμα δεν είναι η ηλικια τους αλλα το οτι δεν εχουν εμφάνιση κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...