Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εμείς με διαφορά ηλικίας τα ίδια βαρετά πράγματα που συζητάνε και οι συνομήλικοι λέμε. Ποιος θα βγάλει τα σκουπίδια, τι θα φαμε το βράδυ, κουτσομπολιά, θάψιμο σε συναδέλφους, τι ταινια θα δουμε, τι θέλει επισκευή κλπ. Δεν μου λέει ιστορίες από τον εμφύλιο κι εγώ να απαντάω με τις νέες τάσεις της μοδας που διάβασα στην Κατερίνα.

• Like 3
  • Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άποψη μου είναι ότι αν μιλάμε για σχέση/sex η ηλικία δεν έχει σημασία. Αν τα βρίσκουν μεταξύ τους ας κάνουν ότι θέλουν.

Αν μιλάμε όμως για οικογένεια εκεί νομίζω ότι υπάρχουν πρακτικά προβλήματα. Μπορεί κάποιοι να λένε «έχουμε 15 χρονιά διαφορά μια χαρά είμαστε» και όντως να είναι. Πως θα είναι όμως τα πράγματα όταν εσύ θα είσαι 55 και ο άλλος 70;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άποψη μου είναι ότι αν μιλάμε για σχέση/sex η ηλικία δεν έχει σημασία. Αν τα βρίσκουν μεταξύ τους ας κάνουν ότι θέλουν.

Αν μιλάμε όμως για οικογένεια εκεί νομίζω ότι υπάρχουν πρακτικά προβλήματα. Μπορεί κάποιοι να λένε «έχουμε 15 χρονιά διαφορά μια χαρά είμαστε» και όντως να είναι. Πως θα είναι όμως τα πράγματα όταν εσύ θα είσαι 55 και ο άλλος 70;

Χμμμ δεν ξερω,

ο πατερας μου ειναι 70 και η μανα μου 55 .Παντρευτηκαν οταν η μανα μου ηταν 20 .

Μεχρι  σημερα ειναι πολυ ερωτευμενοι  πανε ταξιδια,βγαινουν εξω , ειναι συνεχεια μαζι .Ο πατερας μου ειναι πολυ δραστηριος ακομα και τωρα ,δουλευει ,δημιουργει ,  η μανα μου παλι οχι  .

Οπως εδω μεσα εχει σαπιους 25χρονους που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους  και  βαριουνται που ζουνε,εχει και  35χρονους που  κανουν οτι θα εκαναν οι 25χρονοι  σε 3 ζωες .

Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα ,διαθεσης και φυσικης καταστασης .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.

Πάντως εσάς που είστε 30 και όταν σας βλέπει η 20άρα στρίβει τρέχοντας επειδή της θυμίζετε τον μπαμπά της, σας καταλαβαίνω είναι λογικό να έχετε πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας ..

Το θέμα δεν είναι αν είσαι υπέρ ή κατά με το να πας με μια μικρή, το θέμα είναι εάν έχεις ή όχι την δυνατότητα να το κάνεις!

Υπάρχουν 30/40ρηδες που τους βλέπει η μικρότερη και της φεύγουν τα σάλια και υπάρχουν και άλλοι που τους βλέπει και της φεύγουν τα ξερατά..

• Like 3
Δημοσ.

E προφανως και εχει σημασια η εξωτερικη εμφανιση. Αλλα δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα με την διαφορα ηλικιας μονο αυτοι που ειναι ασχημοι

Δημοσ.

Με αφορμή την είδηση πως ο 90χρονος πρώην γερουσιαστής Χάρις Γούφορντ ξαναπαντρεύεται, με άνδρα αυτήν την φορά, τον κατά 50 (!!!) χρόνια νεότερο του Μάθιου Τσάρλτον, ας συζητήσουμε ενα θέμα που πάντα με απασχολούσε και έχει να κάνει με την διάφορα της ηλικίας στις σχέσεις!

Εμας δεν μας ενδιαφέρει αν ειναι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα η σε ετερόφυλα ζευγάρια (ο καθένας ας κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του) εμείς ας μείνουμε και ας εξετάσουμε την διαφορά ηλικίας και μόνο !

Θα κάνατε ποτέ σοβαρή σχέση με άτομο πολλά χρονιά μεγαλύτερο η μικρότερο από εσάς?

Πιστεύεται οτι έχει σημασία η ηλικία σε μια σχέση η ειναι κάτι που σας αφήνει παντελώς αδιάφορους?

Εχετε εμπειρίες ?

Πόσα ήταν τα περισσότερα χρόνια που σας χώριζαν από κάποια η κάποιον που είχατε κάνει σχέση (η σεξ έστω)

Απόψεις ~ εμπειρίες  ~ σχόλια ~  τρολαρισμα όλα ευπρόσδεκτα αλλά με μέτρο για μην κλειδωθεί αμέσως .

Ειχα γραψει εναν σκασμο πραγματτα ,αλλα η συζητηση που ανοιγεις ειναι για μπυριτσα και κουβεντα δεν ειναι αντε 2-3-4 γραμμες αναλυση.

Σε αυτο που θα μεινω ειναι οτι συνηθως οταν υπαρχει μεγαλη διαφορα ο μικροτερος σε καποια φαση της ζωης του θα σκασει για αυτα που δεν εζησε (τα οποια ο μεγαλυτερος τα εχει φαει με το κουταλι και τα εχει ψιλοβαρεθει) ,τα θελω καλως η κακως ειναι διαφορετικα απο ηλικια σε ηλικια,και οσο χρυσος να ειναι ο μεγαλυτερος συντροφος και να σου κανει αυτα που θες σε καποιες φασεις θα σκεφτεις πως αν ησουν με καποιον μικροτερο θα ηταν λιγο διαφορετικα.

Δεν ειναι κανονας εννοειται εξαιρεσεις υπαρχουν απλα οταν το επιχειρεις εχεις ενα μεγαλο ρισκο του να επενδυσεις σε μια σχεση στην οποια θα ξυπνησει ο αλλος μια μερα και θα πει στο ασχετο δεν παει αλλο.

Το θεμα της ωριμοτητας μην το αναφερετε καθως ή εισαι ωριμος σαν ανθρωπος ή δεν εισαι η ωριμοτητα δεν ερχεται τοσο με την ηλικια αλλα με τα βιωματα και το μυαλο που κουβαλας (εχω γνωρισει κατι 35αρια με μυαλο ραπανακίου)

Για απλο σεξ δεν εχεις καν λογο να ρωτας και με μουμια να πηδηχτεις αν εσενα σου αρεσει εμενα μου περισσευει

Χμμμ δεν ξερω,

ο πατερας μου ειναι 70 και η μανα μου 55 .Παντρευτηκαν οταν η μανα μου ηταν 20 .

Μεχρι  σημερα ειναι πολυ ερωτευμενοι  πανε ταξιδια,βγαινουν εξω , ειναι συνεχεια μαζι .Ο πατερας μου ειναι πολυ δραστηριος ακομα και τωρα ,δουλευει ,δημιουργει ,  η μανα μου παλι οχι  .

Οπως εδω μεσα εχει σαπιους 25χρονους που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους  και  βαριουνται που ζουνε,εχει και  35χρονους που  κανουν οτι θα εκαναν οι 25χρονοι  σε 3 ζωες .

Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα ,διαθεσης και φυσικης καταστασης .

ναι αυτο δεν ειναι θεμα ηλικιας αμα εισαι "βαρετος" θα εισαι και στα 25 και στα 35 δεν θα αλλαξουν πολλα αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα μην μπερδευεσαι κοιταμε καθαρα ηλικια

• Like 1
Δημοσ.

Πως σε ολο το θεμα δεν εχουν αναφερθει οι λεξεις οπως Βουτσας μωροπουπεριμενουν κλπ????

Και καλα ο Βουτσας κανει το κομματι του...Η κοπελα ντιπ μυαλο?

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τις γνώμες των άλλων για το ποιόν θα βάλουμε στη ζωή μας τι σχέση θα έχουμε μαζί του.

Σαν κακιες πεθερές κάνετε μερικοί εδώ μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τις γνώμες των άλλων για το ποιόν θα βάλουμε στη ζωή μας τι σχέση θα έχουμε μαζί του.

Σαν κακιες πεθερές κάνετε μερικοί εδώ μέσα.

Και αν αρχισουν απο τωρα την γκρινια , φαντασου να γινουν πραγματικοι πεθεροι και πεθερες  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πως σε ολο το θεμα δεν εχουν αναφερθει οι λεξεις οπως Βουτσας μωροπουπεριμενουν κλπ????

Και καλα ο Βουτσας κανει το κομματι του...Η κοπελα ντιπ μυαλο?

Αυτη κ αν εχει μυαλο..Εχει εξασφαλισει το μελλον της.Γιαυτο ετρεχε το βουτσα σε κλινικες να του στιψουν τα φρυδια μπας κ πιασει το παιδι του με χιλια ζορια κ τεχνητες.

Ο δε βουτσας κλαιν μαιν.Εχει δεν εχει 10χρονια ακομα σιγα μη κατσει να πινει φασκομηλο στο καροτσακι.Θαχει το τεκνο να μπαλαμουτιαζει.Μαζι του.Ειναι τοσο εξοφθαλμα λαθος που δε μπορει παρα ναναι σωστο καθως δειχνει που παει το πραμα  :-D  :-D

Δεν ειναι καλυμενο με δηθεν "φυσιολογικο" κ μανδυες "ελευθεριας".

• Like 1
Δημοσ.

Aν δεν υπάρχουν περιορισμοί στο σεξ ή αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος τόσο γι'αυτό τότε και 50 χρόνια διαφορά τι να κλάσει.Εγώ πάντως δύσκολα να ήμουν με κάποιον σημαντικά μεγαλύτερο ή μικρότερο μου.

35 εγώ  κ 36 ο άνδρας μου.18 μηνάκια περίπου μου ρίχνει.Μια χαρά διαφορά τη θεωρώ.

Δημοσ.

Πάντως εσάς που είστε 30 και όταν σας βλέπει η 20άρα στρίβει τρέχοντας επειδή της θυμίζετε τον μπαμπά της, σας καταλαβαίνω είναι λογικό να έχετε πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας ..

Το θέμα δεν είναι αν είσαι υπέρ ή κατά με το να πας με μια μικρή, το θέμα είναι εάν έχεις ή όχι την δυνατότητα να το κάνεις!

Υπάρχουν 30/40ρηδες που τους βλέπει η μικρότερη και της φεύγουν τα σάλια και υπάρχουν και άλλοι που τους βλέπει και της φεύγουν τα ξερατά..

Ή θεωρεία σου προβλέπει ο 30/40 σαρης να μην νιώθει καμία ανάγκη συν ύπαρξης με ένα 20 χρόνο; Ο μικροτερος σε ηλικια ειναι πανευκολο να γοητευτει δεν είναι δα και κανά chalenge στα 35 να νιώσει δέος το 20 χρόνο. 15*365=5475 μέρες σας χωρίζουν. Αν ένας άνθρωπος εξελίσσεται στην ζωή του το καλύτερο, μετά το σεξ, είναι διάλεξη.. Επίσης κάτι σε όσους λέτε τι 30 τι 40 τι 50; Έχετε διαβάσει καθόλου ψυχολογία, σε στοιχειώδες επίπεδο; Χμ....
Δημοσ.

το αγορι μου είναι του 1999 κι εγω του 1992.
το μονο που μου φαινεται παραξενο είναι ότι εχει σχολειο/απουσιες και τέτοιες μπουρδες να τον σκοτιζουν. κατά τα αλλα ειμαστε πολύ οκ ^_^

• Like 1
Δημοσ.

το αγορι μου είναι του 1999 κι εγω του 1992.

το μονο που μου φαινεται παραξενο είναι ότι εχει σχολειο/απουσιες και τέτοιες μπουρδες να τον σκοτιζουν. κατά τα αλλα ειμαστε πολύ οκ ^_^

Ευθύνες παιχτουρι, οχι αστεία.

Ο έρωτας σας απαιτει θυσιες :cry: 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...