pano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πιο πολυ μπερδεύτηκα η αλήθεια είναι! Σε καταλαβαίνω,αλλά να σου εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου και εσύ φυσικά αποφασίζεις από κει και πέρα. Ανέφερες ότι σε συντομο χρονικό διάστημα θα αλλάξεις οθόνη,άρα η minimum ανάλυσή της θα είναι 1920x1080(όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο καλύτερη καρτα γραφικών χρειάζεσαι) ,μετά λες ότι ΄΄ να σηκώνει άνετα όμως ορισμένα παιχνίδια όπως Witcher 3΄΄άρα εδώ μιλάμε για παιχνίδια με αυξημένες απαιτήσεις σε γραφικά ,όπερ σημαίνουν ότι πρέπει να δοθεί μεγάλο βάρος στην κάρτα γραφικών. Στο δια ταύτα ΕΓΩ θα έκανα λίγο υπομονή για να μπορέσω να πάρω κάτι να το ευχαριστηθώ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σε καταλαβαίνω,αλλά να σου εξηγήσω λίγο το σκεπτικό μου και εσύ φυσικά αποφασίζεις από κει και πέρα. Ανέφερες ότι σε συντομο χρονικό διάστημα θα αλλάξεις οθόνη,άρα η minimum ανάλυσή της θα είναι 1920x1080(όσο μεγαλύτερη ανάλυση τόσο καλύτερη καρτα γραφικών χρειάζεσαι) ,μετά λες ότι ΄΄ να σηκώνει άνετα όμως ορισμένα παιχνίδια όπως Witcher 3΄΄άρα εδώ μιλάμε για παιχνίδια με αυξημένες απαιτήσεις σε γραφικά ,όπερ σημαίνουν ότι πρέπει να δοθεί μεγάλο βάρος στην κάρτα γραφικών. Στο δια ταύτα ΕΓΩ θα έκανα λίγο υπομονή για να μπορέσω να πάρω κάτι να το ευχαριστηθώ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Φυσικά έχεις δίκιο σε αυτό. Θα δω τι θα κάνω τις επόμενες μέρες. Πήρα πολλές ιδέες και σίγουρα κάποια από αυτά με καλύπτουν. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μια τελευταια ερωτηση θελω να κανω. Πρωτη φορα φτιαχνω pc και θελω να ρωτησω τι παιζει με τα windows? Πρεπει να τα αγορασω ή μπορω να κανω κατι αλλο? Επισης η H110M-K σαν μητρικη κανει για την R9 380/GTX 960?
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική με τις 380 / 960. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου? Windows μπορείς να βρεις κλειδιά στις αγγελίες με ελάχιστα χρήματα. Αν παρολαυτά ξέρεις τι κάνεις και μαζί με τα σπασμένα windows δε φορτώσεις το pc σου με μαλάρια απ'το Άντεν, όλα καλά. 2
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική με τις 380 / 960. Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου? Windows μπορείς να βρεις κλειδιά στις αγγελίες με ελάχιστα χρήματα. Αν παρολαυτά ξέρεις τι κάνεις και μαζί με τα σπασμένα windows δε φορτώσεις το pc σου με μαλάρια απ'το Άντεν, όλα καλά. Χαχα,ενταξει εφ' οσον γινεται πειρατικα κατι θα κανω. Δηλαδη κανω burn τα win7/8 και τα βαζω με το καλημερα? Σκεφτομουν να μαζεψω χρηματα για ενα φθηνο σετ με την 380 ετσι ωστε αργότερα αν θελω να αλλαξω κατι να κρατησω την gpu. Μαλλον εκει με βλεπω. Αργοτερα θα βαλω εναν SSD οπωσδηποτε επισης. Edit: http://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-r9-380-dd-dual-fan-r9-380p-4df5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519795 Αυτη λεω 4GB
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλή είναι η υλοποίηση της XFX. Το e-shop τις βαράει λίγο τις κάρτες, ίσως να τη βρεις κάνα εικοσάρι κάτω από skroutz, αν σε ενδιαφέρει. Τώρα για τα win δεν μπορώ να επεκταθώ, καθώς νομίζω αντιβαίνει στους κανόνες του forum. Εγώ πάντως έχω ψωνίσει ένα κλειδάκι με ένα εικοσάρι.
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλή είναι η υλοποίηση της XFX. Το e-shop τις βαράει λίγο τις κάρτες, ίσως να τη βρεις κάνα εικοσάρι κάτω από skroutz, αν σε ενδιαφέρει. Τώρα για τα win δεν μπορώ να επεκταθώ, καθώς νομίζω αντιβαίνει στους κανόνες του forum. Εγώ πάντως έχω ψωνίσει ένα κλειδάκι με ένα εικοσάρι. Μαλλον εκει θα καταληξω με το super flower για τροφοδοτικο και μια 8αρα ram μαζι με τον i3 6100. Φαινεται η πιο προσιτη λυση για μενα και νομιζω με καλυπτει. Οσο για τις τιμες ενδεικτικες ειναι. Θα ψαξω και αλλου για parts. Ειναι μεγαλη η διαφορα της 4αρας gpu απο την 2αρα? Γιατι ειναι 40€ κατω.
pano Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για ποιό τροφοδοτικό μιλάς; Υ.Γ 'Οχι ρε συ ποιά 40 ευρώ διαφορά,στην καλύτερη κανά 20άρικο έχουν και γι'αυτή την διαφορά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. 1
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για ποιό τροφοδοτικό μιλάς; Υ.Γ 'Οχι ρε συ ποιά 40 ευρώ διαφορά,στην καλύτερη κανά 20άρικο έχουν και γι'αυτή την διαφορά δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. 40 Ευρώ διαφορά είχε η 4αρα του eshop απο τη 2αρα του skroutz. Οπότε κλείνω στην 4αρα 380. Για τροφοδοτικο έλεγα αυτο --> http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-80-plus-bronze-series-450w-p-PER.815791 Παρεπιμπτοντως κάποιο καλό κατάστημα για να φτιάξω PC στην Αθήνα? Edit: Με λίγα λόγια για αυτά λέω(SSD θα βάλω μόλις μαζέψω τα χρήματα): Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από GiwrgosNvidia
Whitefanged Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το κατάστημα (κατά το The Shop) στην Αθήνα είναι το Polytope. Χωρίς να υπερβάλλω δεν χρειάζεται καν να τους δώσεις τη σύνθεση. Τους λες τι χρήση θες να κάνεις και σου ετοιμάζουν το vfm για τη περίπτωσή σου. Επίσης από πλευράς aftersales δεν θα βρεις καλύτερα. Όσο γίνεται βέβαια, δεδομένου ότι κι αυτοί με τις ελληνικές αντιπροσωπείες πρέπει να βγάλουν άκρη. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από Whitefanged 1
LoL Boost Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γιατι εγω την asus h110m-k την βλεπω στα 70ευρω??? Da faq
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γιατι εγω την asus h110m-k την βλεπω στα 70ευρω??? Da faq Ε για 10 λεπτα τωρα θα τα χαλασουμε?
LoL Boost Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στα build που σου εχουν ανεβασει την εχει 57ε. Πωτς γκενεν;
GiwrgosNvidia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στα build που σου εχουν ανεβασει την εχει 57ε. Πωτς γκενεν; Αυτο νομιζω ειναι απο newsletter. Δεν το βρηκα ουτε εγω 57 ευρω.
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γιατι εγω την asus h110m-k την βλεπω στα 70ευρω??? Da faq Προσφορα μεσω Newsletter 40 Ευρώ διαφορά είχε η 4αρα του eshop απο τη 2αρα του skroutz. Οπότε κλείνω στην 4αρα 380. Για τροφοδοτικο έλεγα αυτο --> http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-80-plus-bronze-series-450w-p-PER.815791 Παρεπιμπτοντως κάποιο καλό κατάστημα για να φτιάξω PC στην Αθήνα? Edit: Με λίγα λόγια για αυτά λέω(SSD θα βάλω μόλις μαζέψω τα χρήματα): H R9 380 φιλε μου θελει καλο 550W τροφοδοτικο Το Superflower ειναι αριστο αλλα θα του πεσει λιγο. Για την 380 θες αυτο http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 η απο αυτο και πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα