Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λενε πως στην γερμανια πως τα iphone ειναι πολυ φθηνα σε σχεση με ελλαδα..ξερει κανεις τι παιζει  με τις τιμες ποσο εχει το iphone 5s και iphone 6?

Δημοσ.

θα στο παν σε φαση κανουν συμβολαια 50ε το μηνα για απεριοριστες κλησεις κτλ. και τα παιρνουν τσαμπα..

στις περισσοτερες χωρες ετσι γινεται..εδω μην το περιμενεις ακομη και αν γινουμε βραζιλια βενεζουελα αργεντινη...

http://www.vodafone.de/privat/handys/iphone-6s.html?icmp=hp_ds_248

στην ελλαδα σκεφτονται να ριξουν εξτρα φορολογια σε οσους χρησιμοποιουν κινητα..

Ελλάδα είναι  από τις υψηλότερες παγκοσμίως με συνολικό ύψος φόρου 34,5% ως ποσοστό του συνολικό κόστους ιδιοκτησίας του κινητού. Σε σύνολο 50 χωρών, εκτός της Ελλάδας ( έκτη θέση) οι πρώτες δέκα είναι αναπτυσσόμενες οικονομίες ( Τουρκία, Ιορδανία, Γκαμπόν, Τανζανία, Τζαμάικα, Ελλάδα, Βραζιλία, Πακιστάν κ.ά) Η δυσανάλογη έμμεση φορολογία στη χώρα μας οφείλεται στο ειδικό τέλος (12%-20%). Παρά τις συνεχείς αυξήσεις του ειδικού τέλους, τα δημόσια έσοδα από το ειδικό τέλος μειώνονται τα τελευταία έτη λόγω του περιορισμού της χρήσης και των αντίστοιχων λογαριασμών. Τα δημόσια έσοδα το 2015 ανήλθαν σε 210 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα από το 2007.

Δημοσ.

Γιατί δεν μπαίνεις σε κάποιο Γερμανικό κατάστημα να ψάξεις;

Πάντως η λογική λέει ότι από την στιγμή που οι μισθοί είναι στον θεό εκεί πέρα δεν υπάρχει λόγος να είναι πιο φθηνό από εδώ.

Δημοσ.

Αυτό οτι η λογική οτι "50 ευρώ συμβόλαιο, απεριόριστα τηλέφωνα και ίντερνετ είναι τσάμπα" με ξεπερνά. 

Πόσο χαλάτε το μήνα δηλαδή; Πάνω απο 500 μηνύματα; Πάνω απο 5-6gb; (για κινητό μιλάμε)

50 x2 έτη συμβόλαιο για βάλτε τα κάτω να δείτε πόσο πάει. Και δεν σου χαρίζουν το κινητό (κατιτίς θα δώσεις πιο μπροστά).

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παιδια να ειστε καλα!!

Γιατί δεν μπαίνεις σε κάποιο Γερμανικό κατάστημα να ψάξεις;

Πάντως η λογική λέει ότι από την στιγμή που οι μισθοί είναι στον θεό εκεί πέρα δεν υπάρχει λόγος να είναι πιο φθηνό από εδώ.

ναι εχεις δικιο..αλλα λενε πως πολλες φορες εχει stock day και γινονται μιση τιμη ολα

Δημοσ.

Ποιοι μισθοι ειναι στο θεο στη γερμανια;;

Μεσος μισθος 1400 θα πω με κατι ενοικια συχνα το 1/3 η το μισο του μηνιατικου,αναλογα την περιοχη.

Το iphone εδω εχω την εντυπωση οτι κοστιζει οσο και στην ελλαδα,

Οποτε συγκριτικά για τον γερμανο ειναι βατη τιμη,αλλα για τον ελληνα δεν αλλαζει κατι.

Με συμβολαια ειναι αλλη υπόθεση,αναλογα τι συμβόλαιο θα παρεις.

Εγω με διετες βονταφον στα 20€ και 2γβ ίντερνετ χωρια των κλησεων και μηνυνατων που δεν χρησιμοποιώ πηρα το huawei p8 δωρεαν.

Δημοσ.

Ποιοι μισθοι ειναι στο θεο στη γερμανια;;

Μεσος μισθος 1400 θα πω με κατι ενοικια συχνα το 1/3 η το μισο του μηνιατικου,αναλογα την περιοχη.

Το iphone εδω εχω την εντυπωση οτι κοστιζει οσο και στην ελλαδα,

Οποτε συγκριτικά για τον γερμανο ειναι βατη τιμη,αλλα για τον ελληνα δεν αλλαζει κατι.

Με συμβολαια ειναι αλλη υπόθεση,αναλογα τι συμβόλαιο θα παρεις.

Εγω με διετες βονταφον στα 20€ και 2γβ ίντερνετ χωρια των κλησεων και μηνυνατων που δεν χρησιμοποιώ πηρα το huawei p8 δωρεαν.

Δεν νομίζω ο μέσος μισθός να είναι 1400, αν και φυσικά εξαρτάται από το επάγγελμα.

Αλλά ναι, με συμβόλαιο 50,60 ευρώ τον μήνα παίρνεις την συσκευή με συμβόλαιο δύο χρόνων.

Δημοσ.

Με κατωτατο ωρωμισθιο στα 8,5 αν δεν κανω λαθος καποιος που εργαζεται στον ιδιωτικο τομεα με απλο οχταωρο και διπλο ρεπο βγαινει καπου στα 1500,

Δεδομένου οτι κυριως οι μεταναστες επιχειρηματιες ριχνουν τον εργαζομενο τους και τον ξεκινανε ας πουμε με 1200-1300 σκαρτα,η οταν πρωτοξεκινας μια δουλεια ειναι σχεδον στανταρ 1300,με τον καιρο αρχιζουν οι αυξησειςς.ετσι στα πολυ προχειρα βγαίνει ενα ποσο που δεν το λες και στο θεο,ειδικα οταν εχεις ενοικιο τυπου 600-1000€.τουλάχιστον για μοναχο που μενω εγω.

Η βονταφον το 6s 16 το δίνει με διετές στα 58€ με ικανοποιιτικες παροχές,

Αλλα τα 10€ της τιμης ειναι για την συσκευη.

Δεν θα ελεγα οτι συμφερει ιδιαίτερα.

Αυτονομα δεν ξερω ποσο πωλείται, πχ στα αντίστοιχα σκρουτζομαγαζα,θα ριξω μια ματια σημερα αν με βγαλει ο δρομος.

Δημοσ.

Με κατωτατο ωρωμισθιο στα 8,5 αν δεν κανω λαθος καποιος που εργαζεται στον ιδιωτικο τομεα με απλο οχταωρο και διπλο ρεπο βγαινει καπου στα 1500,

Δεδομένου οτι κυριως οι μεταναστες επιχειρηματιες ριχνουν τον εργαζομενο τους και τον ξεκινανε ας πουμε με 1200-1300 σκαρτα,η οταν πρωτοξεκινας μια δουλεια ειναι σχεδον στανταρ 1300,με τον καιρο αρχιζουν οι αυξησειςς.ετσι στα πολυ προχειρα βγαίνει ενα ποσο που δεν το λες και στο θεο,ειδικα οταν εχεις ενοικιο τυπου 600-1000€.τουλάχιστον για μοναχο που μενω εγω.

Η βονταφον το 6s 16 το δίνει με διετές στα 58€ με ικανοποιιτικες παροχές,

Αλλα τα 10€ της τιμης ειναι για την συσκευη.

Δεν θα ελεγα οτι συμφερει ιδιαίτερα.

Αυτονομα δεν ξερω ποσο πωλείται, πχ στα αντίστοιχα σκρουτζομαγαζα,θα ριξω μια ματια σημερα αν με βγαλει ο δρομος.

Ο κατωτατος ειναι οπως ανεφερες μικτα 1500, που βγαινει γυρω στα 1000+, 1100. Αλλα ο κατωτατος απευθυνεται κυριως σε ανειδικευτους, οποτε ο πραγματικος μισθος καποιου ειδικευμενου, εστω και ο πρωτος ειναι αρκετα υψηλοτερος. Επιπλεον το Μοναχο ειναι η πιο ακριβη περιοχη την Γερμανιας, με οτι και αυτο συνεπαγεται. 

Αμα οπως λες η τιμη για την συσκευη ειναι μονο 10 ευρω τον μηνα, τοτε φυσικα και συμφερει, αναλογα βεβαια τι ζηταει καποιος απο το προγραμμα του κινητου. Μπορει καποιος να βρει ικανοποιητικες παροχες που θα τον καλυψουνε, με 30 ευρω τον χρονο και να παρει μονος του μια πιο φτηνη συσκευη. 

Αλλα για να αγορασεις το iphone με μετρητα, η τιμη ειναι πανω κατω ιδια με την Ελλαδα, με πολυ μικρες διαφορες θαρρω.  

Δημοσ.

εγω ας πουμε σε εστιατοριο με θεση sous chef ειμαι αρκετα πιο πανω,με σχεδον νορμαλ ωρες.

φιλοι μου στον επισιτισμο παλι αλλα σε ελληνικα εστιατορια παιζουν μαξιμουμ στα 1400 με τρελες ωρες.

αυτο με την τιμη του παγιου το ειδα πριν στη σελιδα της βονταφον ετσι στα γρηγορα,υποθετω ολοι οι παροχοι καπου εκει θα κυμαινοντε.

στα saturn που ειναι και ο πιο ευκολος προορισμος για αγορα σκετης συσκευης κανει το 64 6s γυρω στα 810ε.

αν δεν κανω λαθος στην ελλαδα ειναι κανα 700ε?

Δημοσ.

Δεν είδα διαφορά στις τιμές σε σχέση με εδώ, πάνω κάτω τα ίδια είναι.

(τηλέφωνα, τηλεοράσεις, κονσόλες, εργαλεία κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...