Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικές μέρες με βοηθήσατε να καταλήξω στην επιλογή κινητού (μέχρι 330 ευρώ). Έχω καταλήξει σε 2 συσκευές ΄κ οι 2 sony xperia z3+  ΄κ m5 , ποια από τις 2 λέτε;;;;;;;;; Αν έχετε κατι άλλο να προτείνετε περιμένω  :-D Ξέχασα να σας πω πως διαθέτω ως 330 ευρώ ;)

Επεξ/σία από Lucky_Louk
Δημοσ.

LG g4 άριστο κινητό μην ακούς τα πρόβληματα με bootloop ότι και να γίνει υπάρχει η εγγύηση!

Εγώ σε αυτό θα πήγαινα (αυτο έχω και τώρα και πράγματικα είναι ΆΨΟΓΟ) απίστευτη οθόνη κάμερα και από επιδόσεις δν έχει κορυφαίες αλλά δν θα σε απογοητεύσει!

Τωρα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πάνε στο Ζ3 απλό όχι +!

Ειδικά για το ζ3+ ακούστηκαν πάρα πολλά αρνητικά για υπερθέρμανση οπότε μείνε μακριά κι το Ζ3 δν θα σε απογοήτευσει!

Για το Μ5 εε όχι μην το βάζεις και στο διαλλημα!

• Like 1
Δημοσ.

LG g4 άριστο κινητό μην ακούς τα πρόβληματα με bootloop ότι και να γίνει υπάρχει η εγγύηση!

Εγώ σε αυτό θα πήγαινα (αυτο έχω και τώρα και πράγματικα είναι ΆΨΟΓΟ) απίστευτη οθόνη κάμερα και από επιδόσεις δν έχει κορυφαίες αλλά δν θα σε απογοητεύσει!

Ειδικά για το ζ3+ ακούστηκαν πάρα πολλά αρνητικά για υπερθέρμανση οπότε μείνε μακριά κι το Ζ3 δν θα σε απογοήτευσει!

Για το z3+ "ακουστηκαν πολλα αρνητικα οπως υπερθερμανση κτλ." αλλα για το g4 "μην ακους για προβληματα οπως bootloop και υπαρχει η εγγυηση για ο,τι γινει". Η αμεροληψια στα καλυτερα της...
  • Like 3
Δημοσ.

Για το z3+ "ακουστηκαν πολλα αρνητικα οπως υπερθερμανση κτλ." αλλα για το g4 "μην ακους για προβληματα οπως bootloop και υπαρχει η εγγυηση για ο,τι γινει". Η αμεροληψια στα καλυτερα της...

Αμεροληψια??

Οσοι έχουν g4 ούτε μισό άτομο δν έχω άκουσει για bootloop μόνο στα φόρουμ κλαίνε!

Από την άλλη όμως για τι Ζ3+ ΠΑΝΤΟΎ λένε για υπερθέρμανση από φόρουμ μέχρι reviews

Επίσης το Ζ3+ δν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα και με το arvato για service έπιασες λαχείο!

• Like 2
Δημοσ.

Το G4 ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά εδώ με τρόμαξαν με αυτο το bootloop  που λένε κ από ότι είδα η LG δε κάνει συχνά updates. Και αν τελικά επιλέξω το G4 μάλλον θα το πάρω από τα Kaizer λόγω τιμής που μάλλον δεν είναι ελληνικό, παίζει ρόλο;;;

τι εννοείς??? θέλεις να με βοηθήσεις καθότι άσχετος είμαι?

Δημοσ.

Αν ειναι απο Ελλαδα το G4.

Αν δεν είναι δλδ τι γίνεται???

Φιλε οντος παθενουν bootloop εμενα επαθε προσφατα αλλα κατα ταλα ειναι αριστο

Δλδ τι ακριβώς παθαίνουν?

κατά τ'άλλα update κάνουν ή μένουν κολλημένα στο αρχικό λειτουργικό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...