arxangelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εγώ θα κρίνω την πόλη με την ικανότητα να ζήσεις όμορφα με την οικογένεια σου και με βάση τους ανθρώπους της και η Αθήνα που λέτε ότι είναι η πιο ωραία πόλη έχει πολύ σκαρτους ανθρώπους αναλογικά με την υπόλοιπη Ελλάδα όπως κ η Θεσσαλονίκη και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι μεγαλουπολεις. Θεωρώ ότι αν έκανα μια οικογένεια τώρα κ αν είχα επιλογή να διαλέξω που να ζήσω και να μεγαλώσουν τα παιδιά μου κάπου θα πήγαινα Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Δράμα, και ίσως Καβάλα 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν κάνουμε κι εμείς τίποτα για να αλλάξει αυτό όμως...ίσως τα τελευταία χρόνια μόνο που ακούω ότι πολλοί φεύγουν από την Αθήνα και γυρνάνε στον τόπο τους... Δεν γίνονται σωστές επενδύσεις στην επαρχία, ΤΕΙ/ΑΕΙ σε κάθε πόλη και στρατόπεδα σε κάθε χωριό δεν είναι σοβαρό μοντέλο ανάπτυξης. Αν δεν έχεις περιουσία τι να κάνεις στην επαρχία; 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν γίνονται σωστές επενδύσεις στην επαρχία, ΤΕΙ/ΑΕΙ σε κάθε πόλη και στρατόπεδα σε κάθε χωριό δεν είναι σοβαρό μοντέλο ανάπτυξης. Αν δεν έχεις περιουσία τι να κάνεις στην επαρχία; Έτσι είναι αν και αρκετοί έχουν περιουσία στην επαρχία που απλά πάει χαμένη. Καταλαβαίνω όμως ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν τριαντάρη πχ που έχει μεγαλώσει στην Αθήνα να πάει στο χωριό να καλλιεργήσει χωράφια ξαφνικά... Όσο για το πρώτο μοντέλο, μια χαρά δούλεψε για πολλά χρόνια!
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ναι με δανεικά λ7 όλα τα μοντέλα δουλεύουν Πλάκα έκανα 1
braxamiotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 οπου κ να ζειτε εχετε ενα μειονεκτημα,δεν ειστε στον βολο Eυτυχως.Τσιπουρο με γλυκανισο με τιποτα δεν λεει. :-D 2
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Eυτυχως.Τσιπουρο με γλυκανισο με τιποτα δεν λεει. :-D Δεν έχω like ρε γμτ! Άκου εκεί τσίπουρο με γλυκάνισο! Ωραίος ο Βόλος, αλλά χάνει μόνο και μόνο απ'αυτό! 1
braxamiotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τωρα που θα σας κανει Μονακο ο Μπεος θα το πινετε και σε ποτήρια τύπου flute
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ετσι οπως το πατε θα το κανουμε κορλεονε εδω,θα βγαλω το δικανο
jmirko15 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ερώτηση. Αυτοί που λένε χειρότερη πόλη την Θεσ/νίκη δεν έχουν πάει πουθενά εκτός από το "χωριό" * τους και Θεσ/νίκη; (αμφιβάλω ότι πήγαν και Θεσ/νίκη αλλά τέσπα) Kαλύτερες: Τρίλοφος (δε μπεστ μπάι φαρ), Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλος, Τρίκαλα, Γιάννενα, Αίγιο, Ναύπλιο, Xαλκίδα, Καστοριά, Χανιά (αλλά ok γενικά τα νησιά παίζουν εκτός συναγωνισμού..) Χειρότερες δε θα πω αλλά μια φορά βρέθηκα στην Κοζάνη και συνάντησα μια ανηφόρα κι ένα π@@t$όκρυο άνευ προηγουμένου Θεσ/νίκη Τρίλοφος;;.. Βύσματα ήσασταν όλοι;Υπάρχει χειρότερο μέρος από την Ορεστιάδα; Και αυτή καλή ήταν για 2-3 μέρες Επίσης γιατί τόσο χάλια η Βέροια; Για μερικές ώρες που είχα πάει μου φάνηκε συμπαθητική.. * Εγώ όλα "χωριά" τα λέω για χαβαλέ.. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2016 από jmirko15 1
panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Σα τη Θεσσαλονικάρα δε με έχει κερδίσει καμία πόλη. 7 χρόνια ήμουν εκεί και δε τη βαρέθηκα, ευτυχώς είμαι κοντά και με την πρώτη ευκαιρία πετάγομαι. . Λόγω στρατού γνώρισα για μια μέρα τη Θήβα και ελπίζω να ταν και η τελευταία Πραγματικά χάλι μαύρο. Η Αθήνα δε μου αρέσει, έχει τόσα μέρη να πας αλλά δεν...Για μια εκδρομή μια στο τόσο είναι καλά αλλά για κάτι πιο καθημερινό σίγουρα όχι. Κομοτηνή δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, ζωή έχει λόγω φοιτητών, ότι ώρα και να βγεις θα δεις κόσμο αλλά μόνο αυτό τίποτα παραπάνω. Η Αλεξανδρούπολη από την άλλη είναι πανέμορφη. Επίσης μου άρεσε η Λιβαδειά, ένα βράδυ έμεινα βέβαια και δε τη γύρισα αλλά η περιοχή γύρω από το ποτάμι με τις ταβέρνες και τις καφετέριες μου άρεσε αρκετά. Καβάλα επίσης ωραία, ειδικά η παλιά πόλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις