anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Υπεροχο νησι η κρητη! Οσες φορες εχω παει περασα τελια! Αξιζει να πας. Μακαρι να αξιωθω! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Θεσ/νίκη Τρίλοφος;;.. Τη Θεσσαλονίκη πάντα τη θεωρούσα προάστιο του Τριλόφου, από κει να καταλάβεις... 3
Zus Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Στο δίλημμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη θα ψηφίσω Αθήνα, καθότι μένω εκεί και ανέκαθεν με τραβούσε η ομορφιά των άπειρων επιλογών που σου παρέχει. Από εκεί και πέρα Βόλος, Ναύπλιο, Χανιά, Καλαμάτα, Καβάλα, Ιωάννινα, Τρίκαλα οι ωραιότερες πόλεις που έχω πάει. Τρίπολη, Θήβα, Μεγαλόπολη, Λαμία, Δράμα, Κόρινθος, Καρδίτσα δεν βλέπονται
skiabox Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ορίστε και ένα άρθρο : http://www.mercer.com/newsroom/western-european-cities-top-quality-of-living-ranking-mercer.html 1
margaritagr Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δε γινεται να συγκρινετε πολεις με διαφορετικα μεγεθη. Ειναι λογικο πχ το Ναυπλιο να ειναι πολυ γραφικοτερο απο τον Βολο , μιλαμε για μεγαλη διαφορα μεγεθους. Η μεγαλη πολη θα χει και καυσαεριο, και ασχημες πολυκατοικιες κι ολα τα καλα.... Ενω πχ αν συγκρινουμε Βολο με Λαρισα, κατα τη γνωμη μου ο Βολος υπερτερει. Η χειροτερη πολη που χω παει παντως ηταν η Λαμια. 1
Zus Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Eυτυχως.Τσιπουρο με γλυκανισο με τιποτα δεν λεει. :-D Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο δεν υπάρχει. Λέγεται ρακή
Laurelien Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν κι όχι πόλη κι ο Πόρος φαίνεται συμπαθητικό μέρος
dritan90 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κλα δεν υπαρχει η πλακα στην ΑΘηνα ρε παιδια,γραφικο τοπιο-μεσα στη πρωτευουσα. (αλλο οι επιλογες για νυχτερινες βολτες) και ειναι πυκνοκατοικημενη πολη με αντιθεσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν κι όχι πόλη κι ο Πόρος φαίνεται συμπαθητικό μέρος Στην καρτ ποστάλ όλα συμπαθητικά είναι. Δες κι αυτό, βγάζει γέλιο το παράδειγμα της Σαντορίνης http://www.boredpanda.com/travel-expectations-vs-reality/ με κλικ σε κάθε φωτογραφία, expectations vs reality
dritan90 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 οντως ωραιος ο Πορος,για καποιο λογο ειχε διεγραφει απο το μυαλο μου 1
totem_lost Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Στην καρτ ποστάλ όλα συμπαθητικά είναι. Δες κι αυτό, βγάζει γέλιο το παράδειγμα της Σαντορίνης http://www.boredpanda.com/travel-expectations-vs-reality/ με κλικ σε κάθε φωτογραφία, expectations vs reality Έλα ρε στα πιο τουριστικά μέρη παγκοσμίως υπάρχουν τουρίστες; Περίεργο! Επίσης εκπληκτικό νησί μου φαίνεται η Φολέγανδρος: Έχει πάει κανείς; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ναι έχω πάει Φολέγανδρο, αλλά δεν μου άρεσε ο κόσμος που συνάντησα.... Εχει κυκλοφορήσει μια φήμη του στυλ "μικρή σαντορίνη" οπότε μου φάνηκαν υπερβολικά μπαρόκ οι επισκέπτες για τόσο απλό και ήσυχο τοπίο. Υποκειμενικά είναι αυτά βέβαια. Αξίζει να πας, αρκεί να είσαι φαν της κυκλαδίτικης ξεραϊλας και άπλας.Καθώς και των λιτών υποδομών. Εγώ είμαι.
Thaninho Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ομορφότερη πόλη τα Σερρας μαζί με το προάστιο του την ΘεσσαλονίκηΧειρότερη Ορεστιάδα ( ένα τετράγωνο χωρίς φανάρια και περιπτερά) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις