ftp Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία η Λάρισα με τον καταπράσινο Πηνειό να τη διασχίζει. Οσοι εδώ την ανέφεραν στις άσχημες πόλεις, πήγανε μια βόλτα από το ποτάμι και το παλιό κομματι(στον λόφο του Φρουρίου,στο Αρχαίο θέατρο κλπ)? Ή το μόνο που έκαναν ηταν να πιουν έναν καφέ στην Ταχυδρομείου, περπάτησαν και σε κάνα δυο πεζόδρομους και βγάλανε συμπέρασμα? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από ftp 2
volos27 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 αν εισαι λατρης της φυσης κ θες να πας βολτα στο βουνο πρεπει να διασχισεις μια θαλασσα απο κτηματα με μπαμπακια μεχρι να φτασεις στα βουνα που αχνοφαινονται πισω,για κανονικη θαλασσα δεν το συζηταμε καποτε ημουν σε εναν γαμο σε μια εκκλησια διπλα στην θαλασσα κ υπηρχαν κ συγγενειςτηε νυφης απο λαρισσα κ ηταν ενα παιδακι ,4-5 χρονων ,κ ελεγε κοιτα μαμα τι πολυ νερο κ εδειχνε την θαλασσα 1
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τα σπάει η Λάρισα, από τις αγαπημένες μου πόλεις. Αλλά αυτό το κλίμα της δεν πολυπαλεύεται, το καλοκαίρι είναι λες και είσαι σε ατμομάγειρα και το χειμώνα σε βάρκα. 1
Zus Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ωραία η Λάρισα και ακόμια πιο ωραίες οι Λαρισαίες. Σχετικά με τη διαμάχη που ξέσπασε στις προηγούμενες σελίδες για τους Βολιώτες, θα επαναλάβω αυτό που λέω κατά καιρούς κι ας έχω γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί: Πολύ ωραίος ο Βόλος, αλλά έχει πολλούς Βολιώτες. Σαν την Αθήνα πουθενά πάντως. Οι επιλογές που σου δίνει δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στην Ελλάδα
techm Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τα σπάει η Λάρισα, από τις αγαπημένες μου πόλεις. Αλλά αυτό το κλίμα της δεν πολυπαλεύεται, το καλοκαίρι είναι λες και είσαι σε ατμομάγειρα και το χειμώνα σε βάρκα. Είναι το κλίμα και το περιβάλλον.Παντού όπου υπάρχει πεδιάδα και καθόλου βουνά,το καλοκαίρι βράζει ο τόπος.
redhotstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ποιες πολεις της Ελλαδας εχουν το καλυτερο ή το χειροτερο ποσιμο νερο;
tsakonas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ωραία η Λάρισα και ακόμια πιο ωραίες οι Λαρισαίες. Σχετικά με τη διαμάχη που ξέσπασε στις προηγούμενες σελίδες για τους Βολιώτες, θα επαναλάβω αυτό που λέω κατά καιρούς κι ας έχω γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί: Πολύ ωραίος ο Βόλος, αλλά έχει πολλούς Βολιώτες. Σαν την Αθήνα πουθενά πάντως. Οι επιλογές που σου δίνει δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στην Ελλάδα Εκτος απο τη νυχτερινη ζωη οσων αφορα τις επιλογες, τι αλλο εχει περισσοτερο απο τη Θεσσαλονικη; Αντε και τις κουζινες... Αλλο; Καυσαεριο; Εγκληματικοτητα; Παραλιες (γελωντας);
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ποιες πολεις της Ελλαδας εχουν το καλυτερο ή το χειροτερο ποσιμο νερο; To χειρότερο πιστεύω το έχουν τα νησιά. Για το καλύτερο δεν ξέρω.
katergaris79 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εκτος απο τη νυχτερινη ζωη οσων αφορα τις επιλογες, τι αλλο εχει περισσοτερο απο τη Θεσσαλονικη; Αντε και τις κουζινες... Αλλο; Καυσαεριο; Εγκληματικοτητα; Παραλιες (γελωντας); Να ξεκινήσουμε από το ότι μέσα στο κέντρο της πόλης μπορεί να δει κάποιος δεκάδες μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, διάφορες εκδηλώσεις κλπ. κλπ. Σε σχέση με τη δουλειά γίνονται τα περισσότερα συνέδρια, ομιλίες, σεμινάρια κλπ. Επίσης αυτό που λες απλά "νυχτερινή ζωή" περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στη μέρα του μετά τη δουλειά (για όσους δουλεύουν anyway). Bars, clubs, εστιατόρια, θέατρα, μουσικές σκηνές, εκατοντάδες εκθέσεις και τόσα άλλα. Ε, όπως και να το κάνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ οι επιλογές που έχει κάποιος στην Αθήνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πόλη της επαρχίας είναι περισσότερες. Επίσης έχει μετρό.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εκτος απο τη νυχτερινη ζωη οσων αφορα τις επιλογες, τι αλλο εχει περισσοτερο απο τη Θεσσαλονικη; Αντε και τις κουζινες... Αλλο; Καυσαεριο; Εγκληματικοτητα; Παραλιες (γελωντας); Τα κιτί πολί έμα τα κιτί. Γενικά η νυχτερινή ζωή δεν είναι λίγο. Αν και μου αρέσει πολύ το μεράκι στα μαγαζιά επάνω, εδώ είναι λίγο απρόσωπα. Κουζίνες δεν ξέρω γιατί αναφέρεις, δεν υπάρχει χειρότερο φαγητό απ' ό,τι στην Αθήνα, όσο φεύγεις βόρεια (ή νότια) φτιάχνει. Σε αυτό μας έχετε. Τώρα καυσαέρια και εγκληματικότητες, εντάξει, είστε το 1/4-1/5 από εδώ, αναλογικά είστε πολύ χειρότερα. Ειδικά για το "καυσαέριο" έχουν περάσει 36 χρόνια από το 1980 και το μετρό σε συνδυασμό με τον δακτύλιο αυτά τα 'χει κάνει παρελθόν. Παραλίες τώρα, ο νομός Αττικής έχει περισσότερες από το νομό Θεσσαλονίκης και καλύτερες. Άμα αρχίσουμε να βάζουμε Χαλκιδικές και εν γένει 2ωρες εκδρομές για να μας βγει όπως το θέλουμε... 1
katergaris79 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κουζίνες δεν ξέρω γιατί αναφέρεις, δεν υπάρχει χειρότερο φαγητό απ' ό,τι στην Αθήνα, όσο φεύγεις βόρεια (ή νότια) φτιάχνει. Σε αυτό μας έχετε. Μα για αριθμό επιλογών μιλάμε δε λέμε για την ποιότητα. Μπορεί στην Αθήνα να έχει 5.000 χάλια ταβέρνες και τα Κουφονήσια 2 που όμως τα σπάνε! Ανεξαρτήτως αυτού η Αθήνα έχει περισσότερες επιλογές. 1
ftp Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 αν εισαι λατρης της φυσης κ θες να πας βολτα στο βουνο πρεπει να διασχισεις μια θαλασσα απο κτηματα με μπαμπακια μεχρι να φτασεις στα βουνα που αχνοφαινονται πισω,για κανονικη θαλασσα δεν το συζηταμε Οι κοντινότερες παραλίες απέχουν από τη Λάρισα μισή ώρα με το αυτοκίνητο (με τρένο σε 20 λεπτά είσαι στην παραλια).Το καλοκαίρι πηγαίνουν παραλία πολυ συχνα.Τα βουνά(Όλυμπος και ειδικά ο Κίσσαβος) είναι πολύ κοντά στην πόλη, πανε βόλτα όποτε θέλουν για πλάκα. Το θέμα ειναι για να σχολιάζουμε τις πόλεις σαν πόλεις. Άμα πούμε για μια πόλη οτι ειναι όμορφη επειδή εχει κοντά την ταδε παραλία ή το ταδε βουνό, περιοχη,νησί κλπ μιλαμε πλεον για νομούς οπότε βγαίνουμε εκτός θέματος. (Ειναι και κάποιες πόλεις που έχουν αναφερθεί εδώ ως χειρότερες αλλά έχουν τριγύρω ωραία μέρη) 3
tsakonas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Να ξεκινήσουμε από το ότι μέσα στο κέντρο της πόλης μπορεί να δει κάποιος δεκάδες μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, διάφορες εκδηλώσεις κλπ. κλπ. Σε σχέση με τη δουλειά γίνονται τα περισσότερα συνέδρια, ομιλίες, σεμινάρια κλπ. Επίσης αυτό που λες απλά "νυχτερινή ζωή" περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στη μέρα του μετά τη δουλειά (για όσους δουλεύουν anyway). Bars, clubs, εστιατόρια, θέατρα, μουσικές σκηνές, εκατοντάδες εκθέσεις και τόσα άλλα. Ε, όπως και να το κάνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ οι επιλογές που έχει κάποιος στην Αθήνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πόλη της επαρχίας είναι περισσότερες. Επίσης έχει μετρό. Αρα μουσεια και μπαρακια περισσοτερα .... και εκδηλωσεις... Τα κιτί πολί έμα τα κιτί. Γενικά η νυχτερινή ζωή δεν είναι λίγο. Αν και μου αρέσει πολύ το μεράκι στα μαγαζιά επάνω, εδώ είναι λίγο απρόσωπα. Κουζίνες δεν ξέρω γιατί αναφέρεις, δεν υπάρχει χειρότερο φαγητό απ' ό,τι στην Αθήνα, όσο φεύγεις βόρεια (ή νότια) φτιάχνει. Σε αυτό μας έχετε. Τώρα καυσαέρια και εγκληματικότητες, εντάξει, είστε το 1/4-1/5 από εδώ, αναλογικά είστε πολύ χειρότερα. Ειδικά για το "καυσαέριο" έχουν περάσει 36 χρόνια από το 1980 και το μετρό σε συνδυασμό με τον δακτύλιο αυτά τα 'χει κάνει παρελθόν. Παραλίες τώρα, ο νομός Αττικής έχει περισσότερες από το νομό Θεσσαλονίκης και καλύτερες. Άμα αρχίσουμε να βάζουμε Χαλκιδικές και εν γένει 2ωρες εκδρομές για να μας βγει όπως το θέλουμε... Για τις επιλογες στο φαγητο , χωρες κλπ... το ξερω οτι το φαι σας ειναι κλαιν. Δε νομιζω να ειμαστε χειροτερα ουτε στο καυσαεριο, ουτε στην εγκληματικοτητα... Αν το παμε με νομο ναι, αλλα με χαλκιδικη, δε συγκρινεται , το ξερεις καλα εσυ.... Βαλε και 2ωρες και 3ωρες... Επειδη εχω παει πολλες φορες Αθηνα, οσο και να γουσταρω νυχτα και γουστα, ειναι κακασχημη πολη. Φυσικα και η Θεσσαλονικη απο αρχιτεκτονικη και σχεδιο τα ιδια χαλια απλα εχει κατι αλλο... http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=49980&Itemid=1426&lang= Ουτε καν αναλογικα δε φτανουμε την Αθηνα.. Στην ανεργια ειμαστε χειροτεροι σιγουρα http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=507 http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=708 Ρυπανση τα ιδια χαλια...
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χαλκιδική δεν έχω παίξει πολύ, δε μιλάω γιατί δεν ξέρω. Αλλά ο μύθος ότι δεν έχει η Αθήνα παραλίες είναι χαζός, έχουμε απ' όλα τα είδη και πολλές από τις καλύτερες που έχω πάει και χάνουν μόνο από Κρήτη και Σύρο. Αν "νικάνε" και Χαλκιδικάρα, ειλικρινά δεν το ξέρω, αλλά έτσι όπως βάφονται τα κορίτσια στον βορρά, μάλλον το παίρνετε. Όσο το για το "κάτι" της Σαλονίκης, σε καταλαβαίνω και συμφωνώ, αλλά νομίζω η Αθήνα θέλει παραπάνω χρόνο για να στο βγάλει. Αλλιώς λόγω της ασχήμιας και των δύο, δε θα 'χαμε τίποτα να πούμε. Επίσης Πλάκα - Άνω Πόλη το χάνετε απ' τα αποδυτήρια κι ας είναι και χειμώνας, καλοκαίρι παίζουμε με πάγκο τουρίστριες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις