Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου είχε αρέσει πολύ η Καβάλα επειδή έχει χτιστεί αμφιθεατρικά και από παντού έχει πολύ ωραία θέα. Επίσης τρομερά ατμοσφαιρική ήταν και η Καστοριά. Πάντως ρε παιδιά δεν γίνεται μια πόλη 3 μιση εκατομμυρίων κατοίκων να μην είναι χαοτική και βρώμικη και είναι ψιλοάκυρο να συγκρίνεται με πόλεις κάτω των 100.000 κατοίκων όπως τα Γιάννενα και τα Τρίκαλα. Ένα βιντεάκι για την αγαπημένη μου γενέτειρα:

• Like 5
  • Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θηβα-Λαμια-Μεγαλοπολη-Πτολειμαιδα-Ηρακλειο-Κατερινη-Καρδιτσα-Κορινθος εχουν τιποτα καλο;

Παντως διαφωνω με την αποψη οτι η Αθηνα ειναι απο τις χειροτερες πολεις. Ασχετως αν θα δυσκολευομουν αρκετα να ζησω σε αυτην.

Εχει ενα σωρο πανεμορφα μερη, πολλες επιλογες για καθε γουστο, κοσμο επισης για καθε γουστο, περιοχες το ιδιο κλπ. Αλλα ειναι ομορφη πολη. Εχει ΠΟΛΥ πρασινο για μεγαλουπολη τετοιου μεγεθους, εχει εξαιρετικες καιρικες συνθηκες και κλιμα (χαμηλη υγρασια, βουνα γυρω-γυρω γεματα πρασινο κλπ), εχει υποδομες (μετρο big deal) και γενικα, μια χαρα πολη ειναι.

Απλα εγω δεν ειμαι ο τυπος που θα την παλευα ευκολα με τις αποστασεις της.

• Like 3
Δημοσ.

Αν πηγες χειμωνα στην Ναυπακτο σε καταλαβαινω!! Αν ομως πηγες καλοκαιρι κ δεν περασες καλα,μαλλον δεν εφταιγε η πολη :)

Όχι, τέτοια εποχή ήταν.

Γενικά δεν μ αρέσουν οι μικρές πόλεις. Θέλω να έχω επιλογές. και στο Μεσολλόγγι τώρα που το θυμάμαι χάλια ήταν, αν και εκεί το περίμενα. Από πόλεις της  δυτικής Eλλάδος και Πελοπόννησο μόνο Πάτρα θα διάλεγα. Αντε και Ναύπλιο για ένα τριημεράκι όμως :)

Δημοσ.

....Κορινθος εχουν τιποτα καλο;

Παντως διαφωνω με την αποψη οτι η Αθηνα ειναι απο τις χειροτερες πολεις. Ασχετως αν θα δυσκολευομουν αρκετα να ζησω σε αυτην.

Έχει κάποιες καλές παραλίες κοντά.

Η Αθήνα βασικά δεν μπορει να συγκριθει με άλλες πόλεις.

Δημοσ.

Ανοίγω τηλεόραση,παίζει ταινία με κάποιο φοβερό μέρος που ζούν σε μονοκατοικίες με πράσινο κλπ(εξωτερικό)και αυτόματα σκέφτομαι:Που ζω ρε γαμώτο;Τι μέρη υπάρχουν; :(

Δημοσ.

Δεν έχω μείνει πουθενά εκτός Αθήνας στην Ελλάδα, αλλά όπου έχω επισκεφτεί φίλους που μένουν εκεί, μου άρεσε πολύ στο Ναύπλιο και στην Καλαμάτα (για κάτι πιο μόνιμο, όχι για διακοπές μόνο). Πολύ ωραίες πόλεις και οι δύο και έχεις το περιθώριο να πας σε πολλά μέρη που έχουν τριγύρω. Δεν ξέρω πόσο έυκολο είναι να βρεις καλή δουλειά και πώς είναι η ποιότητα ζωής, αλλά αν ήθελα να δοκιμάσω κάτι εκτός Αθήνας εκεί θα δοκίμαζα.

Δημοσ.

Ποιό άσχημη πόλη από τη κοζανη δεν έχω δει. Ωστόσο είναι ένα μέρος που μπορείς να περάσεις εκπληκτικά

• Like 2
Δημοσ.

Ανοίγω τηλεόραση,παίζει ταινία με κάποιο φοβερό μέρος που ζούν σε μονοκατοικίες με πράσινο κλπ(εξωτερικό)και αυτόματα σκέφτομαι:Που ζω ρε γαμώτο;Τι μέρη υπάρχουν; :(

suburb.jpg

sammillahee.jpg

• Like 8
Δημοσ.

για καλοκαίρι η Στούπα & Καρδαμύλη (είμαι εκεί κάθε καλοκαίρι και δεν αλλάζω τη Μεσσηνιακή Μάνη με τίποτα!). 

κοιτα που θα βγουμε και συγγενης χαχα μεχρι τα 18 πηγαινα καθε καλοκαιρι μεσσηνη συνηθως καλαματα και στην μπουκα αλλα εχω παει και στουπα, καρδαμυλη, φοινικουντα, πεταλλιδι κλπ κλπ εχω πολυ ωραιες αναμνησεις σαν παιδι μακαρι να παω ξανα συντομα.

Στα προσφατα μου αρεσει πολυ η θεσπρωτια που ειναι ο κολλητος μου ηγουμενιτσα, παργα, πλαταρια, συβοτα, περδικα, καραβοστασι απλα μαγεικα ανετα αν εβρισκα δουλια εμενα μονιμα.

Στα χειροτερα θα ελεγα με διαφορα Καβαλα που ημουν φοιτητης.

Δημοσ.

Αντικειμενικά η Χαλκίδα είναι η καλύτερη πόλη στην Ελλαδα, όλες οι άλλες είναι μαύρα χάλια..

Τοσα σχολια και κανενας δεν ειπε για την Καλαματαρα...  :-(

Έχει καλό λάδι.. :P

• Sad 1
Δημοσ.

θα πω μονο για  ομορφια οχι για το αν ειναι καλα να ζεις εκει η οχι

οι καλυτερες

1.κερκυρα,νομιζεις οτι εκανες ταξιδι στον χρονο 

2.βολος,μπορεις να εχεις βουνο κ θαλασσα 

3.καστορια τον χειμωνα ,λες κ εισαι στον αρχοντα των δαχτυλιδιων,λες τωρα σε λιγο θα πεταχτει μεσα απο το ομιχλωδες δασος ο λεγκολας

4.καβαλα ,για τον αμφιθεατρικο τροπο που ειναι χτισμενη

0ι χειροτερες

ολες οσες δεν εχουν θαλασσα η βουνο,πχ.κομοτηνη,λαρισσα κ καποιες στα βορεια ,βεροια πχ.

τα κοτρωνια που τα λενε νησια ,τα περισοτερα των κυκλαδων,πετρες χωμα αμμος τπτ αλλο δεν υπαρχει πρασινο πουθενα ,μεγαλα βραχια μεσα στην θαλασσα

Δημοσ.

Γαμει η καλαματα!

Μη διανοηθειτε να περασετε κατι παραπανω απο σκ στην καστορια,μπορει να πεθανετε απο την πληξη,

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικά η Χαλκίδα είναι η καλύτερη πόλη στην Ελλαδα, όλες οι άλλες είναι μαύρα χάλια..

Λογικό η Χαλκίδα να είναι όμορφη πόλη γιατί έχει δίπλα της την Αθήνα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...