blueangel3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόλις πέτυχα κι ένα aerial footage της παραλίας του Βόλου: Δείχνει μεγάλη από ψηλά. Δεν μου φαίνεται και τόσο από κάτω. Πολύ ωραίο βίντεο.Μην υποτιμάς την παραλία μας...Και εμένα μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από ψηλά,αλλά ίσως να είναι όντως έτσι επειδή συνήθως περπατάμε με την παρέα και μιλώντας μας φαίνεται μικρότερη. 4
Lanike71 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ότι μα ότι και να μπορεί να σου προσφέρει το κέντρο μίας πόλης, χωρίς δημοτικούς χώρους πάρκινγκ, είναι δώρο-άδωρο.
gon1332 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αρκετά off topic Αυτά μου αρέσουν εμένα.. (δε μιλάω για τη ψησταριά ) Μέτσοβο: 1
Laurelien Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το Μετσοβο ειναι πολυ ωραιο! Απ'τα ωραιοτερα Βλαχοχωρια. Εγω μικρη πηγαινα συχνα στην Ελατη και στο Περτουλι στα Τρικαλα. Ειναι γραφικα μερη κι εχω κι ωραιες παιδικες αναμνησεις απο εκει. Κομμαντο ειχαμε γινει μες στα βουνα και στα δαση. 3
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ναι στα Τρίκαλα ισχύει, κυρίως στους κεντρικούς δρόμους. Γι'αυτό κι όταν πήγα πρώτη φορά Αθήνα ήμουν τυχερή που είχα την ξαδέρφη μου μαζί μου. Σίγουρα θα με είχε μάσει αμάξι. Καλά δεν συμβαίνει μόνο Αθήνα αυτό, σχεδόν παντού...
volos27 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόλις πέτυχα κι ένα aerial footage της παραλίας του Βόλου: Δείχνει μεγάλη από ψηλά. Δεν μου φαίνεται και τόσο από κάτω. ρε gon παλι γιαυτην την κ#$%πολη λες?
AntiCambeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γιατί «θάβεστε» μεταξύ σας στον Βόλο,είναι έμφυτο;Κουτσομπολεύετε και τους επισκέπτες που σας τιμούν με την παρουσία τους; Απο δουλειές υπάρχει τίποτα εκεί; 1
skiabox Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 http://parallaximag.gr/taxidi/kosmos-taxidi/oti-katafere-granada-ke-den-katafere-thessaloniki 1
gon1332 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 http://parallaximag.gr/taxidi/kosmos-taxidi/oti-katafere-granada-ke-den-katafere-thessaloniki :/
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Απο δουλειές υπάρχει τίποτα εκεί; Μμμμ κάτι έχει...
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Χτες πηγα στην πολη της Δραμας. Επισκέφτηκα μαζι με την κοπελα μου την Ονειρουπολη. Περιμενα κατι πιο ομορφο, αλλα ηταν ικανοποιητικο, μερικα ηταν λιγο μονο εισπρακτηκα οπως ενα λουκετο 5€. Οσο για την πολη της Δραμας μονο αρνητικες εντυπωσεις μου αφησε. Οδηγοι πολλοι επιθετικοι στην οδηγηση, δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω στριψω, ρωτησα εναν δημοτικο αστυνομικο που μπορω να παρκαρω με ειπε οπου θες αλλα δεν με τονισε οτι πρεπει να πληρωσω παλι καλα ειδα μια ταμπέλα που το ελεγε. Καφετεριες πολυ χυμα, ο καφες απαισιος, παραγγειλα λατε σε ζεστο σε ενα ζαχαροπλαστείο που οταν μπηκα μεσα ειπα αυτο μαλλον το ληστεψαν γιατι ειχε πολλα τραπεζακια πεταμενα απο δω και εκει χωρις καρέκλες, ηρθε η σερβιτορα πηρε τα παλια χωρις να σκουπισει το τραπέζι, εφερε τον ζεστο καφε σε κολωνατο ποτηρι που βαζουν το κρυο καφε. Πηγαμε σε ενα κεμπαδικο να φαμε, πηραμε απο ενα σαντουιτσ κοντεψαμε να ξερασουμε, φυγαμε απο κει κι επιλεξαμε να παμε σε ταβερνα ρωτουσαμε μερικους ντοποιους μας είπανε μερικα μαγαζια πηγαμε σε ενα που μας το προτειναν σας καλο. Γυρισα μια μπριζολα μοσχαρισια πισω, την σαλατα δεν την αγγιξα καν, η κοπελα μου παραγγειλε τηγανια κοτοπουλο που ψιλοτρωγοταν, εμενα μου αλλαξανε το πιατο με αλλο που ηταν δυο παϊδάκια και δυο σουβλακια που τα παϊδάκια ηταν καλα αλλα τα σουβλακια ωμα. Πρεπει να φαγαμε στην πολη της δραμα περιπου 80€ καπου, αλλα μονο τα 30€ αξιζαν που τα φαγαμε στην ονειρουπολη. Δεν νομιζω να ξαναπαω, εκτος απο τα χριστουγεννα αν παω. Ενα που ξεχασα ειναι τα νερα της Αγιας βαρβαρας, αυτο αξιζε και βραδυ να το δεις, συν οτι πάντα ειχαν προτεραιότητα οι πεζοι
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το ειπα και γω αλλα μπορει να φταιω σε ενα μερος γιατι οταν πας και δεν ξέρεις μην περιμενεις και πολλα. Αλλα μια κεντρικη πλατεια ειδα που χε τα καφε κλπ και ηταν πολυ χυμα και ολοι στοιβαγμένοι σαν αστακοι. Ενιωθα οτι βρισκομουν σε μικροτερο χωριο απο τι μενω τωρα στην χαλκιδικη και απο αναγκη έγινε πόλη. Ηταν και ενας ζητιανος που μου ζητησε πολυ επιθετικα 1€, αλλα δεν του εδωσα και αρχισε να με βριζει να κανει χειρονομιες, η κοπελα μου τα κανε στο βρακι της και με τραβουσε να φυγουμε, δεν ειδα κανεναν απο τους καταστηματαρχες να συγκινείται, αντιθετος στην Θεσσαλονίκη με τους δεκαπλασιους ζητιανους ποτε δεν υπηρξε τετοιο περιστατικο.
mike panos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ωραίο βίντεο.Μην υποτιμάς την παραλία μας...Και εμένα μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από ψηλά,αλλά ίσως να είναι όντως έτσι επειδή συνήθως περπατάμε με την παρέα και μιλώντας μας φαίνεται μικρότε Μήπως γνωρίζει κάποιος την μουσική που είχε το βίντεο; Μ` άρεσε πάρα πολύ... Μήπως γνωρίζει κάποιος την μουσική που είχε το βίντεο; Μ` άρεσε πάρα πολύ... ΑΚΥΡΟ... Το βρήκα, το γράφει στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις