D4rkshadow Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Εγω παντως θα πω χανια για καλυτερη πολη 3
mary Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ η ωραιοτερη πολη ειναι η Θεσσαλονικη. Απο πολλες αποψεις, μεσα στις οποιες ειναι και το φαϊ. Μας το επιβεβαιωσε και η Lilith19. Οι χειροτερες: - Δράμα, δεν ξερω γιατι αλλά τιποτα δεν μου αρεσε σε αυτην την πολη, ουτε και η φημισμενη της Ονειρουπολη. - Καβάλα, γιατι πολυ απλα μου την δινει που ειναι χτισμενη σε ανωμαλο υψομετρο. Επισης, σαν πολη μου αρεσει και η Σερρες. 1
opera Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πόλη με θάλασσα λίγο δύσκολο να τη πεις άσχημη τουλάχιστο για κάποιον που δεν έχει θάλασσα κοντά του. Η Θήβα όντως χάλια. Η Καλαμάτα πανέμορφη,Κέρκυρα το ίδιο με τη Παλαιοκαστρίτσα επίσης. Καβάλα κούκλα αλλά δεν έχει δρόμους,δράμα το παρκάρισμα. Σέρρες όμορφη με τη κοιλάδα της, τα καφέ της,πολύς κόσμος (οι Σερραίες είναι ωραίες). Θεσσαλονίκη, τα είπαν άλλοι και τα τραγούδισαν. Η Δράμα-πατρίδα μικρή και όμορφη,τα καφέ γεμάτα (παράδοση), σαν νομός άγριος πολύ βουνό, ποτάμια, νερό τρέχει παντού μέσα έξω από τη πόλη μερικές φορές αναβλύζει από την άσφαλτο. Σαντορίνη δέος ,Ρόδος πανέμορφη. Ναύπλιο όμορφο σαν ιστορία. Ξάνθη όμορφη γραφική,ζωντανή,στρατός φοιτητές. Αντικειμενικά η Χαλκίδα είναι η καλύτερη πόλη στην Ελλαδα, όλες οι άλλες είναι μαύρα χάλια.. Έχει καλό λάδι.. Μάλλον δεν έχεις βγει παραέξω,έχω πάει Χαλκίδα,ότι είπα για τη θάλασσα.
j0hnn1e Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 3 σελίδες και κανείς δεν ανέφερε την γ@μημένη Καρδίτσα? Μακράν η χειρότερη πόλη. Και απο άποψη τοποθεσίας και απο άποψη κόσμου, όλα χάλι μαύρο. 1
V for Vagelis Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τραγικές πόλεις. Λίγες μέρες έτυχε να κάτσω στην καθεμιά για διαφορετικούς λόγους και νόμιζα ότι θα πάθω κατάθλιψη. Βαρετές και μικρές. Απορω σε μερικους τι αρεσει στη Ναυπακτο. Στη Χαλκιδα και στο Λουτράκι πχ είναι πιο ωραία. Πολύ καταθλιπτική όμως... :ρ 9
thant Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μάλλον δεν έχεις βγει παραέξω,έχω πάει Χαλκίδα,ότι είπα για τη θάλασσα. Έπρεπε να καταλάβεις απ το "αντικειμενικά" οτι αστειεύομαι . Σαφώς και δεν είναι όλες χάλια..
vsl Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλύτερη Αθήνα, χειρότερη Θεσσαλονίκη. Τόσο απλά και αντικειμενικά. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κι εκεί που νόμιζα ότι υπήρχε αντίστοιχο θρεντ τελικά υπάρχει :ρ απλά έχει άλλο όνομα (συνηθισμένο στο ινσόμνια ) Από τον πάντα καθαρό Κύριο Πρόπερ http://www.insomnia.gr/topic/592968-%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-1000-%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/?hl=+%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82%20+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82
Razor333 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οταν λετε Αθηνα, βαζετε μεσα και το ισλαμαμπαντ, ναιρομπι και σεντζεν ή μιλαμε για βορεια προαστια, πειραια, παλαιο φαληρο, γλυφαδα και βασικα οτιδηποτε αλλο εκτος απο Αθηνα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 απο επισκέψεις λίγων ημερών, το ρεθυμνακι μου έκανε καλή εντύπωση & η Λαμία μου φάνηκε ό,τι ναναι
redhotstef Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Συμφωνω με ts βολος και τρικαλα αγαπημενες νου πολεις οπου μενουν και πολλοι συγγενεις μου. Καλαματα επισης ειχα τη τυχη να μεινω καποια χρονια. Δεν εχω γυρισει ολη την χωρα και δεν ξερω ολες τις ομορφιες κλπ. Η αθηνα κεντρο ειναι ασχημη πολη αλλα τα προαστια της οχι. Χθες ημουν χαιδαρι τερμα ψηλα εκει που αρχιζει το βουνο και ενιωσα σα να ημουν σε χωριο, με μια πανεμορφη θεα απο κατω. Ενα ιδιοσυναισθημα ειχα οταν ειχα βρεθει μια φορα καπου στο σκοπευτηριο καισαριανης. Και σε ενα σωρο αλλα απειρα μερη της Αθηνας. Σαν ασχημα πολη, θα ελεγα σε καποιον οτι ειναι η λαμια η η τριπολη. Δεν τις εχω ζησει αλλα εχω περασει απο μεσα τους και μου φαινονται οτι δεν εχουν κατι που να κανουν κλικ στον επισκεπτη. Ολυμπιακο χωριο..... Ακριβως ιδια σκηνικα παιζουν και εκει
Fan Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω ζήσει σε αρκετές πόλεις για πάνω από μήνα θεωρώ ότι οι ομορφότερες πόλεις είναι: Ιωάννινα, Βόλος, Ρόδος, Χανιά. Κέρκυρα, Ξάνθη, Βόρεια και Νότια προάστια της Αθήνας Οι καλύτερες όμως για να κατοικεί είναι: Αθήνα (με μεγάλη διαφορά) Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Ηράκλειο Άσχημες αισθητικά πόλεις θεωρώ: Πάτρα, Καρδίτσα, Βέροια, Θήβα, Λαμία 1
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Η Θεσσαλονίκη είναι παράδεισος αν εξαιρέσουμε το επαγγελματικο (εκεί είναι κολαση)BTW δεν θεωρώ την Θεσσαλονίκη όμορφη πόλη. Η ερώτηση ήταν συνολικο ρατινγκ και πανω σε αυτό μίλησα. Καμια ελληνική μεγαλούπολη δεν είναι όμορφη. Η ομορφιά στην Ελλάδα είναι στην Γραφικότητα, στα νησιά κτλ οι πόλεις είναι για να κλαις 4
nikos-thess Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Παρότι βόρειος δεν θεωρώ άσχημη πόλη την Αθήνα. Το μειονέκτημα της Αθήνας είναι οι μετακινήσεις που λύνονται αν εισαι κοντά σε μετρό ή με αυτοκίνητο και να ξέρεις τους δρόμους φυσικά γιατί αλλιώς χάνεσαι. Πάτρα, ΓΙάννενα, Βόλος Λάρισσα, Ηράκλειο Κρήτης δεν ειναι ασχημες πολεις επισης. Γενικα στις μεγαλες πολεις εχεις επιλογες, λογικό.
Garnele Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ αγαπώ το Ναύπλιο και την Ξανθη πάντως. Όμορφη είναι και η Καβάλα. Αλλά αν έπρεπε να διαλεξω μια, αυτή θα ηταν η Θεσσαλονίκη. Επίσης χειρότερη πόλη απο την Κομοτηνή -αν και πλεον τον βλέπω ρομαντικά τον χρονο που σπαταλησα εκει- δεν εχει. Απο όλες τις αποψεις- η πολεοδομία όμως ηταν το κερασάκι στην τούρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις