Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχημες αισθητικά πόλεις θεωρώ:

Πάτρα

Ασχημη η Πατρα;; Που πηγες;;Μονο στο κεντρο τυπου πλατεια ολγας;;;

Πελεκανεικα πηγες;;Δασυλλιο;;στο ρολοι;;προς veso mare;;προς καστρο;;προς παραλια πλαζ για περπατημα(γιατι για μπανιο δεν λεει κ πολλα);;; Για να μην πιασω οτι σε λιγα λεπτα απο κεντρο εισαι σε Βραχνεικα/Ριο/Αγιο Βασιλειο..Πολη με ζωη,ομορφη κ με πολλες επιλογες !!

• Like 2
  • Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε δεν είναι ότι δεν πήγε στο μουσείο του Λούβρου η στο Σινικό τείχος το παλικάρι  :-D

Αυτά που βλέπεις στην Πάτρα τα βρίσκεις και σε άλλες πόλεις.

Δημοσ.

Καλά ρε δεν είναι ότι δεν πήγε στο μουσείο του Λούβρου η στο Σινικό τείχος το παλικάρι  :-D

Αυτά που βλέπεις στην Πάτρα τα βρίσκεις και σε άλλες πόλεις.

Τι σχεση εχει αυτο που λες εσυ με αυτο που ρωταω εγω;;

Δεν ειπα οτι ειναι τπτ το σπουδαιο κ οτι δεν τα βρισκεις σε αλλες πολεις,ουτε ειπα οτι ειναι η πιο ομορφη πολη

Γιαυτο ρωταω αν πηγε κ λιγο παραπερα (οχι ειρωνικα αλλα απο περιεργια) μιας κ εχει πολλα ομορφα σημεια να παει καποιος

Δημοσ.

Kαλύτερες: Τρίλοφος (δε μπεστ μπάι φαρ), Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλος, Τρίκαλα, Γιάννενα, Αίγιο, Ναύπλιο, Xαλκίδα, Καστοριά, Χανιά (αλλά ok γενικά τα νησιά παίζουν εκτός συναγωνισμού..)

Χειρότερες δε θα πω αλλά μια φορά βρέθηκα στην Κοζάνη και συνάντησα μια ανηφόρα κι ένα π@@t$όκρυο άνευ προηγουμένου 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με ts βολος και τρικαλα αγαπημενες νου πολεις οπου μενουν και πολλοι συγγενεις μου. Καλαματα επισης ειχα τη τυχη να μεινω καποια χρονια. Δεν εχω γυρισει ολη την χωρα και δεν ξερω ολες τις ομορφιες κλπ.

Η αθηνα κεντρο ειναι ασχημη πολη αλλα τα προαστια της οχι. Χθες ημουν χαιδαρι τερμα ψηλα εκει που αρχιζει το βουνο και ενιωσα σα να ημουν σε χωριο, με μια πανεμορφη θεα απο κατω. Ενα ιδιοσυναισθημα ειχα οταν ειχα βρεθει μια φορα καπου στο σκοπευτηριο καισαριανης. Και σε ενα σωρο αλλα απειρα μερη της Αθηνας.

Κοιταξα φωτο απο Xαιδαρι και φαινεται ωραια περιοχη.

Δημοσ.

Καλύτερη πόλη για να ζήσεις είναι ή Λάρισα!

επισης η αιθιοπια ειναι η πιο πλουσια χωρα στον κοσμο

εγω ειμαι ο πιο ωραιος αντρας του κοσμου

κ αυτη ειναι η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου

post-204789-0-26226600-1461727247_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχω παει σε πολλες ελληνικες πολεις αλλα αυτη που μου αρεσε πολυ (θυμησε και Κερκυρα) ειναι τα Χανια.

Οσο για την πολη μου, αν ειχαμε λυσει τα προβληματα των σκουπιδιων των δρομων και του παρκινγκ θα ειμασταν μακραν η ομορφοτερη πολη της Ελλαδας.

Μου κανει εντυπωση που δεν αναφερει κανεις την Ροδο.Δεν εχετε παει η δεν αξιζει?Εμεις παντως την εχουμε σαν πρωτυπο...Ποσο οργανωμενοι ειναι σε σχεση με μας που ειμαστε πολυ πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμάμαι κάποια πόλη που να θεωρώ χαλιά. Όμως δεν μου πολυάρεσε το Ηράκλειο ,ο Πύργος και η Λαμία.

Μου αρέσαν αρκετά η Αλεξανδρούπολη, Ξανθή (από τον καιρό της θητείας) ,Τα Χανιά, Ο Βόλος (έχει το Πήλιο τι άλλο να πεις; )και πολλά νησιά όπως Νάξος, Σκόπελος  και Κεφαλλονιά (όχι ότι έχω πάει σε νησί που να μην μου άρεσε)

Η Αθηνά είναι αδικημένη γιατί οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να κρίνουν μόνο το κέντρο. Το οποίο ναι, κατά μεγάλο ποσοστό είναι σάπιο όμως έχει άπειρα μαγαζιά και πράγματα να κάνεις. Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν τα Νοτιά και Βορειά Προάστια τα οποία συνδυάζουν και τα 2 σε μεγάλο βαθμό. Ομορφιά και διασκέδαση

Η Θεσσαλονίκη από την άλλη είναι λίγο υπερτιμημένη. Μου αρέσει πολύ (ειδικά το παραλιακό κομμάτι και η Καλαμαριά) και όσες φορές έχω πάει έχω περάσει καλά. Αλλά έχει περάσει στον κόσμο ότι είναι η καλύτερη κτλ. Προσωπικά το κέντρο της το θεωρώ λίγο καλύτερο από Αθηνά.

Τέλος μεγάλη σημασία έχει πως πέρασες εκεί που πήγες. Πχ το Ναύπλιο ενώ είναι πολύ όμορφη πόλη το έχω στην μπούκα γιατί 2 φορές που πήγα (Πρωτομαγιά, εξαιτίας άλλων) δεινοπάθησα.
Από την άλλη η Πάτρα είναι μια μέτρια πόλη στην καλύτερη αλλά έζησα σαν φοιτητής εκεί 4,5 χρονιά και πέρασα πολύ καλά.

Επεξ/σία από Soulseeker
Δημοσ.

Οι χειρότερες είναι:  

Κόρινθος 

Λαμία 

Τρίπολη 

Μεσσολόγι 

Θήβα 

Καρδίτσα 

Βέροια 

Άργος 

Κοζάνη 

Δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες απ αυτές τις έχει επιλέξει ο στρατός για κέντρα νεοσυλλέκτων  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...