ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σαλονικάρα η καλύτερη με διαφορα Πιο άσχημη πόλη από τη Βέροια δεν έχω δει Δεν έχεις πάει στην διπλανή της πόλη (Αλεξάνδρεια) για να δεις τι πάει να πει ασχήμια και παρακμή. Ο "μόνο αγάπη" φαντάζει intellectuel μπροστά στο επίπεδο του κόσμου εκεί και από ομορφιά έχει κυριολεκτικά το τίποτα ενώ από ασχήμια άλλο τίποτα. 1
*nenya* Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Επειδή μπαίνει πολύ στη μέση το υποκειμενικό στοιχείο, θα πω αγαπημένες και μη αγαπημένες. Αγαπημένες *Αθήνα [η πόλη μου, την αγαπώ γιατί έχει να κάνεις και να δεις απ'όλα, σε 25' με τον ηλεκτρικό βρίσκομαι στην θάλασσα, σε 15' πάλι με τον ηλεκτρικό βρίσκομαι στις καταπράσινες γειτονιές της Κηφισιάς, ή τριγυρνώ στα στενάκια της πανέμορφης Πλάκας και στα μαγαζιά των Εξαρχείων που όλο και κάποιο event θα πετύχω, μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ..] *Καλαμάτα [πολύ καλή αγορά, κάθε καλοκαίρι θα την επισκεπτώ έστω για λίγο, ωραίος παραλιακός δρόμος για περπατημα και καφεδάκι, ζέστη ζέστη ζέστη και γουστάρω, και φυσικά γουρνοπούλα!] *Τρίκαλα [όμορφη πόλη με πεζόδρομους, ποτάμι, κάστρο και αρκετό πράσινο, και wifi παντού] *Τρίπολη [σχεδόν τελείως φλατ και άρα ιδανική για ποδήλατο, με μεγάλες πλατείες, πεζόδρομους και αρκετά μαγαζιά για φαγητό και καφέ/ποτό, καύσωνας τα καλοκαιρινά μεσημέρια και μπόλικη δροσιά το βράδυ, χειμώνα δεν θα άντεχα όμως να μείνω..πολύ τσουχτερό κρύο για τα γούστα μου. Μου βγάζει κάτι το πολύ οικείο γιατί πήγαινα από παιδί εκεί για να βλέπω τα ξαδέρφια μου, και πάντα κάναμε βόλτες όλοι μαζί.] *Ναύπλιο [ιστορική πόλη με ιδιαίτερη ομορφιά, κάστρο με υπέροχη θέα, πολλοί πεζόδρομοι και ωραία αρχιτεκτονική, όχι για Σ/Κ όμως γιατί γίνεται χαμός από κόσμο.] Μη αγαπημένες Πύργος, Άργος, Λαμία, Λάρισα ... μου φάνηκαν απλά αδιάφορες και με εκνευριστικό κόσμο που περπατούσε στη μέση κεντρικών δρόμων χαλαρά σαν να είναι πεζοδρόμιο, και ουράαα πίσω τα αυτοκίνητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μέσα στο μήνα Απρίλιο, έχω να δηλώσω ότι η καλύτερη και ταυτόχρονα η χειρότερη πόλη της Ελλάδας είναι η Έδεσσα.
sundance_kid Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γέννημα - θρέμμα Βεροιώτης, μπορώ άπλά να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι η Βεροιάρα είναι η πιο shitty town in the known universe, απο κάθε υποκειμενική ή αντικειμενική άποψη και άν το πάρει κανείς. Το μόνο θετικό σε αυτή τη πόλη, είναι ότι τα αυτοκίνητα προτιμούν να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο, για να αφήσουν πεζό να περάσει (γιουροπίαν κάλτσουρ). Η καλύτερη είναι τα Γιάνεννα, καθαρός αέρας, δεν τους άγγιξε η κρίση, γεμάτο φοιτητές, πολύ εξω και ο ΠΑΣ.
likor Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλυτερες πολεις απο συνθηκες ζωης και ομορφιας που θα έμενα. Χανια, Ρεθυμνο, Ροδος, Βουλα, Βουλιαγμενη Φαληρο, Γλυφαδα Κηφισιά, Δροσια Κολωνακι Εκαλη Κερκυρα Καβαλα Πανοραμα Καλαμαρια Αν. Θεσσαλονικη Παραλια. Χαλκιδα
Muchacho Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Περιμενω να τελειωσετε για να χωριστουμε σε στρατοπεδα και να αρχισουμε να μιλαμε για την Κρητη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Περιμενω να τελειωσετε για να χωριστουμε σε στρατοπεδα και να αρχισουμε να μιλαμε για την Κρητη. Μπουγάτσα με νησί είναι. Τι άλλο θες να πούμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τι άλλο θες να πούμε; Καζαμπούμπου..
opera Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έπρεπε να καταλάβεις απ το "αντικειμενικά" οτι αστειεύομαι . Σαφώς και δεν είναι όλες χάλια..Συγνώμη για το ορμηγμα αλλά τίποτα δεν αποκλείεται στις μερες αυτές.Να βάζεις εισαγωγικά,το bold με μπέρδεψε. 1
hliastsek Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τώρα που είδα τον Τόξο θυμήθηκα και την Καλαμάτα Τι εννοείς ρε τριλο?
pontez2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωραιότερη πόλη που έχω επισκεφθεί και ειχα τη τυχη να ζησω για λιγους μήνες είναι το Ρέθυμνο και ακολουθεί, παρά τα προβλήματά της, η Θεσσαλονίκη. Επίσης θεωρώ τη Πάτρα πόλη κατάλληλη για οικογένεια. Πόλη που δε θα μου άρεσε να ζήσω είναι η Τρίπολη και ακολουθεί η Σπάρτη. Γενικά θεωρώ μη ανθρωποκεντρική τη πόλη που το πράσινο είναι ανύπαρκτο χωρίς να σημαίνει ότι είναι οι μόνες. Ειδικά όμως για τη Τρίπολη παίζει αρνητικό ρόλο και ο καιρός.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Επίσης η Σπάρτη όντως είναι τράτζικ.Μια φορά έχω πάει στην εφηβεία κ είχα φρικάρει.Αν κ έχει καλή ρυμοτομία είναι γενικά αδιάφορη.Επίσης το καλοκαίρι είναι αφόρητη με την ζέστη που κάνει εκεί κάτω.Ρόδος κ Κέρκυρα στις ωραίες πόλεις που ξέχασα να αναφέρω.Από Αθήνα στη Διονυσάρα τα σπάμε όπως επίσης στο παραλιακό μέτωπο από το Φαληρικό Δέλτα μέχρι Βουλιαγμένη γενικά γαμεί.
ravend Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αγαπημενη πολη αθηνα,τοσα χρονια φαγαμε εκει. Ομορφη πολη αλλα οχι στα γουστα μου απο κοσμο η λαρισα, Πατρα και η πολη της κερκυρας επισης αξιζουν. Θα ελεγα και Βαθυ Ιθακης αλλα μαλλον για χωριο πιανει.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ωραιες: Θεσσαλονικη, περα απο τα Δυτικα που δεν εχουν να προσφέρουν κατι. Βολάρα Γιάννενα αλλά πολύ υγρασία βρε παιδιμ.. Χανιά, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος Συμπαθητικές: Καστοριά λόγω λιμνης Φλώρινα λόγω αναπαλαιωμένων κτηρίων στο ποτάμι Ξανθη Τρικαλα (συμπαθητικά και οργανωμένα) Αθηνα (κάποια μέρη ειναι ωραία, άλλα δεν βλέπονται, παιρνω το μο και τη βαζω στις συμπαθητικες) Χαλια: Κοζάνη Βεροια Σερρες (Ισως λόγω Κοιλάδας να την ανεβαζα στις συμπαθητικες) Θηβα Σε άλλες όπως Πατρα, Λαρισα, Καβαλα, Δραμα, Αλεξ/πολη κλπ δεν τις κατατάσω πουθενα γιατι δεν έμεινα πολύ είτε γιατι δεν μου έκαναν και κάποια εντυπωση αρνητική ή θετικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις