AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Για να μένεις στα Βόρεια η στα Νότια προάστεια της Αθήνας πρέπει να έχεις χρήμα.
volos27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 χωρις πλακα ,τι παιζει με τους ανθρωπους στον πυργο κ αργος?Ολοι μα ολοι λενε οτι ειναι οι χειροτεροι
Backpacker Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Συνολικά σαν εικόνα πόλης που λέμε εκτός των νησιών και κανενός Ναυπλίου(που είναι μονο για λίγες μέρες για διακοπές) όλες οι άλλες είναι από μέτριες (Σαλονίκη,Τρικαλα,Καστορια,Καβάλα,Σέρρες κτλπ) μέχρι τραγικές (Αθήνα,Κοζάνη,Θήβα,Πύργος κτλπ) Αθήνα λέμε για Δημο Αθηναίων..κέντρο..έχει τα πάντα αλλά αυτό εκτός από στέκια και επιλογές σε όλα περιλαμβάνει και τα αρνητικά . Αστεγοι,εγκληματικότητα,βρωμιά,φασαρία.Για μένα η Αθήνα είναι μια πόλη που αξίζει να ζήσει κανείς 2-3 χρόνια από τα 18 του μέχρι τα 26-27. Μετά είναι απάλευτη. Θεσσαλονίκη αξίζει μονο για φοιτητική ζωή. Εκεί ειναι τοπ...όπως και τα Γιάννενα ή η Κομοτηνή και το Ρέθυμνο. Ωραία πόλη για να ζήσεις μόνιμα είναι το Ηράκλειο. Είναι μικρή και μεγάλη ταυτόχρονα και έχει τα πάντα.Χαμηλότερη ανεργία και 10 μήνες τον χρόνο καλοκαίρι. ΥΓ Για μένα καλύτερη πόλη το βάζω με κριτήριο το που θα ήθελα να ζήσω μονιμα. 2
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εμένα δεν μου έχουν καλή εντύπωση η Άρτα, το Αγρίνιο, τα Γρεβενά και η Λαμία. Επίσης, δεν θα ήθελα να ζήσω στην Αθήνα (αν και έχω δει κάποιες πολύ ωραίες περιοχές με μονοκατοικίες, ησυχία κλπ) και στη Θεσσαλονίκη.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Για να μένεις στα Βόρεια η στα Νότια προάστεια της Αθήνας πρέπει να έχεις χρήμα. Τα βόρεια προάστια προσωπικά μου προκαλούν κατάθλιψη, τουλάχιστον Ερυθραία, Πολιτεία, Κηφισιά μεριά που έχω κυκλοφορήσει. 0 κοινωνική ζωή, δε βλέπεις άλλους πεζούς στο δρόμο, δε μπορείς να κυκλοφορήσεις κιόλας σε πολλά σημεία γιατί δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να φτιαχτούν σωστά πεζοδρόμια. Και γενικά ως περιοχή είναι σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί αποκλειστικά τη κυκλοφορία με ι.χ. και όσους αποζητούν την απομόνωση και τη ζωή στο σπίτι παρά στον έξω κόσμο. Για όλα φταίει το αυτοκίνητο και το αμερικάνικο όνειρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Για να μένεις στα Βόρεια η στα Νότια προάστεια της Αθήνας πρέπει να έχεις χρήμα. Για φόρους ή για να πάρεις σπίτι/οικόπεδο κι έτσι? Για το 1ο ναι, για το 2ο όχι...
efo355 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εμένα δεν μου έχουν καλή εντύπωση η Άρτα, το Αγρίνιο, τα Γρεβενά και η Λαμία. Επίσης, δεν θα ήθελα να ζήσω στην Αθήνα (αν και έχω δει κάποιες πολύ ωραίες περιοχές με μονοκατοικίες, ησυχία κλπ) και στη Θεσσαλονίκη. Από Αρτα τί δεν σου άρεσε ; ( Από Αρτα είμαι και Αρτα μένω και θέλω να δω αν είμαι υπερβολικός ή όχι σε αυτά που δεν μου αρέσουν ) Οσο για Αθήνα παιδιά για να ζήσεις καλά Αθήνα θες χρήμα. Τωρα να μένεις κάτι Ζωγράφου, Κουκάκι κλπ δεν είναι ζωή εκτός και αν είσαι φοιτητής. Οσο για πόλεις που αξίζουν τα Ιωάννινα είναι top και πολύ καλές Ξάνθη, Αγρίνιο ( πολλές επιλογές και καλές τιμές ), Τρίκαλα, Καστοριά ( βουκολική κατάσταση )
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Από Αρτα τί δεν σου άρεσε ; ( Από Αρτα είμαι και Αρτα μένω και θέλω να δω αν είμαι υπερβολικός ή όχι σε αυτά που δεν μου αρέσουν ) Οσο για Αθήνα παιδιά για να ζήσεις καλά Αθήνα θες χρήμα. Τωρα να μένεις κάτι Ζωγράφου, Κουκάκι κλπ δεν είναι ζωή εκτός και αν είσαι φοιτητής. Οσο για πόλεις που αξίζουν τα Ιωάννινα είναι top και πολύ καλές Ξάνθη, Αγρίνιο ( πολλές επιλογές και καλές τιμές ), Τρίκαλα, Καστοριά ( βουκολική κατάσταση ) Να σου πω την αλήθεια δεν έχω σχηματίσει καλή εντύπωση αλλά δεν έχω μείνει ποτέ, απλά έχω περάσει πολλές φορές! Παλιά πριν τον περιφερειακό που πέρναγες μέσα από την πόλη (με τα άπειρα φανάρια! ) κάτι δεν μου καθόταν καλά, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τι... Το γεφύρι είναι ωραίο πάντως!
Backpacker Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Από Αρτα τί δεν σου άρεσε ; ( Από Αρτα είμαι και Αρτα μένω και θέλω να δω αν είμαι υπερβολικός ή όχι σε αυτά που δεν μου αρέσουν ) Οσο για Αθήνα παιδιά για να ζήσεις καλά Αθήνα θες χρήμα. Τωρα να μένεις κάτι Ζωγράφου, Κουκάκι κλπ δεν είναι ζωή εκτός και αν είσαι φοιτητής. Οσο για πόλεις που αξίζουν τα Ιωάννινα είναι top και πολύ καλές Ξάνθη, Αγρίνιο ( πολλές επιλογές και καλές τιμές ), Τρίκαλα, Καστοριά ( βουκολική κατάσταση ) Άρτα έκανα 1,5 μήνα φαντάρος στο κέντρο εκεί. Είχε ωραίο πεζοδρομημένο μικρό κέντρο αλλά υπερβολικά μικρή πόλη.Ωραία και η περιοχή με το γεφύρι. Από το στρατόπεδο που ήταν στα όρια της πόλης προς τα έξω μέχρι το κέντρο κατηφορίζοντας φτάνεις σε 5 λεπτά. Σε 1,5 μήνα τα είχαμε δει ήδη όλα και τα χαμε βαρεθεί. Επίσης ειναι αρκετά απομονωμένη (δεν υπάρχει αεροδρόμιο κοντά) καθώς δεν έχει και καλό δρόμο μέχρι τα Γιάννενα. ΥΓ Επίσης το φαντάστηκα σαν ντόπιος πόσο αηδία θα είναι εκεί που κάθεσαι για καφέ ξαφνικά στις 3 το μεσημέρι να πλακώσουν εκατοντάδες άντρες που ξερογλείφονται απ'την πείνα...(σεξουαλική και τροφική) και να γεμίζουν τα πάντα..φαγάδικα και καφετέριες.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν αντέχεις το κρύο από τα ομορφότερα μέρη η Φλώρινα και οι γύρω περιοχές (Αν εξαιρέσεις βέβαια την Πτολεμαΐδα). Απο τα πιο άσχημα μέρη, η Λάρισα ρε φίλε. Ειλικρινά πρέπει να έχεις χάσει κάποιο στοίχημα για να ζεις εκεί ή στη προηγούμενη ζωή πρέπει να έκανες κάτι πολύ κακό. 1
Backpacker Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αν αντέχεις το κρύο από τα ομορφότερα μέρη η Φλώρινα και οι γύρω περιοχές (Αν εξαιρέσεις βέβαια την Πτολεμαΐδα). Απο τα πιο άσχημα μέρη, η Λάρισα ρε φίλε. Ειλικρινά πρέπει να έχεις χάσει κάποιο στοίχημα για να ζεις εκεί ή στη προηγούμενη ζωή πρέπει να έκανες κάτι πολύ κακό. Όχι Φλώρινα ρε φίλε. Απάλευτη κατάσταση...παρανοϊκό κρύο...πολύ μικρή πόλη...και απομονωμένη. Λάρισα όντως...πολύ κάτω του μετρίου. Τραγικό κλίμα και άσχημη πολη. Η Πάτρα για μένα είναι ακόμα χειρότερη και απτην Λάρισα.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 @ThReSh... Είναι τα σπίτια στα ΒΠ φθηνά;Τα ενοίκια;Μένω Δυτικά προάστεια και όταν εψαχνα να νοικιάσω πριν λίγους μήνες ζητούσαν 250-300€ για σπίτια που δεν άξιζαν τόσα.Ηταν η πολύ μικρά η παλιά.Μόνο τα ισόγεια είναι φθηνά. Λογικά στα ΒΠ και στα ΝΠ τα ενοίκια θα είναι ακριβότερα,πόσο μάλλον η αγορά σπιτιού. Τα Δυτικά προάστεια μου αρέσουν,εχω συνηθίσει αλλά έχει αρκετό κόσμο με χάλια νοοτροπία. ΥΓ:Ερώτηση προς όλους:Ποιές περιοχές της Αθήνας σας αρέσουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μιλάς από αυτή την πλευρά, γιατί πχ αν κάποιος το κληρονόμησε και μένει εκεί, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει και χρήμα, ειδικά αν το σπίτι είναι παλιό...
totem_lost Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ΥΓ:Ερώτηση προς όλους:Ποιές περιοχές της Αθήνας σας αρέσουν; Λυκαβηττός η αγαπημένη μου περιοχή και ας λένε μερικοί τουρίστες οτι το κέντρο είναι απάλευτο. Εν τω μεταξύ θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα με την ευκαιρία. Έχει συμβεί πολλές φορές όσο βρίσκομαι Ολλανδία, να με ρωτάνε Έλληνες από επαρχία (όχι Θεσσαλονίκη) την καταγωγή και όταν λέω Αθήνα να στραβώνουν εμφανώς. Για να μην σχολιάσω το οτι στο μυαλό πολλών οι Αθηναίες είναι standard τσουλάκια. Τι φάση; Γίνεται κάποιου είδους πλύση εγκεφάλου σε όλη την επαρχία να σιχαίνονται οτιδήποτε σχετικό με την Αθήνα;
Irene.j Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Οπου και να παω βρισκω κατι να μου αρεσει αλλα.. Βολο και Καλαματα ζουσα ανετοτατατατατα..τατα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις