@taraxia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλησπερα Εχω που λετε ενα μικρο θεμα με τις κατσαριδες μιας και πριν απο μερικα χρονια εμενα σε ενα ισογειο σπιτι με πολυ υγρασια και προφανως ΠΟΛΛΕΣ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ τριαξονικες-18βαλβιδες-off road animal κατσαριδες.Οταν ειδα 1-2 ψεκασα για μερικα βραδια σερι και μαζεψα τουλαχιστον 50 (χωρις υπερβολες) ημιλιποθυμες τα επομενα πρωινα. Απο τοτε, καθε φορα που βλεπω μια με πιανει ενα ταρακουλο. Πριν λιγες μερες μετακομισα σε καινουριο σπιτι και το καλο ειναι πως βρηκα συγκατοικο τον τακη (υπερτροφικο σαμιαμιδι περιπου 15 εκ. ) που ανετα θα μπορουσε να ειναι απογονος το godzilla. Η ερωτηση ειναι η εξης. Λετε ο τακης να μπορει να ξεπαστρεψει και κατσαριδες η δεν θα ταιριαζουν την μεσογιακη διατροφη που μαλλον ακολουθει?
theoritikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τα σαμιαμίδια τρώνε όλα τα έντομα που βρίσκονται στην ακτίνα που μπορούν να δουν. Στην περίπτωση σου όμως, μην περιμένεις να δεις θαύματα. O Τάκης θα έχει φαγητό για πολύ καιρό, αλλά μόνος του δεν θα μπορέσει να αποδεκατίσει τις στρατιές των μεταλλαγμένων κατσαριδών
johnbond Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.geoponiko-parko.gr/products/products-categories/farmaka-ygeionomikis-simasias/tzel-apentomoseon-gel/6425-detail Κ δε θα ξαναδεις κατσαρίδα(ζωντανή ) 2
@taraxia Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 @johnbond μηπως μου πεθανει και ο τακης με αυτο το jell?
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κι εγω νομισα οτι μιλατε για γκομενες που δε βλεπονται ...
johnbond Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 @johnbond μηπως μου πεθανει και ο τακης με αυτο το jell? Ναι αυτό είναι ένα θέμα..Άμα το φάει θα έχει πρόβλημα. Το προιόν αυτό είναι gel και το βάζεις σε μικρά μπαλάκια όπου θες με σκοπό να το φάνε οι κατσαρίδες. Οπότε μπορείς να το βάλεις μέσα σε ντουλάπια κτλ που δεν έχει πρόσβαση ο τάκης.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.geoponiko-parko.gr/products/products-categories/farmaka-ygeionomikis-simasias/tzel-apentomoseon-gel/6425-detail Κ δε θα ξαναδεις κατσαρίδα(ζωντανή ) the fuck did i just read
Getta Robo Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν φαει σαμιαμιδι κατσαριδα της πολης, το πιθανοτερο ειναι πως θα πεθανει απο τοσα τοξικα που εχουν φαει πρωτες οι κατσαριδες. Λογικα δεν θα παει στο συγκεκριμενο δηλητηριο, του αρεσουν τα εντομα και οτι κινειται και μπορει να χωρεσει στο στομα τους. Κοιταξε επισης τους σωληνες σε κουζινα και μπανιο, συνηθως εκει κρυβοντε οι κατσαριδες. Παρεπιπτωντος, δεν ειναι συνηθες να βλεπεις τοσο μεγαλο γκεκο, να τον προσεχεις.
*nenya* Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 <p>Κι εγω νομισα οτι μιλατε για γκομενες που δε βλεπονται ... </p> Μα τότε ο τίτλος θα έλεγε σκέτο ΣΑΥΡΕΣ :Ρ 2
hliastsek Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Φερε στο σπίτι και τα ξαδέρφια του Τακη απο το χωρίο, τον Κωστα και τον Μπαμπη. O 2ο ειδικά εχει τεράστια φήμη και εξειδικεύεται στις κατσαριδες- φορτηγατζηδες που περιγράφεις
techfreak19 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Kι εγω ενω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα περυσι δε ξερω τι συνεβει και γεμισε ο τοπος. παρολου που μενω σε ρετιρε ερχονταν καθε βραδυ πετωντας ενα σωρο κι εμπαιναν συνεχεια μεσα στο σπιτι. Ειχα βρει τον μπελα μου και τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι φοβαμαι μην επαναληφθει. Υπαρχει καμμια μονιμη λυση να μην ερχονται? Το θεμα ειναι κι οτι δεν ειναι φωλια κτλ ερχονται κατευθειαν απεξω κι ολα αυτα ξαφνικα. 5 χρονια μενω εδω δεν ειχα ποτε θεμα , περυσι εγινε κανονικη εισβολη!!
sundance_kid Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.geoponiko-parko.gr/products/products-categories/farmaka-ygeionomikis-simasias/tzel-apentomoseon-gel/6425-detail Κ δε θα ξαναδεις κατσαρίδα(ζωντανή ) Μ' αυτό ούτε τον ΟΡ θα ξαναδούμε ζωντανό.
xpapias Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πλακα πλακα βαζουν μια σταγονα αντε δυο για ολο το σπιτι. Και δουλευει αψογα. Νομιζω ειχαν βαλει σε ολα τα διαμερίσματα στην πολυκατοικία ενα προϊόν που ηταν εγκεκριμένο απο την υγειονομική υπηρεσια του καντονιου. Οι Ελβετοι ειναι πολυ αυστηροι σε θεματα υγειας/οικολογιας. Δεν ριχνουν πχ αλατι και παγωνουν τα παντα για 10-15 μερες αν χιονισει, για να μην καταληξει το αλάτι σε μια λιμνη που εχουν. Επομενως πιστευω ειναι αρκετα ασφαλες. Ειναι γνωστο οτι οι Ελληνες αντεχουν περισσοτερο και απο τις κατσαριδες εξαλλου. 1
thant Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κατσαρίδα στο σπίτι μου τα τελευταία 25 χρόνια και αυτό οφείλεται στο ότι ζω με γάτες.Έμενα σε μια πολυκατοικία που καθε 6 μήνες ολα τα διαμερίσματα εκαναν απεντόμωση για τις κατσαρίδες εκτός απο εμένα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα