Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατσαρίδα στο σπίτι μου τα τελευταία 25 χρόνια και αυτό οφείλεται στο ότι ζω με γάτες.

Έμενα σε μια πολυκατοικία που καθε 6 μήνες ολα τα διαμερίσματα εκαναν απεντόμωση για τις κατσαρίδες εκτός απο εμένα.

:D

post-373630-0-34997600-1461799286_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγες μερες μετακομισα σε καινουριο σπιτι και το καλο ειναι πως βρηκα συγκατοικο τον τακη (υπερτροφικο σαμιαμιδι περιπου 15 εκ. ) που ανετα θα μπορουσε να ειναι απογονος το godzilla.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Λετε ο τακης να μπορει να ξεπαστρεψει και κατσαριδες η δεν θα ταιριαζουν την μεσογιακη διατροφη που μαλλον ακολουθει?

Ο τάκης προς τις κατσαρίδες:

axeio_436.png

• Like 4
Δημοσ.

Πριν λιγες μερες μετακομισα σε καινουριο σπιτι και το καλο ειναι πως βρηκα συγκατοικο τον τακη (υπερτροφικο σαμιαμιδι περιπου 15 εκ. ) που ανετα θα μπορουσε να ειναι απογονος το godzilla.

Η ερωτηση ειναι η εξης. Λετε ο τακης να μπορει να ξεπαστρεψει και κατσαριδες η δεν θα ταιριαζουν την μεσογιακη διατροφη που μαλλον ακολουθει?

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο του Τακη?

Πρεπει να ειναι πολυ ογκωδης αυτος ο Τακης για να τρωει κατσαριδες...

Δημοσ.

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο του Τακη?

Πρεπει να ειναι πολυ ογκωδης αυτος ο Τακης για να τρωει κατσαριδες...

Tον Τάκη κανεις δεν τολμησε να τον φωτογραφησει μεχρι σήμερα.

Δημοσ.

Τον έχω βάλει τον τάκη πιο πάνω σε μια φωτο πραγματικό ντοκουμέντο τη στιγμή που πάει να ξεπαστρέψει μια ιπτάμενη τύπου F the Gadgi.

• Like 2
Δημοσ.

Τι εννοείς TriLoBiTe; Μιλα ξεκάθαρα!

Για το Θεο TriLoBiTe; Μου λες οτι φωτογραφησες τον Τακη;

Εβγαλες φωτογραφια τον Τακηιηιη;

Αποθανατισες σε φωτο τον Τακη;

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα τον είδες ρε ή έχεις φτάσει στο σημείο να με τρολάρεις; Aν συμβαίνει το δεύτερο ντροπή ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...