φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κατσαρίδα στο σπίτι μου τα τελευταία 25 χρόνια και αυτό οφείλεται στο ότι ζω με γάτες. Έμενα σε μια πολυκατοικία που καθε 6 μήνες ολα τα διαμερίσματα εκαναν απεντόμωση για τις κατσαρίδες εκτός απο εμένα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πριν λιγες μερες μετακομισα σε καινουριο σπιτι και το καλο ειναι πως βρηκα συγκατοικο τον τακη (υπερτροφικο σαμιαμιδι περιπου 15 εκ. ) που ανετα θα μπορουσε να ειναι απογονος το godzilla. Η ερωτηση ειναι η εξης. Λετε ο τακης να μπορει να ξεπαστρεψει και κατσαριδες η δεν θα ταιριαζουν την μεσογιακη διατροφη που μαλλον ακολουθει? Ο τάκης προς τις κατσαρίδες: 4
the other one Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 πάρε μια γάτα που λέει κι ο από πάνω θα παίζει κυνηγητό όλη μέρα δε θα προλαβαίνουν να κλάσουν
hliastsek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Περσικη γατα κανει? http://www.insomnia.gr/topic/607540-%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B1 'Η θα πρεπει να ειναι κινεζικη, για να τρωει κατσαριδες?
livefreeordie Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 τέλειο εχει εγκατασταθει για τα καλα χεχε.
iordanis77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πριν λιγες μερες μετακομισα σε καινουριο σπιτι και το καλο ειναι πως βρηκα συγκατοικο τον τακη (υπερτροφικο σαμιαμιδι περιπου 15 εκ. ) που ανετα θα μπορουσε να ειναι απογονος το godzilla. Η ερωτηση ειναι η εξης. Λετε ο τακης να μπορει να ξεπαστρεψει και κατσαριδες η δεν θα ταιριαζουν την μεσογιακη διατροφη που μαλλον ακολουθει? Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο του Τακη? Πρεπει να ειναι πολυ ογκωδης αυτος ο Τακης για να τρωει κατσαριδες...
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο του Τακη? Πρεπει να ειναι πολυ ογκωδης αυτος ο Τακης για να τρωει κατσαριδες... Tον Τάκη κανεις δεν τολμησε να τον φωτογραφησει μεχρι σήμερα.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Τον έχω βάλει τον τάκη πιο πάνω σε μια φωτο πραγματικό ντοκουμέντο τη στιγμή που πάει να ξεπαστρέψει μια ιπτάμενη τύπου F the Gadgi. 2
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Τι εννοείς TriLoBiTe; Μιλα ξεκάθαρα! Για το Θεο TriLoBiTe; Μου λες οτι φωτογραφησες τον Τακη; Εβγαλες φωτογραφια τον Τακηιηιη; Αποθανατισες σε φωτο τον Τακη; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Τώρα τον είδες ρε ή έχεις φτάσει στο σημείο να με τρολάρεις; Aν συμβαίνει το δεύτερο ντροπή ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα