Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ή μια μπανιερα. Εσύ είσαι ένας "μικρός θεούλης" (ακόμα γελάω χαχαχαχαχαχαχα)
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γνωστός δεν μπήκε πυροσβεστική γιατί είχε ποινικό μητρώο, επειδή μπήκε κλέφτης σπίτι (η γυναίκα του έγκυος) τον σάπισε (χωρίς όπλο) και έφαγε 6 μήνες. Την μήνυση του την έκανε κάποιος σύλλογος (δεν ξέρω τι ακριβώς) για τα δικαιώματα των αλλοδαπών. Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό, τουλάχιστον από τον ίδιο αυτό έμαθα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια τώρα. Αμφιβάλλω αν σου είπε όλη την αλήθεια για το περιστατικό, αλλά τέλος πάντων, είναι πολύ πιθανό εφόσον καταδικάστηκε δεν μπορεί να μπει σε σώματα ασφαλείας.
SlickNick Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οπως έγινε ας πούμε και στην περίπτωση της ζαρντινιέρας. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις. . . Επίσης τους συγκεκριμένους αστυνομικούς ελπίζω να τους έχουν καταστρέψει την καριέρα και τη ζωή μετά από αυτά τα αίσχη.
φιρίκι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις. . . Επίσης τους συγκεκριμένους αστυνομικούς ελπίζω να τους έχουν καταστρέψει την καριέρα και τη ζωή μετά από αυτά τα αίσχη. Και όμως όχι, κάποιοι μάλιστα έχουν πάρει και προαγωγή. Αυτοί, είναι σκουπίδια, άραγε; Εχουν σχέση οι δυο περιπτώσεις, όχι άμεσα αλλά υπό την έννοια οτι η έλλειψη δικαιοσύνης γεννά εγκληματικότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αμφιβάλλω αν σου είπε όλη την αλήθεια για το περιστατικό, αλλά τέλος πάντων, είναι πολύ πιθανό εφόσον καταδικάστηκε δεν μπορεί να μπει σε σώματα ασφαλείας. Στην αγγλία στις περισσότερες δουλειές κοιτάνε criminal record. Από ότι θυμάμαι έχει βαθμίδες αλλά δεν ξέρω πως πάει. Οπότε για σώμα ασφαλείας, δεν μου κάνει εντύπωση που του ζήτησαν ποινικό μητρώο. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις. . . Επίσης τους συγκεκριμένους αστυνομικούς ελπίζω να τους έχουν καταστρέψει την καριέρα και τη ζωή μετά από αυτά τα αίσχη. Κάτι τέτοια θα σκέφτηκαν οι της είδησης και κατέληξαν να τον πιουν μονορούφι
Apoll Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τελικά στην Ελλάδα που επικρατούσε η λογική, πλέον επικρατεί το παράλογο, και στην Αγγλία μετά από κάμποσες δίκες που οι ιδιοκτήτες βρήκαν το δίκιο τους, επικρατεί η λογική. Και σύμφωνα με πρώην υπουργό εσωτερικό (UK) που ήταν στην καρέκλα του όταν έγινε το ένα σχετικό συμβάν "If you apply reasonable and proportional force, you do not have to be afraid of the Law"(σημείωση στην υπόθεση εκείνη ο αγρότης έβγαλε την καραμπίνα και καθάρισε τον ένα εισβολέα τραυματίζοντας τον δεύτερο αλλά και οι δύο είχαν επάνω τους μαχαίρια)
SlickNick Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και όμως όχι, κάποιοι μάλιστα έχουν πάρει και προαγωγή. Αυτοί, είναι σκουπίδια, άραγε; Ναι
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στην αγγλία στις περισσότερες δουλειές κοιτάνε criminal record. Από ότι θυμάμαι έχει βαθμίδες αλλά δεν ξέρω πως πάει. Οπότε για σώμα ασφαλείας, δεν μου κάνει εντύπωση που του ζήτησαν ποινικό μητρώο. Ναι, εγώ δεν εξέφρασα την αμφιβολία μου τόσο για το αν ζήτησαν ποινικό μητρώο στο σώμα ασφαλείας, όσο για το περιστατικό οτι μπήκε σπίτι του και τον πλάκωσε εκεί, αλλά όπως και να χει, εικασία κάνω δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τελικά στην Ελλάδα που επικρατούσε η λογική, πλέον επικρατεί το παράλογο, και στην Αγγλία μετά από κάμποσες δίκες που οι ιδιοκτήτες βρήκαν το δίκιο τους, επικρατεί η λογική. Και σύμφωνα με πρώην υπουργό εσωτερικό (UK) που ήταν στην καρέκλα του όταν έγινε το ένα σχετικό συμβάν "If you apply reasonable and proportional force, you do not have to be afraid of the Law" (σημείωση στην υπόθεση εκείνη ο αγρότης έβγαλε την καραμπίνα και καθάρισε τον ένα εισβολέα τραυματίζοντας τον δεύτερο αλλά και οι δύο είχαν επάνω τους μαχαίρια) Επίσης στην Αγγλία διαβάζουν τα άρθρα εκτός αν κάνουν βιαστικά comment στη daily mail (ή αντίστοιχα στη guardian αν θέλουν να το παίξουν σοφιστικέητιτ) Δεν έχω πειστεί ότι το ελληνικό δίκαιο είναι τόσο σκατά όσο αφηρημένα εννοείται. Όπως το βλέπω για χρονοβόρο/αργό παίζει να είναι, όχι όμως και τόσο παράλογο που το καθιστά άχρηστο. Ναι, εγώ δεν εξέφρασα την αμφιβολία μου τόσο για το αν ζήτησαν ποινικό μητρώο στο σώμα ασφαλείας, όσο για το περιστατικό οτι μπήκε σπίτι του και τον πλάκωσε εκεί, αλλά όπως και να χει, εικασία κάνω δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Νομίζω αν είναι "ελαφρύ" μετά από ένα x διάστημα, καθαρίζεται το μητρώο. Αν το έψαχνε λίγο παραπάνω, ίσως να μπορούσε πιο μελλοντικά να μπει πυροσβεστική.
φιρίκι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τελικά στην Ελλάδα που επικρατούσε η λογική, πλέον επικρατεί το παράλογο, και στην Αγγλία μετά από κάμποσες δίκες που οι ιδιοκτήτες βρήκαν το δίκιο τους, επικρατεί η λογική. Και σύμφωνα με πρώην υπουργό εσωτερικό (UK) που ήταν στην καρέκλα του όταν έγινε το ένα σχετικό συμβάν "If you apply reasonable and proportional force, you do not have to be afraid of the Law" (σημείωση στην υπόθεση εκείνη ο αγρότης έβγαλε την καραμπίνα και καθάρισε τον ένα εισβολέα τραυματίζοντας τον δεύτερο αλλά και οι δύο είχαν επάνω τους μαχαίρια) Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν κι' έναν νόμο που σου επιτρέπει να μηνύσεις κάποιον για επίθεση άμα σε στραβοκοιτάξει ή σε κάνει να αισθανθείς άβολα! Δεν ξέρω έαν τον έχουν αλλάξει, πάνε κάτι χρόνια που το διάβαζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν κι' έναν νόμο που σου επιτρέπει να μηνύσεις κάποιον για επίθεση άμα σε στραβοκοιτάξει ή σε κάνει να αισθανθείς άβολα! Δεν ξέρω έαν τον έχουν αλλάξει, πάνε κάτι χρόνια που το διάβαζα. Επίσης οι πεζοί περνάνε στις φαναροδιασταυρώσεις με κόκκινο.
xpapias Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/573723/pateras-kai-gios-esteilan-ton-klefti-sto-nosokomeio/ προσοχή λοιπόν .... αν βρούμε κλέφτη σπίτι μας , δέν πρέπει ποτέ νά φέρουμε αντίσταση - κ νά τόν αφήσουμε νά μάς κλέψει κ αν εχουμε κ ομορφη γυναίκα η κόρη ας τίς βιάσει κιόλας αρκεί νά μήν τόν πειράξουμε .... εσείς θά κάνατε τήν κότα ??? Ρε Aρίστο, βαλε τουλάχιστον κανενα τονο σ αυτά που γράφεις. Στο θέμα, νομίζω το καλύτερο είναι να βγαλεις καμια καραμπίνα, για εκφοβισμο, να κλ$#ει μεντες
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μα είσθε όλοι απολίτιστοι και ανάγωγοι το σωστό είναι να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία και μέχρι να έρθει να βάλεις δυο ποτάκια και να πιάσεις κουβεντούλα χαλαρά με τον κλέφτη μέχρι να έρθουν οι μπάτσοι να τον συλλάβουν. 4
Mau-Maus Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οχι ρε το σωστό ειναι να του βγάλεις τα δόντια και να νυχιά ένα ένα τι λες τώρα ..
φιρίκι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οχι ρε το σωστό ειναι να του βγάλεις τα δόντια και να νυχιά ένα ένα τι λες τώρα .. Οχι, γιατί τότε πώς θα του μπήξεις καρφίτσες κάτω απ' τα νύχια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις