Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε ανώνυμη  λες  δεν βγάζει νόημα το μήνυμα σου!

Να τον πιάσεις να τον κρατήσεις μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει λεμε έχεις το δικαίωμα να το κάνεις

να του βγάλεις τα δόντια να τον σαπίσεις με το ρόπαλο να του κάνεις βασανιστήρια και να τον στείλεις νοσοκομείο ομως δεν έχεις το δικαίωμα.

Τι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις δεν ξέρω  ..

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βρε ανώνυμη  λες  δεν βγάζει νόημα το μήνυμα σου!

Να τον πιάσεις να τον κρατήσεις μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει λεμε έχεις το δικαίωμα να το κάνεις

να του βγάλεις τα δόντια να τον σαπίσεις με το ρόπαλο να του κάνεις βασανιστήρια και να τον στείλεις νοσοκομείο ομως δεν έχεις δικαίωμα.

Τι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις δεν ξέρω  ..

Εγω τιποτα.. χαζη ξανθια ειμαι! Να μας πεις πως το κανες οταν θα σου συμβει ( κουφια η ωρα) .. Να τον πιασεις να τον κρατησεις ταυτοχρονα να καλεσεις και την αστυνομια. Εγω ειμαι χαζη μην δινεις σημασια.

Δημοσ.

Ομως εδω δεν συζητάμε τι θα έκανε η τι δεν θα έκανε ο καθένας μας εαν του συνέβαινε, συζητάμε τι ειναι παράνομο κ τι όχι. και στην Ελλάδα του 2016 τα βασανιστήρια στον κλέφτη δεν επιτρέπονται ..

Δημοσ.

ρε τι βασανιστήρια;

Τον ακινητοποιεις ας πουμε και καλεις την αστυνομία, ετσι;

ΠΩΣ θα τον ακινητοποιήσεις;

ΠΩΣ ξερεις τι κουβαλάει πάνω του;

ΠΩΣ ξερεις πως θα αντιδράσει αυτός ή εσύ;

Όλα στη θεωρία καλά, ωραία και εύκολα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ομως εδω δεν συζητάμε τι θα έκανε η τι δεν θα έκανε ο καθένας μας εαν του συνέβαινε, συζητάμε τι ειναι παράνομο κ τι όχι. και στην Ελλάδα του 2016 τα βασανιστήρια στον κλέφτη δεν επιτρέπονται ..

Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις..καπου σκαλωσα και απαντησα αναλογως, Εν παση περιπτωσει εγω δεν διαβασα για βασανιστηρια αλλα για νομιμη αμυνα.. δεν ξερω γιατι πρεπει να συζηταμε τα αυτονοητα,καποιος μπηκε με χιλιες διαθεσεις στο σπιτι σου τι θα κανεις?Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης σου ειναι αγνωστο?Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να μας δειχνατε καποιοι επι του γεγονοτος πως θα αντιδρουσατε να μας παραδωσετε μαθηματα ανθρωπιας! Για ονομα πια.. δεν εχω να πω κατι αλλο.

Δημοσ.

ρε τι βασανιστήρια;

Τον ακινητοποιεις ας πουμε και καλεις την αστυνομία, ετσι;

ΠΩΣ θα τον ακινητοποιήσεις;

ΠΩΣ ξερεις τι κουβαλάει πάνω του;

ΠΩΣ ξερεις πως θα αντιδράσει αυτός ή εσύ;

Όλα στη θεωρία καλά, ωραία και εύκολα είναι.

Πάμε άλλη μια ,  πλάκα έχει  ...

Ο εισαγγελέας που άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στον πατέρα και στον γιο και διέταξε την σύλληψη τους λες οτι ηταν βλάκας ? χαζοβιόλης ? κολλητός του Αλβανού? ειχε προσωπικά με τους Ελληνες ? 

Η μήπως διάβασε την δικογραφία , είδε τα στοιχεία και κατέληξε στο συμπέρασμα οτι πατέρας και γιος σάπισαν τον αλβανο με το ρόπαλο τον κάναν ασήκωτο τον ξέσκισαν στο ξύλο ενώ θα μπορούσαν να μην το είχαν κάνει ??

Βρε βάλτε  το μυαλουδακι σας λίγο να δουλέψει, δεν βλάπτει καλό κάνει ..

Δημοσ.

Οταν μπει καποιος σπιτι σου maus εσυ κατσε να μελετησεις το ποινικο δικαιο..με μπυρα και γραβιερα αν θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι :P

Δημοσ.

Οταν μπει καποιος σπιτι σου maus εσυ κατσε να μελετησεις το ποινικο δικαιο..με μπυρα και γραβιερα αν θελουμε να λεγομαστε ανθρωποι :P

Δηλαδή, για να καταλάβω, αν και δεν συμπαθώ τα υποθετικά παραδείγματα:

Εστω ότι μπαίνει διαρρήκτης σε σπίτι ενώ κοιμούνται μέσα πέντ'-έξι νταγλαράδες. Τόνε πιάνουνε το λοιπόν αυτοί και σ' τον κάνουν τόπι στο ξύλο προτού τόνε παραδόσουν στους μπάτσοι. Καλά έκαναν;

• Like 1
Δημοσ.

Εστω ότι μπαίνει διαρρήκτης σε σπίτι ενώ κοιμούνται μέσα πέντ'-έξι νταγλαράδες. Τονε πιάνουνε το λοιπόν αυτοί και σ' τον κάνουν τόπι στο ξύλο προτού τον παραδόσουν στους μπάτσοι. Καλά έκαναν;

Οχι !

Αν δεν του βγάλουν τα δόντια και τα νύχια ένα ένα δεν θα έχουν κάνει καλά !

• Like 1
Δημοσ.

Οχι !

Αν δεν του βγάλουν τα δόντια και τα νύχια ενα ενα δεν έκαναν καλά !

Πριν ή μετά την φάλαγγα, όμως;

Και τα βραστά αυγά στις μασχάλες πότε τα εφαρμόζουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Εστω ότι μπαίνει διαρρήκτης σε σπίτι ενώ κοιμούνται μέσα πέντ'-έξι νταγλαράδες. Τονε πιάνουνε το λοιπόν αυτοί και σ' τον κάνουν τόπι στο ξύλο προτού τον παραδόσουν στους μπάτσοι. Καλά έκαναν;

Aυτες ειναι απλα υποθεσεις και εσυ την κατασταση την μετρας αριθμητικα τυπου " μπηκε ενας σε ενα σπιτι με 5 νταγλαραδες".. ειναι αυτη λογικη τωρα? Ακομα και ετσι να ειναι η υποθεση η δικη σου δλδ,αυτος ο ενας θα μπορουσε να κραταει ενα οπλο και να τους κανει και τους εξι λαμπαδα του Jumbo.

Δημοσ.

Βρε πες δεν έχει ούτε όπλο ούτε τίποτε λεμε !

και τον τσακώνουν οι νταγλαράδες !

του την κάνουν την φάλαγγα η όχι ??  Ξεχαρμανιαζουν πάνω του και οι 5 ?  τι λες?   καλή φάση ε ?

Δημοσ.

Βρε πες δεν έχει ούτε όπλο ούτε τίποτε λεμε !

και τον τσακώνουν οι νταγλαράδες !

του την κάνουν την φάλαγγα η όχι ??  Ξεχαρμανιαζουν πάνω του και οι 5 ?    καλή φάση ε ?

Ναι πες... πες... υποθετεις μες στα σκοταδια και μες στο ιδιο σου το σπιτι οτι ο κλεφτης δεν εχει οπλο . Οκ ηταν κομπλεξικοι μωρε που ξεσπασαν πανω στον ανθρωπο που μπηκε σπιτι τους..

Ισως και να συνεννοηθηκαν κιολας απο το προηγουμενο βραδυ δλδ ηταν προμελετημενο!!Αθωος ο κλεφτης! 

• Like 1
Δημοσ.

Aυτες ειναι απλα υποθεσεις και εσυ την κατασταση την μετρας αριθμητικα τυπου " μπηκε ενας σε ενα σπιτι με 5 νταγλαραδες".. ειναι αυτη λογικη τωρα? Ακομα και ετσι να ειναι η υποθεση η δικη σου δλδ,αυτος ο ενας θα μπορουσε να κραταει ενα οπλο και να τους κανει και τους εξι λαμπαδα του Jumbo.

Σωστά, οπότε ας τον κάνουμε ταβούλι στο ξύλο προ-λη-πτι-κά και μάλλον κι' εκδικητικά, γιατί μπορούμε.

Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου αλλά διαφωνώ με την αυτοδικία, προσωπικά εάν μου τύχει σκοπεύω να χρησιμοποιήσω μόνο όση βία χρειαστεί για να αποτρέψω τα χειρότερα. Θα μου πεις, αν είναι μπαμπέσης ο άλλος; Πάλι υποθέσεις όμως. Εάν πέσω σε τέτοιο τσογλάνι που να μην καταλάβαίνει απο ανθρωπιά τι να πω ήταν γραφτό μου να πάω άδοξα. Χαρά που θα κάνουν μερικοι!

Βέβαια, συνήθως οι διαρρήκτες δεν είναι οπλισμένοι, εξαρτάται και σε τι αποσκοπούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...