Mau-Maus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι πες... πες... υποθετεις μες στα σκοταδια και μες στο ιδιο σου το σπιτι οτι ο κλεφτης δεν εχει οπλο . Οκ ηταν κομπλεξικοι μωρε που ξεσπασαν πανω στον ανθρωπο που μπηκε σπιτι τους.. Ισως και να συνεννοηθηκαν κιολας απο το προηγουμενο βραδυ δλδ ηταν προμελετημενο!!Αθωος ο κλεφτης! Δεν είπαμε οτι ειναι αθώος είπαμε οτι ειναι ένοχος Η ποινή όμως θα του επιβληθεί από ένα ευνομούμενο κράτος και όχι από εμάς ! Απορώ με μερικούς που δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα , ειλικρινά τίποτε δεν ειναι τυχαίο στον τόπο μας ..
tehAllantin Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 προσωπικά έχω πάει beyond and above για την είδηση και το ότι τον χτυπήσαν 1 βήμα πριν τον θάνατο ξερω γω μαου μαου.
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σωστά, οπότε ας τον κάνουμε ταβούλι στο ξύλο προ-λη-πτι-κά και μάλλον κι' εκδικητικά, γιατί μπορούμε. Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου αλλά διαφωνώ με την αυτοδικία, προσωπικά εάν μου τύχει σκοπεύω να χρησιμοποιήσω μόνο όση βία χρειαστεί για να αποτρέψω τα χειρότερα. Θα μου πεις, αν είναι μπαμπέσης ο άλλος; Πάλι υποθέσεις όμως. Εάν πέσω σε τέτοιο τσογλάνι που να μην καταλάβαίνει απο ανθρωπιά τι να πω ήταν γραφτό μου να πάω άδοξα. Χαρά που θα κάνουν μερικοι! Βέβαια, συνήθως οι διαρρήκτες δεν είναι οπλισμένοι, εξαρτάται και σε τι αποσκοπούν. Σε συγχαιρω για τον αυτοελεγχο που δειχνεις γραπτως και μονο σε μια τετοια κατασταση..Αν ομως ανννν πεσεις σε τσογλανι που δεν καταλαβαινει απο ανθρωπια εσυ πηγαινε αδοξα και τα παιδια σου υποθετικα παντα ε? Ειλικρινα σου μιλαω μπορω να κατανοησω την κλεψια..ο κλεφτης ομως που εισερχεται στο σπιτι σου οταν εισαι μεσα,ειτε εσυ ως μοναδα ειτε εχοντας την οικογενεια σου μεσα ειναι ετοιμος για τα παντα. Δεν θα σου πιασει συζητηση στο τι αποσκοπει.. Δεν είπαμε οτι ειναι αθώος είπαμε οτι ειναι ένοχος Η ποινή όμως θα του επιβληθεί από ένα ευνομούμενο κράτος και όχι από εμάς ! Απορώ με μερικούς που δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα , ειλικρινά τίποτε δεν ειναι τυχαίο στον τόπο μας .. Ειπαμε..οταν θα σου συμβει εσενα μελετησε εκεινη την ωρα το ποινικο δικαιο..Πραγματι τιποτε δεν ειναι τυχαιο σε αυτη την χωρα.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως εδώ και 25 περίπου χρόνια ασταμάτητα προσφέρω στον τόπο που ζω .. Για το τι φταίει και έφτασε αυτή η χώρα στον πάτο, ας ψαχτούν αυτοί-ΕΣ που δεν προσφέρουν τίποτα ..
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Βέβαια, δεν σχολιάσαμε την πηγή της είδησης, το κατακίτρινο Πρώτο Φλέμμα του κατάπτυστου κομιστή και τον τίτλο του δημοσιεύματος, δηλαδή <<Πατέρας συνελήφθη επειδή έδειρε Αλβανό διαρρήκτη>>. Αμα έδερναν Ελληνα διαρρήκτη θα ήταν όλα μέλι-γάλα; Δεν θα τους μήνυε καθ' όσον τυγχάνουν πατριωτάκια; Μην είναι αντίστροφος ρατσισμός; Ετσι θα 'ναι γιατί στην περίληψη το αλλοδαπός δεν προσφέρει κάτι, ειδικά αφού η πληροφορία αυτή βρίσκεται και στον τίτλο, επιπλέον στην πρώτη παράγραφο οι δυο εμφανίζονται ως θύματα (αλήθεια, τίνος που δεν είχαν το δικαίωμα να υπερασπιστούν την περιουσία τους. Σε συγχαιρω για τον αυτοελεγχο που δειχνεις γραπτως και μονο σε μια τετοια κατασταση..Αν ομως ανννν πεσεις σε τσογλανι που δεν καταλαβαινει απο ανθρωπια εσυ πηγαινε αδοξα και τα παιδια σου υποθετικα παντα ε? Ειλικρινα σου μιλαω μπορω να κατανοησω την κλεψια..ο κλεφτης ομως που εισερχεται στο σπιτι σου οταν εισαι μεσα,ειτε εσυ ως μοναδα ειτε εχοντας την οικογενεια σου μεσα ειναι ετοιμος για τα παντα. Δεν θα σου πιασει συζητηση στο τι αποσκοπει.. Ειπαμε..οταν θα σου συμβει εσενα μελετησε εκεινη την ωρα το ποινικο δικαιο..Πραγματι τιποτε δεν ειναι τυχαιο σε αυτη την χωρα. Ποιο λογικό δεν είναι να μπουκάρει ώρα που δεν είμαι μέσα για να ψαχουλέψει με περισσότερη άνεση; 1
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα μπορουσε να ειναι και Ελληνας...και υπαρχουν και κλεφτες-εγκληματιες Ελληνες. Οταν ομως προσπαθουμε να υποτιμησουμε μια κατασταση ή να αντιστρεψουμε την λογικη μονο και μονο επειδη γραφτηκε η λεξη αλλοδαπος τοτε προκειται περι ιδεοληψιας.
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Θα μπορουσε να ειναι και Ελληνας...και υπαρχουν και κλεφτες-εγκληματιες Ελληνες. Οταν ομως προσπαθουμε να υποτιμησουμε μια κατασταση ή να αντιστρεψουμε την λογικη μονο και μονο επειδη γραφτηκε η λεξη αλλοδαπος τοτε προκειται περι ιδεοληψιας. Ιεε, για τσαπρρ! Αυτό κάνω; Αλήθεια;
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Βέβαια, δεν σχολιάσαμε την πηγή της είδησης, το κατακίτρινο Πρώτο Φλέμμα του κατάπτυστου κομιστή και τον τίτλο του δημοσιεύματος, δηλαδή <<Πατέρας συνελήφθη επειδή έδειρε Αλβανό διαρρήκτη>>. Αμα έδερναν Ελληνα διαρρήκτη θα ήταν όλα μέλι-γάλα; Δεν θα τους μήνυε καθ' όσον τυγχάνουν πατριωτάκια; Μην είναι αντίστροφος ρατσισμός; Ετσι θα 'ναι γιατί στην περίληψη το αλλοδαπός δεν προσφέρει κάτι, ειδικά αφού η πληροφορία αυτή βρίσκεται και στον τίτλο, επιπλέον στην πρώτη παράγραφο οι δυο εμφανίζονται ως θύματα (αλήθεια, τίνος που δεν είχαν το δικαίωμα να υπερασπιστούν την περιουσία τους. Ποιο λογικό δεν είναι να μπουκάρει ώρα που δεν είμαι μέσα για να ψαχουλέψει με περισσότερη άνεση; Ναι σαφως ειναι πιο λογικο..αυτο λεω αλλα μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Αυτο ακριβως, ειναι πιο λογικο..οταν ομως μπουκαρει την ωρα που εισαι/ειστε ολοι μεσα τοτε μαλλον ειναι τσογλανι που ειναι ετοιμο για ολα.
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι σαφως ειναι πιο λογικο..αυτο λεω αλλα μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Αυτο ακριβως, ειναι πιο λογικο..οταν ομως μπουκαρει την ωρα που εισαι/ειστε ολοι μεσα τοτε μαλλον ειναι τσογλανι που ειναι ετοιμο για ολα. Ναι, σ' αυτο συμφωνούμε. Διαφωνούμε ως προς το τι θα καταλάβει αν του σπάσω τα παΐδια ενώ θα μπορούσα να μην το είχα κάνει. Μάλλον οτι ένα τομάρι είμαι κι' εγώ, οτι οφθαλμόν αντί οφθαλμού, όλοι εναντίον όλων κοκ. Και είναι προβοκατόρικο το δημοσιέυμα, δεν χρειάζεται να το σκαλίσεις πολύ, βγάζει μάτι. Αλλωστε, δες πόση κουβέντα έχει προκαλέσει μόνο σε αυτό το θρεντ.
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ναι, σ' αυτο συμφωνούμε. Διαφωνούμε ως προς το τι θα καταλάβει αν του σπάσω τα παΐδια ενώ θα μπορούσα να μην το είχα κάνει. Μάλλον οτι ένα τομάρι είμαι κι' εγώ, οτι οφθαλμόν αντί οφθαλμού, όλοι εναντίον όλων κοκ. Και είναι προβοκατόρικο το δημοσιέυμα, δεν χρειάζεται να το σκαλίσεις πολύ, βγάζει μάτι. Εμ στο σημειο που συμφωνουμε λοιπον..τι κανεις?Πας αδοξα και χαλαλι?Γιατι αυτο μας ειπες βρε φιρικι και τρελαινομαι.Πιο πολυ με τρελαινει η πωληση θεωριας (μην το παρεις προσωπικα) , εγω αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν ξερω να σου πω το πως θα αντιδρουσα..πανω στον πανικο σου,την φρικη σου και την επιβιωση σου ομως μπορεις να πραξεις διαφορα πραγματα και να σου πω και κατι?Θα εχεις και δικιο..γιατι δεν προκαλεσες,αλλος μπουκαρε σπιτι σου με χιλιες διαθεσεις,που πιστεψε με δεν θα εχεις την διαθεση και τον χρονο να μαθεις,ουτε ο μπουκαδορος θα εχει την διαθεση να σου πει τι θελει. Πραγματικα στεκεσαι ιδεοληπτικα στο ζητημα,ειτε με το σαιτ,ειτε με την εθνικοτητα του κλεφτη κλπ..
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εμ στο σημειο που συμφωνουμε λοιπον..τι κανεις?Πας αδοξα και χαλαλι?Γιατι αυτο μας ειπες βρε φιρικι και τρελαινομαι.Πιο πολυ με τρελαινει η πωληση θεωριας (μην το παρεις προσωπικα) , εγω αυτη την στιγμη που μιλαμε δεν ξερω να σου πω το πως θα αντιδρουσα..πανω στον πανικο σου,την φρικη σου και την επιβιωση σου ομως μπορεις να πραξεις διαφορα πραγματα και να σου πω και κατι?Θα εχεις και δικιο..γιατι δεν προκαλεσες,αλλος μπουκαρε σπιτι σου με χιλιες διαθεσεις,που πιστεψε με δεν θα εχεις την διαθεση και τον χρονο να μαθεις,ουτε ο μπουκαδορος θα εχει την διαθεση να σου πει τι θελει. Πραγματικα στεκεσαι ιδεοληπτικα στο ζητημα,ειτε με το σαιτ,ειτε με την εθνικοτητα του κλεφτη κλπ.. Οχι. Αυτά τα σχολίασα σε δεύτερο χρόνο. Οπως έχω ξαναπεί, ο άνθρωπος μπορεί και οφείλει να μάθει να κυριαρχεί πάνω στα ένστικτα του, ειδάλλως δεν διαφέρει ουσιαστικά σε τίποτε απο το ζωό που έτσι κι' αλλιώς είναι. Θέλω να μου φέρονται ανθρώπινα και πασχίζω να κάνω το ίδιο κι' εγώ στους άλλους. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα φάω το κεφάλι μου έτσι μια μέρα.
Razor_7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 +1 στον Αλεξ από μένα. Μέχρι να τον ακινητοποιησεις επιτρέπονται σχεδόν όλα, μετά όχι. Αλλα πέραν όλων αυτών το οξυμωρο ειναι πως ο παράνομος επικαλείται το νομο. Με λίγα λόγια ερχεται εδώ παράνομα, κλέβει και ρίχνει στο τέλος και μια μήνυση. Κύριος... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δηλαδή, για να καταλάβω, αν και δεν συμπαθώ τα υποθετικά παραδείγματα: Εστω ότι μπαίνει διαρρήκτης σε σπίτι ενώ κοιμούνται μέσα πέντ'-έξι νταγλαράδες. Τόνε πιάνουνε το λοιπόν αυτοί και σ' τον κάνουν τόπι στο ξύλο προτού τόνε παραδόσουν στους μπάτσοι. Καλά έκαναν; E τώρα και συ σε στρατώνα θα πάει ο άλλος να μπει; :ρ υποθετικό οk αλλά είπαμε :ρ
De@th L0rd Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Το σύστημα μας μπάζει από παντού σε αυτό το θέμα. Είναι και ο λόγος που είναι τόσο θρασύς οι περισσότεροι θύτες. Γι αυτό κι εγώ είμαι της άποψης, αυτός στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Τα υπόλοιπα είναι φιλελεύθερες μαλακίες από παιδάκια που δεν έχει απειληθεί ποτέ η ζωή τους ή η περιουσία τους. Αξιος ο μισθός τους. Να 'χα κι' άλλα να έδινα πιότερους φόρους να τους δίνανε παραπάνω λεφτά των παιδιών [/sarcasm] Θα έβαζα το βίντεο αλλά είναι αηδιαστικό. Aποζημιώθηκε με κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο "κυριος" από το ελληνικό κράτος. Μέχρι πρότεινος τον συμμεριζόμουν. Τώρα λέω έπρεπε να υπάρχαν μερικές ζαρντινιέρες ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις