*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 <p>οοοο μοναμουγγγγγ</p> Εκουτ μουα, ζε σουι καψουρ αβεκ τουα. 4
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εκουτ μουα, ζε σουι καψουρ αβεκ τουα. Καλο αλλα σε γαλλοφωνη χωρα δεν εχει ρε γμτ ελπιδα. Οπως επισης και στην Ελλάδα που εχουμε μαυρα μεσανυχτα.
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ^^^ Δοκίμασε μια πιο ευθεία προσέγγιση: Ζε βε τε λα μετγ μπιεν πγοφόν νταν λε φιον, ετ ελαγζίγ τα γοντέλ, κες κε τε μπελ. Κι' άμα σου πει σα μαγς; Πιο πιθανό είναι βέβαια να ακουστεί κάνα σχλατς 2
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 κον τε να μου πλογουις α τε πον λε μπισμε λε πατο εσκε βουζ αβε λα μποβου
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 κον τε να μου πλογουις α τε πον λε μπισμε λε πατο εσκε βουζ αβε λα μποβου Εχω άγνωστες λέξεις. 1
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τον ηπιε, κοινως Θα 'ναι σε κάποια μεσαιωνική διάλεκτο, ανάκατα με ντοπιολαλιά. Περιμένω να μάθω περισσότερα
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οπως έλεγες και ο παλαιός: - Κοπελιά σε παρακαλώ δείξε μου λίγο γρήγορα τι ώρα είναι. - Ναι ναι αμέσως! - Αντε και δεν βλέπω την ώρα να σε γαμήσω!
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ειναι απο βορεια γαλλια μ αρεσε που τονισες το πλογουις κ το μποβου ως αγνωστες λεξεις,οι αλλες ειναι γνωστες?
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 την lara εγω την εμαθα γαλλικα ,την ειχα ριξει με μια φοβερη ατακα ,μουα γκγεκ λοβεγ ,κ επεσε 1
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έχουμε καμια καλη ατακα για πεσιμο στη βιβλιοθηκη; Η καμια καλη μεθοδο; Ξεκαθαριζω διαφορετικα αντικειμενα (οικονομικα vs δικαιο), λιγος χρονος και οχι υψηφωνη συνομιλια. Περα απο το διάλειμμα για καφε που μπορει να προτεινει κανεις, καμια αλλη ιδεα; Χαρτακι ντελιβερα "περασα αλλα δε σε βρηκα" - παρεμπιπτοντως φοβερες οι &÷×ρες σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα