ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 i) Οτι λέει ο τίτλος παιδιά, μάξιμουμ 400 ευρώ. ii) Η χρήση θα είναι απλή, ελάχιστο απλό gaming, πολύ internet και καμιά ταινία. iii) Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν. iv) Θέλουμε οθόνη στο μηχανάκι. v) Θέλουμε ποντίκια, πληκτρολόγια, ηχεία και όλα τα παρελκόμενα. vi) Η αγορά θα προτιμηθεί να γίνει μόνο από ένα κατάστημα. vii) Η συναρμολόγηση επίσης να γίνει από το κατάστημα. viii) Λειτουργικό σύστημα είναι θεμιτό αλλά νομίζω ότι τα windows 10 προσφέρονται δωρεάν. ix) Δεν θα υπάρξουν μελλοντικές αναβαθμίσεις στο μηχάνημα. x) Δεν θα γίνει OC και άλλες τέτοιες μοντίφες στο μηχάνημα. Ετσι όπως θα αγοραστεί έτσι θα μείνει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
LambisElef Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αγορασμένα windows σε αυτά τα χρήματα είναι αρκετά δύσκολο να συμπεριλάβεις. Εφόσον αναφέρεις και το gaming η καλύτερη σύνθεση που μπόρεσα να σου κάνω είναι η εξής: 2
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ Λάμπη, φαίνεται αρκετά αξιόλογη πρόταση αυτή. Θα δω και τι άλλο έχει να προτείνουν και άλλοι και θα συγκρίνω.
jimakos234 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 viii) Λειτουργικό σύστημα είναι θεμιτό αλλά νομίζω ότι τα windows 10 προσφέρονται δωρεάν. προσφέρονται δωρεαν εαν έχεις κάποιο vομιμα αγορασμένα λειτουργικό, όπως 7-8-8,1 Αλλίως πρέπει να τα αγοράσεις κανονικά , ένα 100 αλλα 100 οθονη πάει το μισο budget, οπότε τα windows Τα ξεχναμε για αγορά, πάμε η κάπου free οπως linux ή σε διαφορετικες μεθοδους απόκτησης windows που δεν θα αναφερουμε. κάτι τέτοιo θα πρότεινα εγω, βασισμένο στην πιο πρόσφατη πλατφορμα της ιντελ 1
~mxls~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τα 10 προσφέρονται δωρεάν εφ'οσον έχεις ήδη άδεια 7/8/8.1 ή συμμετείχες στο πρόγραμμα πριν την τελική έκδοση. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Υ.Γ όπως γράφει ο τζιμάκος. 1
hliastsek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στην παραπανω συνθεση του JImakos θα βαζα αυτη την οθονη http://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html 40 ευρω πανω αλλα αξιζει μιας και για την χρηση που περιγράφεις το σημαντικοτερο ειναι η οθονη.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να πάω σε διπύρηνο επεξεργαστή; Δεν το θεωρώ και τόσο καλή ιδέα εν έτη 2016. Η επιδόσεις δεν είναι το αποκλειστικό ζητούμενο.
hliastsek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε budget 400 ευρω, με 100-150 μειον για την οθονη (και άλλα 100 για τα windows, που μπορει να τα γλυτωσεις) τι ακριβως περιμενεις? Μια χαρα θα σε καλυψει ο pentium για την χρηση που περιγραφεις. 1
jimakos234 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να πάω σε διπύρηνο επεξεργαστή; Δεν το θεωρώ και τόσο καλή ιδέα εν έτη 2016. Η επιδόσεις δεν είναι το αποκλειστικό ζητούμενο. για δουλείες γραφείου, ταινιες, και games τύπου Lol,cs, γενικά ότι χρειάζεται single core performance, ο pentium υπερτερεί του Α8 λογω αρκετά καλύτερου IPC . Οπου χρειαστεις πολλα cores, πράγμα δυσκολο για αυτα που περιέγραψες, ο Α8 θα είναι κάπως καλύτερος, αλλα μην περιμένεις καμια τρελη διαφορά. (2 modules-4 cores as stated by AMD) H βέλτιστη λύση θα ήταν έναs ι3 6100, αλλά είναι εκτος budget. 1
LambisElef Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 για δουλείες γραφείου, ταινιες, και games τύπου Lol,cs, γενικά ότι χρειάζεται single core performance, ο pentium υπερτερεί του Α8 λογω αρκετά καλύτερου IPC . Οπου χρειαστεις πολλα cores, πράγμα δυσκολο για αυτα που περιέγραψες, ο Α8 θα είναι κάπως καλύτερος, αλλα μην περιμένεις καμια τρελη διαφορά. (2 modules-4 cores as stated by AMD) H βέλτιστη λύση θα ήταν έναs ι3 6100, αλλά είναι εκτος budget. Ακόμα και σε χρήση 4 πυρήνων έχω την εντύπωση ότι ο Pentium υπερτερεί οριακά. Ωστόσο, νομίζω η igpu του A8 είναι δυνατότερη της 510 HD του Pentium. Έχω φάει το διαδίκτυο και δε βρήκα άμεσο συγκριτικό. Κάποιος που έχει βρει ας βοηθήσει λοιπόν 1
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγω θα προτεινα να μπει ο G4500 λογω HD530 που ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια με την ενσωματωμενη του Α8 και ετσι θα εχει παρομοιες επιδοσεις σε γραφικα και κατα 50+% καλυτερo single core performance.Επισης θα προτεινα να ανεβει το budget ελαφρα μια που με αυτο το οριο για λιγα ευρω θα πρεπει να γινει οικονομια σε πραγματα ουσιας.Η προταση μου ειναι αυτο Και θα προσθετα και εναν SSD επιπλεον http://www.e-shop.gr/ssd-patriot-blast-120gb-25-sata3-p-PER.340388 αν υπηρχε η δυνατοτητα. Συνολο χωρις SSD 414€ και με SSD 458€Ιδανικα θα ανεβαζα το μπατζετ λιγο ακομα για να μπει και μια λιγο καλυτερη οθονη. 1
LambisElef Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Με 2€ extra βάζει αυτό το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574 όπως προτάθηκε παραπάνω, κρίμα είναι
SpirosZ68 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Με 2€ extra βάζει αυτό το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574 όπως προτάθηκε παραπάνω, κρίμα είναι Το ξερω και συνηθως αυτο προτεινω αλλα προσπαθησα να γλυτωσω ακομα και αυτο το 2ευρο γιατι ηταν δεδομενο οτι θα ξεπερασω το budget. Εξ αλλου το συγκεκριμενο συστημα και με λιγοτερα απο 200W τροφοδοτικο ειναι ΟΚ 1
ikaruga24 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οκ, άρα μέχρι στιγμής η δυνατότερη πρόταση είναι του Τζιμάκου. Ισως καταφέρω να τον πείσω να βάλει το κατιτίς παραπάνω για να πάρει τον G4500 αντί για τον G4400. Θα δείξει όμως. Εχουμε καμιά άλλη πρόταση; Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου ένας multicore επεξεργαστής θα είναι καλύτερη επένδυση από έναν dual-core. Σκεφτείτε ότι το μηχανάκι θέλει να το κρατήσει έτσι όπως είναι όσο πάει.
LambisElef Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οκ, άρα μέχρι στιγμής η δυνατότερη πρόταση είναι του Τζιμάκου. Ισως καταφέρω να τον πείσω να βάλει το κατιτίς παραπάνω για να πάρει τον G4500 αντί για τον G4400. Θα δείξει όμως. Εχουμε καμιά άλλη πρόταση; Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου ένας multicore επεξεργαστής θα είναι καλύτερη επένδυση από έναν dual-core. Σκεφτείτε ότι το μηχανάκι θέλει να το κρατήσει έτσι όπως είναι όσο πάει. Πίστεψέ με η ισχύς δεν κρίνεται πάντα από τον αριθμό των πυρήνων. Από κει και πέρα η απόφαση είναι δική σου. Το ξερω και συνηθως αυτο προτεινω αλλα προσπαθησα να γλυτωσω ακομα και αυτο το 2ευρο γιατι ηταν δεδομενο οτι θα ξεπερασω το budget. Εξ αλλου το συγκεκριμενο συστημα και με λιγοτερα απο 200W τροφοδοτικο ειναι ΟΚ Ίσως μελλοντικά να θελήσει να βάλει και καμιά καρτούλα, οπότε με το 400ρι θα είναι πιο άνετος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα