L.TAKIS Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έγιναν 16 κλήσεις μέσα σε 16 λεπτά απο το τηλέφωνό μου προς το 14797 και χρεώθηκα 25 € με ΦΠΑ. Ξέρει κανείς τι και πώς; Για να μην την ξαναπατήσουμε!!! Παναγιώτης
Gas74 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://www.white-pages.gr/arithmos/14797 Kαλεσε τον παροχο σου και πες τους να μπλοκαρουν τον αριθμο https://www.wind.gr/files/1/Kiniti_PDfs/site-ypiresies-triton-8-05-2014.pdf 2 σελιδα, δεκατη εταιρεια.........
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 χαχαχαχαχ τι; πως σκατα καταφερε η wind να κανει τα τηλέφωνα απο αλλες εταιριες να παρουν τηλέφωνο σε τηλέφωνο της wind και να τους χρεωσει και 2 ευρω την κλίση; χαίρομαι που δεν δουλευω στην εξυπηρέτηση πελατων της wind παντος, εχει να πεσει τρελο κράξιμο και περα απο το να μπλοκαρουν, πες τους οτι δεν πληρώνεις μια και οτι θα ειναι παντα αυτοι -25ευρω. μεχρι να τα διαγραψουν.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πες τους εκει στο σπιτι να μην παιζουν παιχνίδια απο το τηλέφωνο http://www.ethnos.gr/media/arthro/epaiksan_kai_exasan_ta_tileoptika_kouiz-63833767/ Η εταιρεια ειναι η Topaggi "Υπηρεσίες Διοργάνωσης και Παραγωγής Τηλεπαιχνιδιών Α.Ε"
michaelangelo80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Καλημέρα σε όλους! Πήρα σήμερα μερος στην εκπομπή "χρυσό τηλέφωνο" στον αντ1. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως αυτά τα παιχνίδια κερδίζουν. Αλλά παρατήρησα με μικρά γράμματα στην τηλεόραση και μετά στην ιστοσελίδα της topaggi.gr στους όρους οτι σε κάθε κλήση ανακοινώνεται ενας κωδικός περι τα 7 ψηφία. Αυτός ο κωδικός και μετά απο 24 ώρες από την πραγματοποιηση της κλήσης μπορεί ο τηλεθεατής να τον αποστείλει μέσω της ιστοσελίδας της topaggi και να λάβει στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει το χρηματικό αντίτιμο της κλήσης αυτης. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των κλήσεων που έχει κάνει. Για παράδειγμα εγώ κάλεσα 9 φορές, αρα πρεπει να αποστείλω ηλεκτρονικά μέσω φορμας 9 φορες τους 9 μοναδικους κωδικους και να γράψω για κάθε έναν τα στοιχεία μου ώστε να γίνει η πληρωμή. Θέλω να μάθω αν το έχει κάνει κάποιος αυτό. Η πληρωμή φυσικά στον λογαριασμό δεν γίνεται αμέσως αλλά νομίζω μεσολαβει ενα διάστημα των 15 ημερών απο την ημέρα που αποστείλω των κωδικό. Η αλλη μου απορεία είναι, αν ειναι να στελνει το χρηματικό ποσό της κάθε κλήσης (1.99 ευρώ) σε όλους, ποιο το κέρδος της εταιρίας; Ποντάρουν στο οτι δεν θα το κάνουν όλοι; Οι κωδικοι ισχύουν για 15 ημέρες, μετά το πέρας των ημερών αυτών δεν γίνονται δεκτοι και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο της κάθε κλήσης. Η όποια πληροφορία από προσωπική εμπειρία με αυτή την εταιρία είτε είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι είτε όχι θα είναι χρησιμη! Ευχαριστώ!
DOOM_NX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Έκανα μια δοκιμαστική κλήση για να δω αν ισχύουν τα περί επιστροφής του αντιτίμου συμμετοχής. Θα σας ενημερώσω σε 14 μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα