Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγιναν 16 κλήσεις μέσα σε 16 λεπτά απο το τηλέφωνό μου προς το 14797 και χρεώθηκα 25 € με ΦΠΑ.

Ξέρει κανείς τι και πώς;

Για να μην την ξαναπατήσουμε!!!

Παναγιώτης

Δημοσ.

χαχαχαχαχ τι; πως σκατα καταφερε η wind να κανει τα τηλέφωνα απο αλλες εταιριες να παρουν τηλέφωνο σε τηλέφωνο της wind και να τους χρεωσει και 2 ευρω την κλίση;

χαίρομαι που δεν δουλευω στην εξυπηρέτηση πελατων της wind παντος, εχει να πεσει τρελο κράξιμο

και περα απο το να μπλοκαρουν, πες τους οτι δεν πληρώνεις μια και οτι θα ειναι παντα αυτοι -25ευρω. μεχρι να τα διαγραψουν.

Δημοσ.

Πες τους εκει στο σπιτι να μην παιζουν παιχνίδια απο το τηλέφωνο

http://www.ethnos.gr/media/arthro/epaiksan_kai_exasan_ta_tileoptika_kouiz-63833767/

Η εταιρεια ειναι η Topaggi "Υπηρεσίες Διοργάνωσης και Παραγωγής Τηλεπαιχνιδιών Α.Ε"

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! 

Πήρα σήμερα μερος στην εκπομπή "χρυσό τηλέφωνο" στον αντ1. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως αυτά τα παιχνίδια κερδίζουν. Αλλά παρατήρησα με μικρά γράμματα στην τηλεόραση και μετά στην ιστοσελίδα της topaggi.gr στους όρους οτι σε κάθε κλήση ανακοινώνεται ενας κωδικός περι τα 7 ψηφία. Αυτός ο κωδικός και μετά απο 24 ώρες από την πραγματοποιηση της κλήσης μπορεί ο τηλεθεατής να τον αποστείλει μέσω της ιστοσελίδας της topaggi και να λάβει στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει το χρηματικό αντίτιμο της κλήσης αυτης. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των κλήσεων που έχει κάνει. Για παράδειγμα εγώ κάλεσα 9 φορές, αρα πρεπει να αποστείλω ηλεκτρονικά μέσω φορμας 9 φορες τους 9 μοναδικους κωδικους και να γράψω για κάθε έναν τα στοιχεία μου ώστε να γίνει η πληρωμή. Θέλω να μάθω αν το έχει κάνει κάποιος αυτό. Η πληρωμή φυσικά στον λογαριασμό δεν γίνεται αμέσως αλλά νομίζω μεσολαβει ενα διάστημα των 15 ημερών απο την ημέρα που αποστείλω των κωδικό. 

Η αλλη μου απορεία είναι, αν ειναι να στελνει το χρηματικό ποσό της κάθε κλήσης (1.99 ευρώ) σε όλους, ποιο το κέρδος της εταιρίας; Ποντάρουν στο οτι δεν θα το κάνουν όλοι; Οι κωδικοι ισχύουν για 15 ημέρες, μετά το πέρας των ημερών αυτών δεν γίνονται δεκτοι και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο της κάθε κλήσης. 

Η όποια πληροφορία από προσωπική εμπειρία με αυτή την εταιρία είτε είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι είτε όχι θα είναι χρησιμη! 

Ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έκανα μια δοκιμαστική κλήση για να δω αν ισχύουν τα περί επιστροφής του αντιτίμου συμμετοχής. Θα σας ενημερώσω σε 14 μέρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...