karkaros Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Είμαι μαζί με κάποιους άλλους σε μια ομαδική συνομιλία εδώ και καιρό και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για πλάκα ένας φίλος μου με έδιωξε από τη συνομιλία, αλλά με ξαναπρόσθεσε κατεύθειαν. Ωστόσο δεν μπορώ να αλληλεπιδράσω με τη συνομιλία. Συγκεκριμένα, το πεδίο όπου γράφεις μηνύματα δεν υπάρχει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω μηνύματα, κάτω από τον τίτλο της συνομιλίας αναγράφεται: "Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή τη συζήτηση.", και το πιο περίεργο είναι ότι ενώ έρχονται ειδοποιήσεις όταν κάποιος μιλάει στη συνομιλία το μήνυμα που θα στείλει θα εμφανιστεί για ένα διάστημα μερικών δευτερολέπτων και μετα θα διαγραφτεί, σαν να μην υπήρξε απ' την αρχή. Επίσης, για κάποιο λόγο, μπορώ να δω όλες τις φωτογραφίες που στέλνουν οι άλλοι αν πατήσω την επιλογή "Δείτε τις φωτογραφίες στο νήμα". Τα παιδιά έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με βγάλουν και να με ξαναβάλουν στη συνομιλία, όπου παρατηρήσαμε πάλι κάτι περίεργο. Ενώ πατάνε την επιλογή για να με βγάλουν και φαίνεται σαν να βγήκα, όταν πάνε να με προσθέσουν φαίνεται πως είμαι ήδη μέσα στη συνομιλία. Και όντως είμαι μέσα, γιατί συνεχίζω να λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν στέλνουν μηνύματα. Είμαι σε αυτήν την κατάσταση αρκετές μέρες, κι έχω ψάξει στο Κέντρο Βοήθειας του Facebook για άτομα με κοινό πρόβλημα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είπα να στραφώ σε εσάς, καθώς από τη μια οι απαντήσεις του Facebook σε άλλα προβλήματα είναι ελλιπείς, από την άλλη είναι αρκετά εκνευριστικό να είμαι στο Facebook και να λαμβάνω ειδοποιήσεις απο "φαντάσματα" κάθε λίγο και λιγάκι.
astrosunnefo Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καμιά φορά μπλοκάρει κι η επιλογή τού να προσθέσεις κάποιον σε μία ομάδα απ' την οποία έχει αποχωρήσει. Μήπως συμβαίνει κι εδώ το ίδιο; Μήπως οι φίλοι σου ν' άφηναν κάποιο διάστημα και να προσπαθούσαν να σε προσθέσουν πάλι; Δεν πάει σε κάτι άλλο το μυαλό μου. Υπάρχει πάντοτε κι η επιλογή τού ν' ανοίξετε νέα συζήτηση, να ξεμπερδεύετε, αν δεν βγάλετε άκρη.
karkaros Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καμιά φορά μπλοκάρει κι η επιλογή τού να προσθέσεις κάποιον σε μία ομάδα απ' την οποία έχει αποχωρήσει. Μήπως συμβαίνει κι εδώ το ίδιο; Μήπως οι φίλοι σου ν' άφηναν κάποιο διάστημα και να προσπαθούσαν να σε προσθέσουν πάλι; Δεν πάει σε κάτι άλλο το μυαλό μου. Υπάρχει πάντοτε κι η επιλογή τού ν' ανοίξετε νέα συζήτηση, να ξεμπερδεύετε, αν δεν βγάλετε άκρη. Tο πρόβλημα δεν είναι να με προσθέσουν αφού είμαι ήδη μέσα. Το πρόβλημα είναι το ότι δεν μπορώ να βγω. Επειδη, όμως έχουν περάσει ήδη μερικές μέρες το ξαναπροσπαθήσαμε σήμερα και πάλι δεν έγινε τίποτα. Επίσης, το να ανοίξουμε άλλη συζήτηση είναι η ύστατη λύση, αν θεωρείται λύση και όχι υπεκφυγή του προβλήματος. Κι αν συμβεί και στην επόμενη συζήτηση ή σε οποινδήποτε άλλον;
astrosunnefo Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Επίσης, το να ανοίξουμε άλλη συζήτηση είναι η ύστατη λύση, αν θεωρείται λύση και όχι υπεκφυγή του προβλήματος. Κι αν συμβεί και στην επόμενη συζήτηση ή σε οποινδήποτε άλλον; Εννοείται πως είναι υπεκφυγή τού προβλήματος, αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος που ξέρει ή είναι κάποιο bug ξέρω 'γω; Σου το είπα μ' αυτό το σκεπτικό. Φυσικά, το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί λύση, και μακάρι να βρεθεί κάποιος που να του έτυχε και να ξέρει πώς πρέπει να το χειριστείτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα