Προς το περιεχόμενο

Internet Connection USB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνει και αυτό που έβαλες.

Ουσιαστικά είναι εξωτερική κάρτα wifi.

Τι θα με βοηθήσει να έχω το καλύτερο σήμα εκείνου του WiFi? WiFi adapter η WiFi κάρτα δικτύου. Δώστε λινκς παιδιά!

Δημοσ.

Συνήθως είναι τι θα πάρεις.

Μπορεί να πάρεις σάπια κάρτα εσωτερική αλλά μια πολύ καλή εξωτερική.

Εγώ έχω αυτήν, για τα λεφτά της καλή είναι και μπορώ να αλλάξω κεραία να βάλω μεγαλύτερη.

http://www.tp-link.com/en/products/details/TL-WN722N.html

Δημοσ.

Συνήθως είναι τι θα πάρεις.

Μπορεί να πάρεις σάπια κάρτα εσωτερική αλλά μια πολύ καλή εξωτερική.

Εγώ έχω αυτήν, για τα λεφτά της καλή είναι και μπορώ να αλλάξω κεραία να βάλω μεγαλύτερη.

http://www.tp-link.com/en/products/details/TL-WN722N.html

Αυτό που έδωσες είναι USB ADAPTER. Υπάρχουν usb adapters και εξωτερικές κάρτες δικτύου? Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα για αυτό ρωτάω. :)

Απλά όπως προανέφερα, το μέρος εκεί είναι κοινόχρηστο. Υπάρχουν πολλά άτομα που παίρνουν σήμα από την ίδια πηγή. Για αυτό θέλω κάτι πολύ καλό , ώστε να λαμβάνω το καλύτερο δυνατό σημα από την συγκεκριμένη πηγή, για τον σταθερό υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Usb wifi adapter = εξωτερική κάρτα δικτύου

Δεν σημαίνει ότι θα έχεις και την περισσότερη ταχύτητα. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες να βάλεις κανονικό δικό σου internet;

Δημοσ.

Usb wifi adapter = εξωτερική κάρτα δικτύου

Δεν σημαίνει ότι θα έχεις και την περισσότερη ταχύτητα. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θες να βάλεις κανονικό δικό σου internet;

Δεν ξερω αν επιτρεπεται να κανεις δικη σου συνδεση με μοντεμ. Βασικα αν υπαρχει μεσω ethernet παιζει προβλημα? Θελω να πω ποσο τροποι υαπρχουν για να συνδεονται πολλ ατομα σε ενα δικτυο? 1) Wireless, 2) Ethernet? Αυτα τα δυο ?

Δημοσ.

Απ' όσο γνωρίζω ναι.

Γτ να μην επιτρέπεται να κάνεις σύνδεση με modem/router; Εκτός και αν μιλάμε για τπτ ξενοδοχειο, εκεί πάω πάσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...