Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα Samsung Galaxy S3 το οποιο μου επεσε απο την μηχανη και το πατησε ενα αμαξι...:Ρ

Αποσο ειδα δουλευουν ολα μεχρι και τα λεντακια του και η δονηση οποτε πιστευω οτι το μονο προβλημα που εχει ειναι η σπασμενη οθονη του.

Θελω να μαθω αν αξιζει να φτιαξω την οθονη του(εαν οντως ειναι το μονο προβλημα που εχει) και αν ναι ποσο κοστιζει για να το φτιαξω.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!  :-D

Δημοσ.

Παλιό και άθλιο κινητό, δεν αξίζει να το φτιάξεις. Στα 150Ε υπάρχουν πολύ καλές επιλογές με κάμερα καλύτερη μπαταρία, και χωρίς λαγκ.

Δημοσ.

προς το παρων εχω παρει ενα LG L65 μετριο κινητακι ισα ισα κανει την δουλεια του απλα θελω κατι πιο απαιτητικο να εχει μια σεβαστη καμερα για φωτογραφιες και πανω απο ολα εσωτερικη μνημα αρκετη για εφαρμογες...καμια ιδεα ? 

Δημοσ.

εκανα μια έρευνα στο ebay για οθονη που να ειναι εστω και λιγο αξιοπιστη οσο αφορα το θεμα αντοχης και ειναι περιπου στα 50ευρω,τωρα ποια ειναι η φαση: ενα φιλαρακι μου πουλαει το samsung A5 το 2015 μοντελο 150 ευρω ειναι σε αριστη κατασταση δεν εχει κολληματα κλπ κλπ το θεμα ειναι να γλιτώσω 100 ευρω και να φτιαξω το s3 που πιθανος να εχει τα κολληματακια του σαν παλιο κινητο ή να δωσω αλλα 100 και να παρω το Α5

Δημοσ.

προς το παρων εχω παρει ενα LG L65 μετριο κινητακι ισα ισα κανει την δουλεια του απλα θελω κατι πιο απαιτητικο να εχει μια σεβαστη καμερα για φωτογραφιες και πανω απο ολα εσωτερικη μνημα αρκετη για εφαρμογες...καμια ιδεα ? 

Στα 150Ε παίζουν το J5 και το Moto G 3rd gen που ενώ είναι 8αρια παίρνουν κάρτα μνήμης όπως και το S3 σου. Στο θέμα κάμερας όμως και λαγκ είναι από την γη στον ουρανό.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 150Ε παίζουν το J5 και το Moto G 3rd gen που ενώ είναι 8αρια παίρνουν κάρτα μνήμης όπως και το S3 σου. Στο θέμα κάμερας όμως και λαγκ είναι από την γη στον ουρανό.

Για δες λιγο στο προηγουμενο σχολιο οσο αφορα το Α5 2015 μοντελο γιατι τωρα πριν απο λιγο μου ειπε οτι το πουλαει 150Ε

Δημοσ.

Ας ψάξει κάποια στο ebay, μια χαρά συσκευή είναι αν βρει οθόνη με 20-30 ευρώ και το φτιάξει μόνος!

Τις είχα αφήσει πολύ ακριβότερες τις οθόνες για samsung, ακόμα και για παλιά μοντέλα. Αν μιλάμε για τέτοια ποσά αλλάζει το πράγμα! Αξίζει και απλά να υπάρχει σαν δεύτερο!

Δημοσ.

Για δες λιγο στο προηγουμενο σχολιο οσο αφορα το Α5 2015 μοντελο γιατι τωρα πριν απο λιγο μου ειπε οτι το πουλαει 150Ε

Στα 200 καινούργιο, παζάρεψε λίγο, αν δεν πέφτει πάνε σε ένα από τα 2 που σου πρότεινα, έχουν και καλύτερη μπαταρία.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους οσους με βοηθησατε στο προβλημα που ειχα!! Εδωσα το S3 για ανταλλακτικά 60Ε και αγορασα το A5 του φιλου που το πουλουσε στα 120Ε πιστευω πως ηταν αρκετα καλη η τιμη στην ουσια: --> εδωσα 60Ε + ενα S3 με σπασμενη οθονη για να παρω ενα Α5 2015 μοντελο που ειναι πραγματικα σαν καινουριο.

Ευχαριστω και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...