Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.

Θέλω να αγοράσω αυτά που γράφω στον τίτλο. Γενικά για σκαπτικό παλιά είχε το Alex Pak στα 250 και όταν έκλεινε τα είχε βάλει στην μισή τιμή 125, Έχουν πάρει πάνω απο 6 άτομα που γνωρίζω και δουλεύουν ακόμα σαν σκυλιά. Γενικά μιας και έχω το μεράκι να γεμίσω με εργαλεία να κάνω διάφορα πειράματα έχω βρεί αυτό το Einhell σε αρκετά καλή τιμή (να σας πώ και μια ιστορία με το τή έχασα σήμερα, πάω σε ένα τοπικό κατάστημα εμπορίας μετάλλων να πάρω κάτι αυτοδιάτριτες βίδες, βλέπω εκεί ένα σκαπτικό που γράφει 200 ευρώ, ρωτάω τη μάρκα είναι και μου λέει Bulle. τον λέω μπορείς να μου κάνει τίποτα καλύτερο γιατί παίζει να αγοράσω λέω και μου λέει να πάει να το τσεκάρει. Μόλις πάει να το δεί στον υπολογιστή βλέπει πως έχει βάλει λάθος τιμή και μου λέει κανονική τιμή είναι 450 αλλα με ένα 400άρι θα μου το δώσει. Μου έπεσε το αίμα μόλις κατάλαβα πως έκανα την μεγαλύτερη μαλακία και δεν το πήρα εκείνο το δευτερόλεπτο) Γενικά να αναφέρω πως έχω αρκετά εργαλεία Einhell και θα έλεγα πως είμαι σχετικά Happy.

Τώρα σχετικά με την ηλεκτροσυγκόλληση δεν έχω και ιδέα και πολλά απο μηχανήματα αλλα μόνο απο κόλληση :D . θέλω όμως να είναι Inverter. Να είναι όσο γίνεται περισσότερα Amper και η τιμή να μην ξεπερνάει τα 200 ευρώ αν γίνεται, να μου πείτε και αν αξίζει. Εχω βρεί αυτά τα 2 άν έχετε να μου πείτε τη παίζει και ποιο αξίζει (αν αξίζουν). Armateh + Total

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...