philos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παιδιά, λόγω του ότι στο localhost μου έχω και παλιά CMS/Forum software, η PHP βαράει κατεβατά από errors και warnings. Θα ήθελα να με ενημερώσετε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο php.ini (είμαι με XAMPP), ώστε να εμφανίζονται μόνο τα συντακτικά λάθη (syntax errors). Όλα τα άλλα τα θέλω disabled κάποιες φορές.
StratosBek Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Βρήκα αυτό, ελπίζω να σε βοηθάει.<?php// Turn off error reportingerror_reporting(0);// Report runtime errorserror_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);// Report all errorserror_reporting(E_ALL);// Same as error_reporting(E_ALL);ini_set("error_reporting", E_ALL);// Report all errors except E_NOTICEerror_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);?>θαρρώ πως δεν ξεχωρίζει κάπως τα syntax από τα μη, συνεπώς ή θα τα κλείνεις όλα ή όχι. Θεωρώ πως άμα κλείσεις τα Warnings θα είσαι μια χαρά!
sundance_kid Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Τον κώδικά σου σε τί τον γράφεις; Χρησιμοποιείς κάποιο IDE με intelligence; Γιατί εκεί θα σου τόνιζε το ide απο μόνο του τα συντακτικά, χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να τρεχεις το script σου για να δεις τα συντακτικα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το phpStorm της JetBrains. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα