Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοροιδευουν τον κοσμο. Δειτε τι γινεται σε αλλες χωρες.Και αν σας λεω οτι για αυτην την ταχυτητα πληρονεισ 10 ευρω το μηνα ....  Α ναι και με 13 ευρω εχεις 1Gbps..... Πολυ ωραια ειμαστε εδω στην Ελλαδα ε...?

Δημοσ.

Λες και όλα τα υπόλοιπα κυλάνε φυσιολογικά σ αυτή τη χώρα.. Btw, η συγκεκριμένη υπηρεσία της κοσμοτέ το τερμάτισε, μεγάλη τρολιά.

Δημοσ.

σε ποια χωρα ειναι αυτο???

τρελο νουμερο,απιστευτο.

Μακαρι να τ ειχα σπιτι μου

Στην Ρουμανια. Εγω εκανα το τεστ με το Macbook Air  μου - WiFi  5ghz

Και αν σου πω εγώ ότι ακόμα και τα 10€ τον μήνα εκεί πάνω δεν έχουν να τα πληρώσουν;

Μπορει ναι μπορει οχι. Αυτοι που δεν τα εχουνε, πληρωνουν oμως 5 ευρω για 100 Mbps, οχι 30 και ευρω για 2 -4 - 10 - 24 Mbps...

Δημοσ.

καλα παιδια απλα τραγικοι εδω Ελλαδα οχι μονο σε ιντερνετ αλλα και σε τηλεφωνια,επιδοτησεις κτλπ.

Εγω πληρωνω 49 ευρω το διμηνο για τηλεφωνο κ ιντερνετ μετα βιας 10mbps down και 0.75 upload (forthnet)

Ηθελα ν ανεβασω 2gb υλικο την αλλη φορα κ περιμενα ωρες ολοκληρες.

Δημοσ.

Λες και όλα τα υπόλοιπα κυλάνε φυσιολογικά σ αυτή τη χώρα.. Btw, η συγκεκριμένη υπηρεσία της κοσμοτέ το τερμάτισε, μεγάλη τρολιά.

http://www.insomnia.gr/_/articles/providers-telecoms/cosmote/home-speed-booster-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-cosmote-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5-r11621

???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...