Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ PAYPAL ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 3 ΕΥΡΩ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Παραλογο δεν ακουγεται αλλά δε γράφεις πως θα δώσεις τα 3 (συν προμήθεια paypal) σε αυτόν που θα σου στείλει τα χρήματα. Εκτός αν το θέτεις τύπου "φίλε εχεις 50 λεπτα να παρω μια τυροπιτα; "

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι υπάρχει λογαριασμός paypal χωρίς να είναι συνδεδεμένος πουθενά ...δεν είναι παράλογο??Ποιά η χρησιμότητά του??Να μην αναφέρω ότι έγινε εγγραφή και αμέσως τράκα!!!

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ PAYPAL ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 3 ΕΥΡΩ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έτσι κι αλλιώς χωρίς κάρτα συνδεδεμένη στο paypal.
Δημοσ.

Άμα εχει paypal balance μπορεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να εχεις συνδέσει κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσ.

Αυτό πώς γίνετε? δηλ μπορώ εγώ να πω σε κάποιον στείλε μου 10 ευρώ Και εγώ ας πούμε να του δώσω μια paysafe 10 εύρη?Ας πούμε εγώ έχω λογαριασμό PayPal με λογαριασμό συνδεδεμένο και κάρτα αν θέλω κάποιος να μου βάλει λεφτά τι στοιχεία πρέπει να του δώσω?

Δημοσ.

Αυτό πώς γίνετε? δηλ μπορώ εγώ να πω σε κάποιον στείλε μου 10 ευρώ Και εγώ ας πούμε να του δώσω μια paysafe 10 εύρη?Ας πούμε εγώ έχω λογαριασμό PayPal με λογαριασμό συνδεδεμένο και κάρτα αν θέλω κάποιος να μου βάλει λεφτά τι στοιχεία πρέπει να του δώσω?

το email που έχεις στο paypal δίνεις στον άλλον..

Άμα εχει paypal balance μπορεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να εχεις συνδέσει κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Σίγουρα ναι....αλλά πώς θα δημιουργηθεί το balance???Μια απαντηση θα ήταν ότι πουλάει κάτι και του βάζουν τα χρήματα εκεί....οκ...αυτά δεν θα θέλει να τα τραβήξει κάποτε??

Μια άλλη απάντηση θα ήταν ότι μπαίνει σε φόρουμς και ζητάει χρήματα και όσοι τσιμπήσουν...

Δημοσ.

To paysafe -> paypal ειναι τελειως διαφορετικό σενάριο γιατί μετά ο άλλος θα πρεπει να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ή να την εξαργυρώσει.

Μπορείς να στείλεις χρήματα από paypal -> paypal δηλώνοντας το email paypal του παραλήπτη. Κρατάει κάποια προμήθεια αλλά αν θυμαμαι καλα υπάρχει κάποια επιλογη (google it οποιος ενδιαφερεται) να τα στειλεις ως φίλος και δεν εχει προμήθεια.

το email που έχεις στο paypal δίνεις στον άλλον..

Σίγουρα ναι....αλλά πώς θα δημιουργηθεί το balance???Μια απαντηση θα ήταν ότι πουλάει κάτι και του βάζουν τα χρήματα εκεί....οκ...αυτά δεν θα θέλει να τα τραβήξει κάποτε??

Μια άλλη απάντηση θα ήταν ότι μπαίνει σε φόρουμς και ζητάει χρήματα και όσοι τσιμπήσουν...

Για μικρά ποσά δεν ασχολείται το paypal. Αν θελει να τα τραβήξει σε τράπεζα εχει ίδιο προβλημα, αλλά μπορεί και πάλι να τα πάρει έμμεσα. Π.χ. πιάνει ενα φίλο σου με κανονικό λογαριασμο paypal, του στέλνει τα χρήματα και ο αλλος του τα δινει στο χερι κρατοντας τις προμηθειες

Δημοσ.

Ναι το θέμα δεν είναι πώς λειτουργεί το paypal....το θέμα είναι ότι κάποιος μόλις έκανε εγγραφή σ ένα πολυπληθές φόρουμ....και χωρίς αιτιολογία...χωρίς διάθεση επιστροφής....ζητάει χρήματα...

Αν πάει έτσι....σας το γράφω και καλύτερα...παίδες μου ρθε εφορία 5000...θα σας φανεί παράλογο αλλά τσοντάρετε απο 5 γιούρια ο καθένας!!! ;) :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το θέμα δεν είναι πώς λειτουργεί το paypal....το θέμα είναι ότι κάποιος μόλις έκανε εγγραφή σ ένα πολυπληθές φόρουμ....και χωρίς αιτιολογία...χωρίς διάθεση επιστροφής....ζητάει χρήματα...

Αν πάει έτσι....σας το γράφω και καλύτερα...παίδες μου ρθε εφορία 5000...θα σας φανεί παράλογο αλλά τσοντάρετε απο 5 γιούρια ο καθένας!!! ;) :P

Δεν εκανε κατι κακο. Μπηκε και ζητησε κατι. Αυτό δεν ισοδυναμεί οτι θα λάβει βοήθεια. Σαν κάποιους (παλιά μέλη) που φτιαχνουν νεο λογαριασμο και ζητάνε να τους κάνουν ασκήσεις της σχολής.

Γενικά το να ζητά κάποιος βοήθεια είναι υγιες. Υγειες δεν ειναι να δίνεις χωρίς να κρίνεις οτι αξίζει. Π.χ. σε junkie που μου ζητουσε επιμονα 50 λεπτα να παρει μια τυροπιτα, μπήκα και του πήρα τυροπιτα και καφε (3 ευρω) και οταν του τα εδωσα στραβωσε και δεν τα πήρε. Εννοειται τα τσακισα εγω.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλ λέω σε κάποιον στείλε μου 15 ευρώ του δίνω το εμαιλ μετά εγώ πώς του επιστρέφω τα χρήματα?

Με paysafe?Του δίνεις τους κωδικούς απ το τηλέφωνο...

Του τα δίνεις στο χέρι...

Του στέλνεις σε φάκελο τα χρήματα...

Δεν εκανε κατι κακο. Μπηκε και ζητησε κατι. Αυτό δεν ισοδυναμεί οτι θα λάβει βοήθεια. Σαν κάποιους (παλιά μέλη) που φτιαχνουν νεο λογαριασμο και ζητάνε να τους κάνουν ασκήσεις της σχολής.

Γενικά το να ζητά κάποιος βοήθεια είναι υγιες. Υγειες δεν ειναι να δίνεις χωρίς να κρίνεις οτι αξίζει. Π.χ. σε junkie που μου ζητουσε επιμονα 50 λεπτα να παρει μια τυροπιτα, μπήκα και του πήρα τυροπιτα και καφε (3 ευρω) και οταν του τα εδωσα στραβωσε και δεν τα πήρε. Εννοειται τα τσακισα εγω.

Μα έστω μια δικαιολογία βρε αδερφέ!!! Κ ο junkie που λες...ορίστε σου είπε δωσμου να παρω μια τυρόπιτα...;)

Δημοσ.

Ακόμη και οταν είχα λεφτά στο balance που έφταναν για αγορές αν δεν είχα συνδεδεμένη κάρτα δεν με άφηνε να διαλέξω το balance για να πληρώσω.

Δημοσ.

Ειχε τυχει περιοδος που ειχε λήγει η παλια καρτα, την ειχα διαγραψει και επειδη ειχα αρκετο balance εκανα μια χαρα αγορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...