Tigran Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 1. Άμα έχεις λεφτά στο balance, κάνεις κανονικά συναλλαγές για το ποσό που αντιστοιχεί στο Balance σου. 2. Λεφτά στέλνεις άνετα είτε από το site, είτε από το app στο κινητό (Send Money λέγεται η επιλογή) και δεν έχει προμήθεια εφόσον επιλέξεις ότι τα στέλνεις σε φίλο/συγγενή κτλ. αρκεί να έχετε και οι δυο PayPal λογαριασμό. 3. Το παλικάρι από ότι κατάλαβα ψάχνει κάποιον να του δώσει στο χέρι τα λεφτά και εκείνος να του τα στείλει στο PayPal + 3€ για τον "κόπο" του.
cosmos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 1. Σωστά 2. Σωστά 3. Από που το κατάλαβες αυτό?Άλλος ο ts και άλλος μετά ο φίλος που ρωτάει για τις συναλλαγές με τα paysafe ktl...
Tigran Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω. Είναι το μόνο λογικό. Αλλιώς τι να ζητάει; Έτσι απλά να του στείλει κάποιος 3€; LOL! Τρολιά κι έτσι;
cosmos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν θα το χαρακτήριζε και ο ίδιος παράλογο αλλιως.Θα έλεγε...χρειάζομαι 3 ευρώ στο paypal και τα ανταποδίδω στο χέρι ή με άλλον τρόπο.Πιθανολογώ ότι το έγραψε (και αφού ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα) μπας και βρεθούν κάποιοι και τσιμπήσουν και βάλε μετά με την σούμα τί θα γίνει
commandante Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 XAΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ....Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2.5 ΕΥΡΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ..ΚΑΛΜΑ ΛΙΓΟ..ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 XAΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ....Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2.5 ΕΥΡΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ..ΚΑΛΜΑ ΛΙΓΟ..ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ μια χαρά τα λες και καλός (και λογικός) ο λόγος, αλλά παλουκάρι δεν αναφέρεις πως θα δώσεις τα χρήματα σε αυτόν που θα σου στειλει τα χρήματα.
commandante Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΛΟΓΙΚΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ μια χαρά τα λες και καλός (και λογικός) ο λόγος, αλλά παλουκάρι δεν αναφέρεις πως θα δώσεις τα χρήματα σε αυτόν που θα σου στειλει τα χρήματα. ΚΟΜΠΛΕ?
cosmos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μην γράφεις με κεφαλαία...καλμαρισμένοι είμαστε όλοι και δεν σε έπιασε κανένας απ τον λαιμό.Μια χαρά βλέπω ότι τα γράφεις άρα πρόβλημα έκφρασης δεν έχεις....ίσως δεν θα σε παρεξηγούσε και κανείς αν έγραφες ομορφα κ ωραία απ την αρχη..."δίνω χ ευρώ στο χέρι και ζητώ να μου τα μεταφέρουν στο paypal".Έτσι ειναι το κομπλέ
commandante Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τέλος πάντων παλουκάρια όποιος μπορεί να βοηθήσει ας βοηθήσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις