Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα το μεσημέρι κατα τύχη ενα search στο network και βλέπω αυτό εδώ.

http://oi66.tinypic.com/2lwlrev.jpg

τα δυο phones που λεει δεν ειναι δικά μου και δε ταχα ποτε. το ένα είναι lg ταλλο ενα tablet κινεζικο. εχω το κλασσικό zte του οτε. ουτε στο κανονικο ssid ουτε στο wifi fon που εχει δεν εμφανίζονται ip εκτός απο αυτές που εχω εγώ. το wifi τοχω κλειδωμενο wpa-psk

τωρα που κανω refresh στο network εμφανίζεται μονο το πρώτο. 

ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? 

Δημοσ.

με wpa2 δε μου παιζουν καποιες συσκευες. να σημειωσω επισης οτι μετα απο ενα restart το router δε φαινεται κανενα απο τα δυο phones. περιμενω να δω και το βραδυ μπας και ξαναβγουνε

Δημοσ.

tkip+aes τοχω. αλλα κατι μου λεει οτι μπαζει το wifi fon, το οποίο θα φαει κλεισιμο απο δευτέρα.  συνδεθηκα και σαυτο το ap αλλά δεν έχει δωσει καμία ip αγνωστη.

Δημοσ.

το wi fi fon δεν ειναι <<ξεχωριστο>> απ τη γραμμη σου ? ετσι εχω καταλαβει εγω, δδλ αν ερθεις εξω απο το σπιτι μου θα συνδεθεις στο δικο μου fon και αν ερθω εγω αντιστοιχα. ομως ειναι ξεχωριστα απο το ρουτερ, δλδ δε θα δω το δικτυο σου ουτε εσυ το δικο μου αναλογα. ετσι εχω καταλαβει δλδ..

Δημοσ.

wifi fon νομιζω ειναι αυτο που δινεις μερος του bandwidth σου μεσω wifi σε χρηστες ote αλλα μπορεις να παρεις κ εσυ απο αλλους χρηστες ote σε ολη την ελλαδα

αν το κλεισεις δεν θα μπορεις ουτε εσυ να παρεις wifi ελευθερα οπου υπαρχουν χρηστες ote με την συσγκεκριμενη υπηρεσια

τωρα για να μην σου "κλεβουν" wifi

απενεργοποιεις το wifi fon

βαζεις ασφαλεια wpa2 aes στο wifi σου

ειτε βαζεις mac filtering στο wifi σου k επιτρεπεις μονο τις mac των μηχανηματων που θες

επισης μπορεις να ρυθμισεις λογαριασμο guest στο wifi

αν το router υποστηριζει τα 2 παραπανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...