Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,σήμερα προσπάθησα να κάνω ανάληψη από την Bet365 μέσω paysafe..μετά από κάνα 5ωρο μου στέλνει η paysafe ότι τα στοιχεία των λογαριασμών δεν ταιριάζουν, τα ελέγχω όλα ίδια είναι,μπαίνω στον λογαριασμό της Bet365 και βλέπω ότι το πόσο ανάληψης που ζήτησα έχει εξαφανιστεί. Επικοινώνησα με την Bet365 και μου είπε να μιλήσω με την paysafe τούς έστειλα αλλά προς το παρόν δεν απαντάνε,και μου κακό φαίνεται γιατί συνήθως σε 1-2 ώρες.

Θέλω να μου πει κανείς αν του έχει τύχει τίποτα παρόμοιο..

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,σήμερα προσπάθησα να κάνω ανάληψη από την Bet365 μέσω paysafe..μετά από κάνα 5ωρο μου στέλνει η paysafe ότι τα στοιχεία των λογαριασμών δεν ταιριάζουν, τα ελέγχω όλα ίδια είναι,μπαίνω στον λογαριασμό της Bet365 και βλέπω ότι το πόσο ανάληψης που ζήτησα έχει εξαφανιστεί. Επικοινώνησα με την Bet365 και μου είπε να μιλήσω με την paysafe τούς έστειλα αλλά προς το παρόν δεν απαντάνε,και μου κακό φαίνεται γιατί συνήθως σε 1-2 ώρες.

Θέλω να μου πει κανείς αν του έχει τύχει τίποτα παρόμοιο..

οταν κανεις καταθεση με Paysafecard η αναληψη γινεται μονο με τραπεζικο εμβασμα και  φυσικα να εχεις κανει ταυτοποιηση...κατι δεν εχεις γραψει σωστα αναληψη μεσω Paysafe δεν υπαρχει.Πιστεψε με ποιο ασφαλης ειναι τα λεφτα σου στην μπετ365 παρα στη τραπεζα

Δημοσ.

Το θέμα λύθηκε,αλλά ανάληψη εννοώ στον λογαριασμό της paysafe,είναι νεα δυνατότητά..από εκεί μπορείς να τα στείλεις τράπεζα

Δημοσ.

Το θέμα λύθηκε,αλλά ανάληψη εννοώ στον λογαριασμό της paysafe,είναι νεα δυνατότητά..από εκεί μπορείς να τα στείλεις τράπεζα

καλοφαγατα.Τωρα καταλαβα οπως το εξηγησες εχεις λογαριασμο paysafe και ανεβαζεις τις καρτες με τα πιν και τα λεφτα εκει.Παντως μην σε πιανει πανικος απο αυτους δεν χανεις ποτε λεφτα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 2/5/2016 στις 2:51 ΠΜ, thleorasakias είπε

καλοφαγατα.Τωρα καταλαβα οπως το εξηγησες εχεις λογαριασμο paysafe και ανεβαζεις τις καρτες με τα πιν και τα λεφτα εκει.Παντως μην σε πιανει πανικος απο αυτους δεν χανεις ποτε λεφτα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...