Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αρρωστοφοβία, οπότε ενδέχεται να είναι και η ιδέα μου αλλά έχω πονοκέφαλο (πονάει μόνο η μια πλευρά του κεφαλιού), νιώθω ένα αίσθημα καύσου, μούδιασμα, πόνο στην μύτη(μόνο στην μια πλευρά, στην ίδια που είναι όλα τα άλλα συμπτώματα). Σε εκείνη την πλευρά μόλις παρατήρησα πως ένα κόκκαλο της μύτης προεξέχει και όταν το ακουμπάω πονάω εκτός και αν είναι ιδέα μου, νομίζω πως δεν το είχα ανέκαθεν, νομίζω πως αν το είχα πάντα θα το είχα παρατηρήσει. Οπότε για να τα συγκεντρώσω : πονοκέφαλος, αίσθημα καύσου,μούδιασμα, πόνος στην μύτη, κόκκαλο που προεξέχει και όλα αυτά στην μια, ίδια πλευρά του προσώπου.
Αποκλείεται να έχω ιγμορίτιδα καθώς δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός από τον πόνο στο πρόσωπο.
Τα συμπτώματά μου οδηγούν σε κάτι ; Όπως ας πούμε τραυματισμός στην μύτη ή είναι ιδέα μου και δεν έχω τίποτα ; 

Υ.Γ : Προφανώς δεν βγαίνουν ηλεκτρονικές διαγνώσεις, προφανώς δεν στηριζόμαστε στην εμπειρία του ενός και του άλλου και πηγαίνουμε σε γιατρούς απλά θα ήθελα να "ακούσω" αν είναι πιθανό να έχουν κάποια βάση ,να έχω κάτι ή είμαι απλά αρρωστοφοβική.

Δημοσ.

Παρασκευοφοβική είσαι και περίμενες να αλλάξει η μέρα. Περίμενα μέχρι τις 4 για ένα κόκαλο;! Τι να πω...

• Like 3
Δημοσ.

εκτος απο το κοκαλο που προεξεχει ολα τα υπολοιπα τα εχω ,ειναι χρονια παραρρινοκολπίτιδα,εμφανιζεται κυριως ανοιξη κ φθινόπωρο που υπαρχουν εναλαγες θερμοκρασιας κ υγρασιας,σε εμενα τουλαχιστον

το καλυτερο ειναι να πας σε γιατρο ,ξερουν καλυτερα αυτοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...