giorgosmcmc Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλημερα και καλή ανάσταση σε όλους, είχα ένα μικρό προβλήματακι, κατέβαζα ένα αρχείο μεγάλης χωρητικότητας (40GB) τις προαλες game για την ακρίβεια με to bittorrent και το πρωί που ξύπνησα ενώ κατέβαινε κανονικά βλέπω να έχει κοκινησει η μπάρα φόρτωσης και να μου γραφει "δεν είναι δυνατή η προσπέλαση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα" νομίζω κάτι τέτοιο μου έγραψε δεν θυμάμαι καλά γιατί είμαι από κινητό τώρα, μολης πατησα να συνεχίσει το download κατέβαζε κανονικά, έχω βάλει τα αρχεία να κατεβαίνουν απευθείας στον εξωτερικό σκληρό μου (my passport 2.5 1TB) της υπογραφής μου τον οποίο έχω κάνα 2-3 χρόνια και δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ, λέτε να φταίει ο δίσκος ή κάτι άλλο ή απλά να ήταν τυχαίο το περιστατικό?
Andreasgarb Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 hd sentinel και τσέκαρε την υγεία του δίσκου.
Ghost_Man2329 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανεις ηταν να τσεκαρεις την υγεια του δισκου και κατι ακομα ελευθερω χωρο εχεις στον δισκο???
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εχει κανα 300αρη gb ελευθερα ακομα.. Το τσεκαρα και η κατασταση του δισκου λεει πως ειναι τελεια
Sant Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ο δίσκος σου είναι σε NTFS; Παλιότερα είχα παρόμοιο θέμα με το δικό σου, με δίσκο σε FAT32.... Κάνε τον κόπο να τσεκάρεις ποιό σύστημα αρχείων χρησιμοποιείς
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μπορεί να ηταν απλά τυχαίο περιστατικό παρακολούθησε το αν στο ξανα κάνει
vampirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το antivirus βρήκε κάτι μολυσμένο σε αυτο που κατεβασες έσβησε αυτο το αρχείο και απλά το torrent όταν ζητάει.να.διαβάσει αυτό το αρχείο, δεν το βρίσκει. Τσέκαρε το log απο το antivirus που έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα