matrixtv1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Λοιπόν παιδιά μπορείκανείς να μου στείλει 12ευροπουλα στο λογαριασμό μου PayPal γιατί θέλω να αγοράσω κάτι από το steam και να του δώσω 15 ευρώ αλλά σε paysafe όποιος ενδιαφέρετε pm
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ξέρεις πως να ξεφορτωθείς την paysafe ε? 2
matrixtv1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδια ο λογαριασμος μου στο paypal ειναι ολοκληρομενος 75% γιατι δεν εχω συνδεση πιστωτικη αμα πο σε εαν φιλο μου να μου στειλη 50 ευρω θα προστεθουν στο balance μου κκαι θα μπορω να αγορασω κανονικα απο παντου ετσι?Η μηπως κανω λαθος?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 παιδια ο λογαριασμος μου στο paypal ειναι ολοκληρομενος 75% γιατι δεν εχω συνδεση πιστωτικη αμα πο σε εαν φιλο μου να μου στειλη 50 ευρω θα προστεθουν στο balance μου κκαι θα μπορω να αγορασω κανονικα απο παντου ετσι?Η μηπως κανω λαθος? Δεν κανεις λάθος, με το balance αγοράζεις κανονικά
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παίδες, μόλις διάβασα αυτό εδώ. Ισχύει όντως; Ασφαλές μεταφορά από Paysafe σε Paypal Ενημέρωση (26/04/2016): Υπάρχει τρόπος να μεταφέρετε τα χρήματα της Paysafe κάρτα σας στον Paypal λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών. Κάνε δωρεάν εγγραφή στο paysafecard. Παράγγειλε online μια paysafecard MasterCard. Πρόσθεσε την paysafecard MasterCard ως μέσο πληρωμής στον λογαριασμό σου στο PayPal. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία: Μετά την παραγγελία, η paysafecard MasterCard σάς αποστέλλεται ταχυδρομικά εντός 5 έως 10 ημερών. Προσοχή: Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας χρεώνεται ένα ετήσιο τέλος ύψους 9,90 EUR απευθείας στον λογαριασμό σας στο my paysafecard. https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/pliromes-me-paysafecard-meso-paypal/
matrixtv1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω λεφτά στη PayPal κατευθείαν από Τράπεζα δηλ να πάω στην Τράπεζα και να κάνω κατάθεση?Αν ναι Ποια στοιχεία χρειάζομαι?Επίσης ποσά λεφτά κρατάει η Τράπεζα αν βάλω πχ 20 ευρώ ποσά θα κρατήσουν η Τράπεζα είναι eurobank.παίζει ρόλο που είναι λογαριασμόΣ εργασίας?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μπες στο Ίντερνετ, θέμα paypal και αναζητησε το IBAN.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αλλα τοσα να υπολογίζεις Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω λεφτά στη PayPal κατευθείαν από Τράπεζα δηλ να πάω στην Τράπεζα και να κάνω κατάθεση?Αν ναι Ποια στοιχεία χρειάζομαι?Επίσης ποσά λεφτά κρατάει η Τράπεζα αν βάλω πχ 20 ευρώ ποσά θα κρατήσουν η Τράπεζα είναι eurobank.παίζει ρόλο που είναι λογαριασμόΣ εργασίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα