Tigran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καταλαβαίνω την θέση σου. Δεν λέω ότι εσύ φταις. Απλά στην προκειμένη δεν μπορείς να βρεις το δίκαιο σου, γιατί από την στιγμή που παρέλαβες το πακέτο, ότι και να ισχυριστείς θα πουν ότι μπορεί να το έκανες κι εσύ κατα λάθος. Π.χ. ανοιξες ατσαλα τη συσκευασία. :/ 1
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αυτη ειναι ομως απο την μερια τους πολυ φθηνη δικαιολογια ,ακομα και να πιστευουν αυτο εγινε ειναι πιστευω λιγο δυσκολο να περασεις ενα αιχμηρο αντικειμενο και να τρυπησει 2 κουτια μαζι και ταυτοχρονα να κανει ζημια γιατι υποτιθεται η με ενα κοφτη θα το ανοιξεις η με ενα μαχαιρι που δε νομιζω ενα μαχαιρι μπορει να σπασει τζαμι ..
Tigran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απο ποιανού τη μεριά; Τα ταχυδρομεία δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για το περιεχόμενο. Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με το ποσό καλά συσκευασε το προϊόν ο αποστολέας.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απο τα ελτα μερια..Μα και γιατι πραγμα δηλ αναλαμβανουν ευθυνη..Απο την στιγμη που πηρα τηλ και ειπα αυτο δεν μου ειπε κατι αρνητικο παντως
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δεν θα βγάλεις άκρη λογικά. Δεν έπρεπε να παραλάβεις κατ¨εμέ.
fariseos Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Γιατί;! Αφού φαίνεται ότι έχει ζημιά στο πακέτο!δεν καταλαβαίνω τι ειναι το σκίσιμο που λεει συνέχεια αλλα μπορώ να υποπτευθω ότι ίσως δεν είχε συσκευαστέι κατάλληλα για ταμπλετ.οπως και να έχει δεν ειναι δίκαιο να χρεωθεί τη ζημιά ο αγοραστής που απλά άνοιξε το πακέτο.ενα κατάστημα θα τον αποζημίωνε.τωρα ο άλλος ιδιώτης ίσως καλό ειναι να συμφωνήσουν κάτι του στυλ τα μισά πίσω
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 δεν καταλαβαίνω τι ειναι το σκίσιμο που λεει συνέχεια αλλα μπορώ να υποπτευθω ότι ίσως δεν είχε συσκευαστέι κατάλληλα για ταμπλετ.οπως και να έχει δεν ειναι δίκαιο να χρεωθεί τη ζημιά ο αγοραστής που απλά άνοιξε το πακέτο.ενα κατάστημα θα τον αποζημίωνε.τωρα ο άλλος ιδιώτης ίσως καλό ειναι να συμφωνήσουν κάτι του στυλ τα μισά πίσω Το λέω με τη λογική πως αν πήγαινε ο πωλητής το πακέτο στα ΕΛΤΑ σκισμένο δεν θα το παραλαμβάνανε καν, οπότε η ζημιά έγινε μετά. Άρα νομίζω δεν φταίει σε κάτι ο πωλητής...(δεν διάβασα να υπάρχει κάποιο παράπονο για τη συσκευασία γενικά). Το μαγαζί είναι διαφορετική περίπτωση.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εδω ειναι οι φωτο .Ακριβως το ιδιο σκισιμο εχει και το περιτυλιγμα το οποιο δεν υπηρχε περιπτωση να το δω. http://postimg.org/image/mml93vkc1/ http://postimg.org/image/eykkgchip/ http://postimg.org/image/n1doujvsh/ Εχω ενοειται ακομα το περιτυλιγμα απλα δεν το βγαλα φωτο
Tigran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Κάτσε λίγο ρε συ. Μέσα σε τι ήρθε το προϊόν; Χύμα το κουτί του προϊόντος με χάρτινο περιτύλιγμα; Δεν υπήρχε δεύτερο κουτί να προστατεύει το σύνολο;
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 α) Ο πωλητής τι κριτικές έχει; β) Βρήκες θραύσματα μέσα στο κουτι;
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ναι ενα γκρι χαρτινο και τιποτα παραπανω.Εχω κανει συζητηση με τον πωλητη και μου ειπε οτι τον ρωτησε ο υπαλληλος ελτα τι εχει μεσα και του ειπε βεβαια τι εχει μεσα. Εχει καλες κριτικες εχει πουλησει δθαφορα χωρις θεμα.Ναι κατι που δεν σας ειπα ειναι οτι οντως βρηκα θραυσματα μεσα
Tigran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αυτό είναι ένα παράδειγμα (λίγο ακραίο εντάξει, αλλά you get the point) μιας σωστής συσκευασίας. Ένα κουτί με φυσαλλίδες/χαρτιά/αφρολέξ και ανάμεσα το κουτί του προϊόντος. Αν δεν σου ήρθε έτσι, η υπαιτιότητα είναι ξεκάθαρα του αποστολέα.
giannis22k Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δεν ξερω τι να πω.Παντως φενεται σαν να πατησε κατι τα ταμπλετ γιατι σαν να εχει στεαβωσει προς τα πανω το digiter στην ακρη Δεν ειναι απλα οτι π.χ το πεταξαν και επεσε κατω Επισης για ποιο λογο μπορει ρωταει ο υπαλληλος τι εχει μεσα;
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα ακόμη. το κουτί ήταν αυτό με το σκίσιμο και από γύρω είχε ένα περιτύλιγμα τύπου σακούλα δεμάτων;
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Mα δεν εχει λογικη ομως ετσι.Και ποτε δηλ μπορεις να αποδειξεις οτι το εκαναν τα ελτα.Απο την στιγμη που το παιδι μου ειπε οτι ειπε στον υπαλληλο οτι ειναι ταμπλετ(τον ρωτησε ο υπαλληλος τι δεμα ειναι) και θα παει με αντικαταβολη δεν επρπε να πραξει αναλογα ο υπαλληλος(δεν ξερω τι επρεπε να κανει αλλα λεω εγω..)Εστω και 40 -50 ευρω να με αποζημιωσουν απο το τιποτα οκ. υποπτα μας τα λέει το παιδί. Τα ελτά και τον κάθε υπάλληλο δεν τον ενδιαφέρουν τι έχει μέσα το δέμα..Αν ειναι κάτι ευθραυστο πρέπει να το δηλώσεις και να πληρώσεις κα το αντίστοιχο ποσό για την ασφάλεια. Δεν ειναι σίγουρο οτι φταίνε τα Ελτα .. Ποιος σου λέει οτι δεν έστειλε κάτι χαλασμένο και μετα ισχυρίστηκε οτι χάλασε κατα την μεταφορά; Κάνω αγοραπωλησίες πολλά χρόνια και έχω στείλει πολλά πακέτα με τάμπλετ λάπτοπ κινητά ..Δεν έχει χαλάσει καμία συσκευασία. Δεν καταλαβαίνω πως εσπασαν το digitizer τα Elta και ειδικά εαν ειναι προσεγμένη η συσκευασία. Κάρφωσαν κάτι πάνω στο κουτί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα