Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν φενεται να καρφωσαν κατι.Απο την αλλη θα ειχα υποψιες για το παιδι αλλα δεν γινεται πιστευω τυχαια και τα 3 χαρτια να ειναθ σκισμενα ατο ιδιο σημειο.Δηλ οι υπαλληλοι ποτε δεν ρωτανε;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια φορά έστειλα κινητό με αντικαταβολή 200 κάτι € και η υπάλληλος με ρώτησε με στυλ απορίας λόγω τέτοιου ποσού ''μα καλά τι έχει μέσα''; Ίσως κάπως έτσι να ρώτησε και ο υπάλληλός. Γενικά δε μου χει τύχει καμία άλλη φορά να με ρωτήσουν, και έχω στείλει αρκετά πακέτα με αντικαταβολή άνω των 100€. 

Ίσως το πακέτο να πατήθηκε κάπως που φαίνεται το πιο λογικό, τώρα από ποιον πατήθηκε (πωλητής? ελτα ? )δε θα το μάθεις ποτέ και δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις και πολλά. 

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά πως ακριβώς ήταν πακεταρισμένο το προϊόν !?!?!

Οι υπάλληλοι ρωτάνε πολλές φορές τον αποστολέα τι περιέχει μέσα, γιατί το δηλώνουν. Κανονικά θα έπρεπε πάντα, όπως και θα έπρεπε να ρωτάνε και την αξία, αλλά στα ΕΛΤΑ πολύ σπάνια τυχαίνει. Ούτως ή άλλως αν δεν το ασφαλίζεις, ότι και να γίνει 36€ παίρνεις, οπότε δεν ασχολούνται.

Από Αμερική όταν στέλνουν, πάντα τους ρωτάνε! 

Τον παραλήπτη θα τον ρωτήσουν μόνο αν κάνει ο ίδιος αίτηση αποζημίωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν στέλνεις κάτι ως δέμα πάντα σε ρωτάνε τι έχει μέσα, γιατι πρέπει να γραφτει στο έντυπο αποστολής.

Κατά τα άλλα στέλνοντας δέμα με οποιαδήποτε ταχυδρομείο ή κούριερ έχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου οτι shit happens οπότε αναλαμβάνεις και το ανάλογο ρισκο.

Καταλαβαίνω ότι είναι μαλακια, αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να πάρεις κανονική αποζημίωση. Το πολύ πολύ να πάρεις κάποιο χαρτζιλίκι.

Βρισκόμενος εκτός χορού, δε νομίζω πως αποστολέας έκανε κάτι λάθος. Δεν το πέταξε χύμα, ούτε το έβαλε σε κάποιο φάκελο ξέρω γω. Στο κουτί του κανονικά ήταν.

Το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν δεν το βάζω, αλλά κουβέντα να γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κρίνω από τη φωτογραφία, δεν βλέπω κάποιο προστατευτικό μεταξύ συσκευασίας προϊόντος και σακούλας. Αν ισχύει, είναι ξεκάθαρη υπαιτιότητα αποστολέα. Πάντα η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι καλά προστατευμένη.

Φαντάσου να πάω να αγοράσω ένα Tablet, να το βάλω σε μια σακούλα και να στο στείλω. Ποιές είναι οι πιθανότητες να μείνει σώο;

• Like 1
Δημοσ.

@ANHLIKOS: Σε καμία περίπτωση δεν αρκεί. Δεν είναι φτιαγμένα για να κοπανιέται το δέμα πέρα-δώθε κατά τη μεταφορά. Άσε που μιλάμε για προϊόντα αξίας. Γιατί να το ρισκάρεις και να μην ξοδέψεις 1€ παραπάνω να το βάλεις σε μια πιο ασφαλή συσκευασία.

Εγώ μεταχειρισμένα PS3 παιχνίδια έστελνα Θεσ/νίκη --> Αθήνα και τα τύλιγα όλα με φυσαλλίδες και όλα μαζί σε κουτί που είχε μέσα μια καλή στρώση χαρτιού γύρω από τα παιχνίδια. Δεν αξίζει να ρισκάρεις. πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω απο την αλλη χωρις να δικαιολογουμαι οτι με τα δικα του κουτια του ταμπλετ δηλ οσο και να το πετουσες κατω δεν υπηρχε περιπτωση να σπασει.Αυτο για να γινει ετσι εφαγε πολυ μεγαλη πιεση καθετα και στην τελικη δε νομιζω ολοι να στελνουν με φυσαλιδες κουτια.Δεν ειναι λογικο να καθονται και να τα πετανε ετσι τα δεματα λες και ειναι γραμμα(που αυτο δεν εγινε απο πεταμα).Επισης λογω της ζημιας αυτης πιστευω μπηκε κατι μεγαλυτερο απο πανω και το ζορισε που αυτο το θεωρω τραγικο να το τοποθετησαν ετσι..

Δημοσ.

Μια καλύτερη συσκευασία θα μείωνε όμως τις πιθανότητες. Όπως σου είπα αλλάζουν δεκάδες χέρια τα δέματα. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, ούτε θα σταματήσουν ποτέ να τα πετάνε χύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=lM3SRG7D21Y

Δημοσ.

Θα τις μειωνε δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα γινοταν.Οκ να δεχτω οτι εγινε ζημια στο κουτι με το ταμπλετ αλλα να γινει και στο κατω κουτι δηλ με αυτη την λογικη θα επρεπε να βαλω 3 κουτια για να μην διαπερασει τιποτα.Και απο την ναι ευθραστο δεμα θεωρειται αλλα στην ουσια ολα τα δεματα για μενα θωρουνται ευθραστα.Π.χ αν ηταν ενα πλαστικο ταπερ μεσα με την ζημια που εγινε στο ταμπλετ θα γινοταν και στο ταπερ ..οποτε παλι ζημια εχουμε (ο τροπος δηλ που εγινε η ζημια στο ταμπλετ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...