Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήταν προστατευμένο σωστά αλλα ο τρόπος που έγινε βλάβη φαίνεται βίαιος έτσι κ αλλιώς.κατα τη γνώμη μου τα λες με πωλητή και σ δίνει τα μισά πίσω μην ντρέπεσαι ταμπλετ αγόρασες .ποσο είσαι ;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα τις μειωνε δεν ειναι σιγουρο οτι δεν θα γινοταν.Οκ να δεχτω οτι εγινε ζημια στο κουτι με το ταμπλετ αλλα να γινει και στο κατω κουτι δηλ με αυτη την λογικη θα επρεπε να βαλω 3 κουτια για να μην διαπερασει τιποτα.Και απο την ναι ευθραστο δεμα θεωρειται αλλα στην ουσια ολα τα δεματα για μενα θωρουνται ευθραστα.Π.χ αν ηταν ενα πλαστικο ταπερ μεσα με την ζημια που εγινε στο ταμπλετ θα γινοταν και στο ταπερ ..οποτε παλι ζημια εχουμε (ο τροπος δηλ που εγινε η ζημια στο ταμπλετ)

Φροντίζεις και βάζεις διάφορα εσωτερικά όπως χαρτιά ή αφρολέξ για να απορροφήσουν κραδασμούς από χτύπημα ή πτώση του πακέτου, τώρα όπως και να πέσει, από πάνω από κάτω δεξιά ή αριστερά αυτά κάνουν την δουλειά τους και δεν χτυπάει το αντικείμενο.

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τον πωλητη, ουτε την διαδικασια πωλησης της συγκεκριμενης συναλλαγης, αλλα αν καποιος πιστευει πως στα ΕΛΤΑ εργαζοντε αποκλειστικα σοβαροι επαγγελματιες και δεν υπαρχει πιθανοτητα να εγινε εκ μερους τους, προφανως πρεπει να αναθεωρησουν αποψεις.

Δημοσ.

Eμένα πάντως πάντα με ρωτάνε στα Ελτά τι έχει μέσα και το γράφουν πάνω, για να προσέχουν υποθέτω λίγο παραπάνω. Αλλά είναι και στον υπάλληλο.

Αυτή η ζημιά έγινε με αιχμηρό αντικείμενο, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει παραπάνω ο αποστολέας είναι να το βάλει σε μεταλλικό κουτί. Αφρολεξ και φυσαλίδες δεν θα το έσωναν. Φταίνε ξεκάθαρα τα ελτά αλλά άντε βρες το δίκιο σου...

• Like 1
Δημοσ.

Αντε βρες το τωρα.... :P.Eνταξει νομιζω δεν μπορει να σκεφτοταν ο αποστολεας οτι πρεπει να βαλει και κατι σε μεταλλικο περιβλημα ..

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να πω.Παντως φενεται σαν να πατησε κατι τα ταμπλετ γιατι σαν να εχει στεαβωσει προς τα πανω το digiter στην ακρη

Δεν ειναι απλα οτι π.χ το πεταξαν και επεσε κατω

Επισης για ποιο λογο μπορει ρωταει ο υπαλληλος τι εχει μεσα;

υποπτα μας τα λέει το παιδί.

Τα ελτά και τον κάθε υπάλληλο δεν τον ενδιαφέρουν τι έχει μέσα το δέμα..Αν ειναι κάτι ευθραυστο πρέπει να το δηλώσεις και να πληρώσεις κα το αντίστοιχο ποσό για την ασφάλεια.

Δεν ειναι σίγουρο οτι φταίνε τα Ελτα ..

Ποιος σου λέει οτι δεν έστειλε κάτι χαλασμένο και μετα ισχυρίστηκε οτι χάλασε κατα την μεταφορά;

Κάνω αγοραπωλησίες πολλά χρόνια και έχω στείλει πολλά πακέτα με τάμπλετ λάπτοπ κινητά ..Δεν έχει χαλάσει καμία συσκευασία.

Δεν καταλαβαίνω πως εσπασαν το digitizer τα Elta και ειδικά εαν ειναι προσεγμένη η συσκευασία. 

Κάρφωσαν κάτι πάνω στο κουτί;

Όταν στέλνεις κάτι με αντικαταβολή ρωτάνε στα ΕΛΤΑ τι έχει μέσα...

Δημοσ.

Μάλιστα δεν στέλνω αντικαταβολή και γι αυτό δεν με εχουν ρωτήσει ποτέ τι έχει μέσα το πακέτο.

Οπως και να χει όμως και να ξέρουν τα ΕΛΤΑ το περιεχόμενο δεν λέει κάτι απο μόνο του.

Ειναι ευθύνη του αποστολέα να το ασφαλίσει και να το πακετάρει σωστά.

Απο τις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι πάντως .

Και επαναλαμβάνω γιατι να φταίνε τα Ελτα και να μην το εχει "φτιάξει" το κουτί έτσι ο Πωλητής ετσι ώστε να ξεφορτωθεί το χαλασμένο ταμπλετ.

Να πατηθεί το κουτί το δέχομαι ,να συμπιεστεί απο αλλα βαριά πακέτα το δέχομαι επίσης. Στις πιθανές αυτές περιπτώσεις όμως εαν το πακετάρισμα ειναι σωστό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στο πακέτο.

Η πιθανότητα να καρφώσουν κάτι στο κουτί μου φαινεται πολυ τραβηγμένη.

Οχι οτι δε γίνεται αλλά οι πιθανότητες να γινει κάτι τέτοιο ειναι κατα πολύ μικρότερες απο την πιθανότητα να εχει βάλει το χεράκι του ο Πωλητής.

Επίσης δεν μας λες εαν ο πωλητής είχε αξιολογήσεις ..

Δημοσ.

Μάλιστα δεν στέλνω αντικαταβολή και γι αυτό δεν με εχουν ρωτήσει ποτέ τι έχει μέσα το πακέτο.

Οπως και να χει όμως και να ξέρουν τα ΕΛΤΑ το περιεχόμενο δεν λέει κάτι απο μόνο του.

Ειναι ευθύνη του αποστολέα να το ασφαλίσει και να το πακετάρει σωστά.

Τυπική νομίζω είναι η ερώτηση βέβαια, ό,τι θέλεις λες!

• Like 1
Δημοσ.

Τυπική νομίζω είναι η ερώτηση βέβαια, ό,τι θέλεις λες!

Μάλλον ειναι στο Ταχυδρομείο ή στον υπάλληλο. Στέλνω αρκετά συχνά αλλά ποτε δεν εχουν ρωτήσει ουτε στα Βριλήσσια ουτε Μελίσσια.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και εχει θετικες αξιολογησεις ,ακομα και για αλλα ταμπλετ απλα για ευνοητους λογους δεν θελω να αναφερω ονομα κτλ .Τωρα δεν θα κατσω να σκεφτομαι αν εφτιαξε το κουτι κτλ για να φανει οτι το εκαναν τα ελτα..Υπομονη,ψυχραιμια και θα δειξει η πορεια τι θα γινει

Δημοσ.

Επισης φιλε "Pro_chaos" απο την στιγμη που υπαρχουν αποζημιωσεις στην πολιτικη των ΕΛΤΑ οπως και σε καθε μεταφορικη σημαινει για μενα οτι και αυτοι ξερουν οτι μπορει κατι να παω στραβω με τα δεματα,οποτε αν ελεγαν εξαρχης οτι αποστολεας εχει αποκλειστικα την ευθυνη γιατι να φτασει σωο και αβλαβη στον παραληπτη ,τοτε οκ κατσε και πληρωνε.Τα δεματα δεν ειναι σκουπιδια για να τα βαζουν οπως να ειναι και να τα πετανε.

Κατι αλλο ομως τωρα ,το οτι βρηκα θραυσματα μεσα σημαινει κατι αυτο;

Δημοσ.

Επισης φιλε "Pro_chaos" απο την στιγμη που υπαρχουν αποζημιωσεις στην πολιτικη των ΕΛΤΑ οπως και σε καθε μεταφορικη σημαινει για μενα οτι και αυτοι ξερουν οτι μπορει κατι να παω στραβω με τα δεματα,οποτε αν ελεγαν εξαρχης οτι αποστολεας εχει αποκλειστικα την ευθυνη γιατι να φτασει σωο και αβλαβη στον παραληπτη ,τοτε οκ κατσε και πληρωνε.Τα δεματα δεν ειναι σκουπιδια για να τα βαζουν οπως να ειναι και να τα πετανε.

Κατι αλλο ομως τωρα ,το οτι βρηκα θραυσματα μεσα σημαινει κατι αυτο;

Nαι, ότι έσπασε ενώ ήταν συσκευασμένο και προφανώς όχι στα χέρια του αποστολέα.

Έκτος αν ήταν βιτσιόζος, ξέρω ΄γω...

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ηταν πακεταρισμενο απλα το ανοιξα απο κατω εγω και πανω δεξια ειναι το σκισιμο,μπορει και να μην φενεται καλα

http://postimg.org/image/6guqbqnkx/

Στα ελτα παντα ρωτανε τι εχει μεσα και το γραφουν στην αποδειξη. Μπορει αν τους πεις οτι εχει κινητο, αυτοι να γραψουν ενα γενιξο, ηλεκτρονικα.

Η συσκευασια ετσι κ ετσι. Αν το σκισιμο το ειχε και το χαρτι της συσκευασιας τοτε φταιει η μεταφορικη. Αν το σκισιμο ηταν μονο μεσα στο κουτι , ο αποστολεας. Βεβαια δεν ξερω αν ξερεις αν εχει απαντηθει, αν ο αποστολεας το εστειλε ηδη με σκισιμο, αν και χλωμο/ακραιο.

Η συσκευασια που εστελνα παντα σε οσους εστελνα κινητα, εκτος απο την δικη μου, αγοραζα παντα φακελο ελτα (1 ευρω εχουν) οπου μεσα εχουν και σακουλιτσα με φουσκαλες για να αντεχει, λιγο ακομα, στους κραδασμους της μεταφορας. Το σκετο χαρτι τυλιγμενο, δεν βοηθαει, εκτος και αν υπαρχουν μεσα στο κουτι υλικα για αντοχη κραδασμων.

Συνηθως τα κουτια των ηλεκτρονικων ταμπελ και κινητων ειναι ετσι κατασκευασμενα να μην υπαρχουν κενα μεσα οταν τα κουνας πχ. Αλλα επισης πιστευω οσοι δουλευουν υπαλληλοι αποθηκης σε μεγαλα καταστηματα δεν πετανε ατσαλα τα κουτια κτλ απο δω κε απο κει, οπως ισως συμβαινει στις μεταφορικες κουριερ και ελτα, οπως εχουν συνηθησει να πετανε φακελους κυριως.

Δημοσ.

Αφου μιλησα με ΕΛΤΑ σημερα θα κανει μια αιτηση ο αποστολεας και θα ξεκινησει η διαδικασια.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εγω παρω το ανταλκακτικο θα εχω θεμα με ελτα μετα.;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...