Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρώτο μου ποστ.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας να μου προτείνετε κάποια android που να κυμαίνονται ανάμεσα
στα 130 με 150 ευρώ. Προορίζεται για ελαφριά προς μέτρια χρήση μέσα στην ημέρα
και κυρίως browsing / internet notifications

Θα ήθελα να έχει:
1) Οθόνη 4.5 έως 5 ίντσες (πιο μεγάλο δε με βολεύει).
2) Τουλάχιστον 1GB Ram.
3) Όσο μεγαλύτερη η μπαταρία τόσο το καλύτερο.
4) 2+ χρόνια χρήσης τουλάχιστον χωρίς να σέρνεται (3 χρόνια έχω το Vodafone II Smart,
   άρχισε να κολλάει).
5) Δεν πρόκειται να rootάρω, οπότε όσο λιγότερο bloatware, τόσο το καλύτερο.

Γενικά θα προτιμούσα κινητό από Ευρώπη, καθώς φαίνεται λιγότερο πολύπλοκο, αλλά
εν τέλει θα εξαρτηθεί από το πόσο καλύτερο είναι το κινέζικο after all.
Ενδεικτικά, με λίγο ψάξιμο βρήκα το j5 από Samsung γύρω στα 140 και μου άρεσε.
Απλώς δε γνωρίζω από κινητά και θα ήθελα γνώμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :-)

Δημοσ.

Αν θες απο Ελλαδα κυριως Moto G 3rd gen(ισως και Huawei Honor 4c).Αν μπορεις απο εξωτερικο Xiaomi Redmi 3 εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και θα ήθελα να ρωτήσω κάνα δυο πραγματάκια ακόμη:

1) Τι παίζει με τις εγγυήσεις από εξωτερικό (πχ Xiaomi)?
2) Γιατί είναι προτιμότερο το Moto 3rd gen από το J5 συγκεκριμένα? Καθώς βλέπω πως
   το J5 έχει 0.5GB Ram παραπάνω
3) Πόσα GB χώρου περίπου να περιμένω ελεύθερα μετά το Android σε αυτά τα κινητά?
   (G 3rd gen, Redmi 3, Honor 4c, J5,)
4) Από ελληνική αγορά, μετά το Moto G 3rd gen, ποιο θα μου προτείνατε και γιατί ?

Συγγνώμη αν φαίνομαι λίγο εριστικός, αλλά οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν Samsung/LG
οπότε μου δημιουργείται η απορία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Δημοσ.

xiaomi redmi 3

meizu m2

Απο θέμα εγγύησης απλά θα πρέπει να το στείλεις στο κατάστημα που το αγόρασες δυστυχώς

Δημοσ.

1)Αναλογος την ζημια και το καταστημα.

Καποια δινουν 3μηνες,καποια 6 και τελος μερικα 1 χρονο.

Κανονικα τους το στελνεις πισω και στο επισκευαζουν αλλα παιζουν και αλλες περιπτωσεις.

2)Το moto εχει λιγο καλυτερο επεξεργαστη αλλα ο κυριος λογος που προτεινετε ειναι οτι φοραει -σχεδων- stock android το οποιο ειναι κατα τι πιο ελαφρυ και λιγοτερο μνημοβορο απο αλλες διανομες.

3)Δεν υπαρχει στανταρ μιας και η καθε εταιρια εχει διαφορετικου μεγεθους διανομες, ομως απο την στιγμη που αγοραζεις γρηγορη 32αρα micro sd στο ~15ευρω γιατι σε προβληματιζει?

4)Εαν σκεφτεσαι να περασεις custom rom ψαξε καλυτερα το j5 το 0.5gb ram θα κανει την διαφορα εκει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις απαντήσεις σας.
Κατέληξα ανάμεσα στο 4c και το G (3rd). Μία τελευταία ερώτηση: Ανάμεσα στα δύο, ποιο θεωρείτε πως έχει
καλύτερο future-proofing? Δεδομένου πως το G δεν έχει bloatware.. ?

Δημοσ.

Τι μέλλον να χεις με το 4c δεν θα πάρει πλέον αλλη αναβάθμιση το χει ξεχασει ηδη η huawei  αλλα ουτε ανεπίσημα θα χεις υποστήριξη λόγω του SoC ενω το μοτορολα πήρε την 6.0.1 και συνεχίζει βγήκε ανακοίνωση για Ν

Δημοσ.

Είμαι υπέρ του meizu M2 καθώς έχει τα πιο ισορροπημένα χαρακτηριστικά και εξαιρετικό λογισμικό. Δεύτερη επιλογή το moto G 3rd gen αλλά το θεωρώ "λίγο" με μόλις 8GB χώρο (δηλαδή καμιά 5 επί της ουσίας) και θα πρέπει να τα σκάσεις όπως και δήποτε και για κάρτα micro-SD. Εχει όμως και αυτό αρκετά να σου αρέσουν στη συσκευή.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που παιρνει εξωτερικη και πλεων στο marshmallow εννοπουντε αυτοματα αν το επιλεξεις και τελος βρισκεις καλη 32αρα στο ~δεκαπεντευρο για πιο λογο να προβληματιζει η μικρη σχετικα εσωτερικη μνημη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...