Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχές Ιουνίου με στέλνουν από την δουλειά Τσεχία και Ρουμανία. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω συνάλλαγμα από δω και γενικά αν συμφέρει πιο πολύ από το να το κάνω όταν φτάσω εκεί;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρχές Ιουνίου με στέλνουν από την δουλειά Τσεχία και Ρουμανία. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω συνάλλαγμα από δω και γενικά αν συμφέρει πιο πολύ από το να το κάνω όταν φτάσω εκεί;

Πήγαινε στη Κεντρική τράπεζα, δίνει τις καλύτερες ισοτιμιες.

Δημοσ.

Μπορεις να βγαλεις την revolut card και να πληρωνεις με καρτα που εχει αρκετα καλη ισοτιμια + καποια μετρητα πανω σου. Περισσοτερα μπορεις να δεις στο θεμα της revolut στο section του ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι οτι τα ανταλλακτηρια στο Ελ.Βενιζέλος σου εξσαφαλιζουν οτι θα αγορασουν το συνάλλαγμα που θα σου περισσεψει στην ιδια ισοτιμία που στο πουλησαν. Αυτο πχ για καποιο ποσοστο του αρχικου ποσου, δεν μπορεις να τα επιστρέψεις ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι οτι τα ανταλλακτηρια στο Ελ.Βενιζέλος σου εξσαφαλιζουν οτι θα αγορασουν το συνάλλαγμα που θα σου περισσεψει στην ιδια ισοτιμία που στο πουλησαν. Αυτο πχ για καποιο ποσοστο του αρχικου ποσου, δεν μπορεις να τα επιστρέψεις ολα.

Μακρια απο ανταλακτηρια του Ελ.Βενιζελος! Εχουν πολυ ασυμφορες ισοτιμιες. Αν θες κανε μια βολτα απο μοναστηρακι και ομονοια που εχει καποια ανταλλακτηρια και κανε μια μικρη ερευνα αγορας.

• Like 2
Δημοσ.

Μακρια απο ανταλακτηρια του Ελ.Βενιζελος! Εχουν πολυ ασυμφορες ισοτιμιες. Αν θες κανε μια βολτα απο μοναστηρακι και ομονοια που εχει καποια ανταλλακτηρια και κανε μια μικρη ερευνα αγορας.

Θα προσθέσω ότι τα ανταλλακτήρια σε αεροδρόμια είναι κατσικοκλέφτες και έχουν εξωπραγματικές προμήθειες-ισοτιμίες.

Την έπαθα μια φορά στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης(ως γνήσιος βλάξ που είμαι) και ακόμη πονώ όταν σκέφτομαι ότι ουσιαστικά πήραν προμήθεια ~25-30%....

Προς OP:

Πάνε στην ΤτΕ όπως σου είπαν(καλύτερη λύση εάν θέλεις ρευστό) ή/και σε τοπικά ανταλλακτήρια.

Μπορείς επίσης απλά να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου εκεί(αυτό με μεγάλο * διότι δεν ξέρω τι παίζει με τις ισοτιμίες στην τράπεζα σου ή εάν καν μπορείς να το κάνεις με τα cap.controls που έχει η Ελλάδα).

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι οι ισοτιμίες έχουν πάρει τα πάνω τους κ επειδή τα ποσά που θα έχω μαζί μου για να πληρώσω θα είναι αρκετά μεγάλα είπα να τα κάνω από τώρα μην πέσει η ισοτιμία κ χάσουμε λεφτά τσάμπα. Αυτό για την revolut που είπε ο φίλος έχει όριο 1000 ευρό αλλά δεν είναι κ ούτε καν αξιόπιστη για την δουλειά που το θέλω.

ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ υποκατάστημα υπάρχει στην Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Τα thomas cook στο λονδινο μας εδωσαν 195 λιρες για 290 ευρω.ημαρτον θεε μου!!

Λογικο....

το Thomas Exchange εχει τα καλυτερα rates σχεδον σε ολο το Λονδινο... :)    Πολλοι τα μπερδευουν με το Thomas Cook, και την πατανε... 

Δημοσ.

Mε τι μετρητά θα κανεις συνάλλαγμα, εχεις?

Έχει ένα μήνα μπροστά του, μπορεί να βγάλει σχεδόν 1700€!

Λογικο....

το Thomas Exchange εχει τα καλυτερα rates σχεδον σε ολο το Λονδινο... :)    Πολλοι τα μπερδευουν με το Thomas Cook, και την πατανε... 

Παντού τις ίδιες απατεωνιές κάνουν δηλαδή...:D

Δημοσ.

Θα σας πω την αλήθεια Θα μου δώσουν 3 χιλιαρικα από την δουλειά για κάτι αγορές. Κ λέω άμα μπορώ να κάνω από τώρα το συνάλλαγμα γτ η ισοτιμία είναι καλή να καβατζωσω τα 300€ που περισσεύουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...