Hatsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 σε χαλασε η αληθεια ε? Αυτή είναι η αλήθεια ε? Για πες μας εσύ που αγαπάς τόσο τους φτωχούς και είσαι καλός στην ψυχή σε σχέση με εμάς τι έχεις κάνει για αυτούς? Επίσης πραγματικά νομίζεις ότι με το να πάρεις απλά λεφτά και να τα πετάξεις πάνω στην Αφρική θα πάει μπροστά σαν χώρα και θα λύσεις τα προβλήματα της? Αλλά μάλλον έως εκεί μπορεί να φτάσει η σκέψη σου. Ξέρω ότι τζάμπα έχασα τον χρόνο μου και μόνο που τα έγραψα αυτά γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις, ώρες ώρες όμως με ξεπερνάει το ότι ο καθένας πετάει την κοτσάνα του εδώ μέσα και το παίζει και σωστός. 1
nhzt Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Αυτή είναι η αλήθεια ε? Για πες μας εσύ που αγαπάς τόσο τους φτωχούς και είσαι καλός στην ψυχή σε σχέση με εμάς τι έχεις κάνει για αυτούς? Επίσης πραγματικά νομίζεις ότι με το να πάρεις απλά λεφτά και να τα πετάξεις πάνω στην Αφρική θα πάει μπροστά σαν χώρα και θα λύσεις τα προβλήματα της? Αλλά μάλλον έως εκεί μπορεί να φτάσει η σκέψη σου. Ξέρω ότι τζάμπα έχασα τον χρόνο μου και μόνο που τα έγραψα αυτά γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις, ώρες ώρες όμως με ξεπερνάει το ότι ο καθένας πετάει την κοτσάνα του εδώ μέσα και το παίζει και σωστός. Έγραψες όλα αυτά επειδή νομίζεις ότι δεν νοιάζομαι για τα παιδάκια απανταχού της γης; Πότε είπα κάτι τέτοιο; Επειδή είπα οτι η συζήτηση για τα παιδάκια είναι άσχετη με το άρθρο; Πόσο σχετικό είναι για σένα, σε ένα άρθρο για εξαγορά DNA απο την Microsoft να γράφει κάποιος για τα παιδάκια της Αφρικής; Και όταν του λες ότι είναι άσχετο με το θέμα, να σου λένε δεν αγαπάς τους φτωχούς.... Ήμαρτον!!!
thodoris_9 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ontopic ρε bros! Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να τσιμπάει ο κόσμος τόσο εύκολα... Μπαίνει το κλασικό τρολ, γράφει για τα παιδιά της Αφρικής ή οποιαδήποτε άλλη χιλιοειπωμενη τρολια και πάρε μετά τα σχόλια βροχή. Το θεϊκό είναι που τις περισσότερες φορές ο τυπάς δεν το συνεχίζει, απλά πετάει τη φυτιλια και φεύγει. Όσο απαντάτε, τόσο θα το ξανακανουν! Μπαίνω να διαβάσω τεχνολογικά νέα και κυρίως τα σχόλια και τις απόψεις σας. Σπανίως γράφω αλλά ήμαρτον που λέει και ο Γ.Γ. On topic λοιπόν, αν και πιστεύω ότι βρίσκεται σε υπερβολικά θεωρητικό στάδιο ακόμη, θα φέρει απίστευτη επανάσταση στην αποθήκευση δεδομένων. Το αυτονόητο γράφω δλδ. Το πρώτο που σκέφτομαι κάθε φορά που διαβάζω τέτοιες ειδήσεις είναι αν θα ζω να το προλάβω... 1
Hatsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Έγραψες όλα αυτά επειδή νομίζεις ότι δεν νοιάζομαι για τα παιδάκια απανταχού της γης; Πότε είπα κάτι τέτοιο; Επειδή είπα οτι η συζήτηση για τα παιδάκια είναι άσχετη με το άρθρο; Πόσο σχετικό είναι για σένα, σε ένα άρθρο για εξαγορά DNA απο την Microsoft να γράφει κάποιος για τα παιδάκια της Αφρικής; Και όταν του λες ότι είναι άσχετο με το θέμα, να σου λένε δεν αγαπάς τους φτωχούς.... Ήμαρτον!!! Μα δεν μιλούσα σε εσένα φίλε. Σε άλλον μιλούσα, δεν είπα κάτι για εσένα Και συγνώμη για τα off topic.
terzo.k Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 το αντίστροφο άραγε θα μπορούσε να γίνει; αυτό το ένα γραμμάριο dna του ενός zettabyte να μας το εμφύτευαν ώστε να μην ξεχνάμε ποτέ τίποτα; πόσο μεγάλο να είναι το μέσο εγγραφής/ανάγνωσης του; :/
xteliox Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ..και έτσι η έκφραση σε γράφω *x:μου αποκτα πραγματικό νόημα.. 1
trotos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 το αντίστροφο άραγε θα μπορούσε να γίνει; αυτό το ένα γραμμάριο dna του ενός zettabyte να μας το εμφύτευαν ώστε να μην ξεχνάμε ποτέ τίποτα; πόσο μεγάλο να είναι το μέσο εγγραφής/ανάγνωσης του;<br> :/ Αυτό που λες δε γίνεται. Το σύστημα αποθήκευσης πληροφορίας ως μνήμη είναι διαφορετικό του συστήματος αποθήκευσης γενετικής πληροφορίας (DNA). Το πρωτο στηρίζεται σε ηλεκτρικές συνάψεις και σε συσχέτιση κυττάρων το δεύτερο σε κωδικα τρινουκλεοτιδιων. Ο οποίος μεταγράφεται απο πρωτεΐνες άσχετες της μνημης. Αν δε κάνω λάθος αυτό που κανουν είναι να κωδικοποιούν πληροφορία ανα τρινουκλεοτιδια (ή κάποιον άλλον συσχετισμό) με βαση κώδικα, και να συνθέτουν μορια DNA που όταν διαβάζονται με βαση τον κωδικα να δίνουν την αρχική πληροφορία. Σα διαδικη πληροφορία αλλά λίγο ποιο πολύπλοκη.
badweed Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 η microsoft απο τα ψηγματα τεχνολογιας περασε στα μορια τεχνολογιας . 2
ffilz Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 πέραν των παιδιών που πεινάνε και δεν κάνουν τίποτα ο λαός τους και οι κυβερνήσεις τους, εγώ πάντα θαύμαζα τα μυαλά που σκέφτονται και εξελίσσουν την τεχνολογία. Υποκλίνομαι 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 -Έλα,παρήγγειλα πίτσες.Θα φέρεις ταινία; -Μισό,βάζω το καλώδιο στον πάτο μου,και έρχομαι. Μιας και λέμε για παιδάκια που πεινάνε,πόσα ορυχεία πυριτίου και μετάλλων θα κλείσουν,επιτέλους,με τέτοια εξέλιξη; Πέραν του θέματος χωρητικότητας και ¨αιχμή του δόρατος¨ της τεχνολογίας,θα σταματήσουμε να μεταφέρουμε υλικά από την Αφρική,με πετρέλαιο από τη Μ.Ανατολή,για να φτιάξουμε στην Κίνα,συσκευές που χαλάνε σε 2-5 χρόνια.Δεν κακό...
Alx1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ωραία με αυτό λύσαμε το πρόβλημα της Αφρικής και τα χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά από έλλειψη πόσιμου νερού !!! έι, ψιτ! Σου έχω νέα, μιας και εμφανώς έχεις χάσει επεισόδια: Περισσότερες πληροφορίες: https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation Και πιο συγκεκριμένα για να μην κουράζεσαι, το κομμάτι που αφορά το πόσιμο νερό που σε έκανε να χάσεις τον ύπνο σου: https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_%26_Melinda_Gates_Foundation#Water.2C_sanitation_and_hygiene 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα