tempo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 παιδιά έχει δει κανείς ζωντανό τον νέο φορητό της Acer; τον Ferrari 3000 που είναι κατακόκινος? ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένο αριθμό κομματιών ή όχι? Πάντως στην φωτογραφία δείχνει εντυπωσιακός
trv Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 giati de vazeis kai ena link sti foto na ti doume kai meis edw.. http://global.acer.com/products/notebook/fr3000.htm
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Με 2.122 ευρωπουλα μπορει να γινει δικο σου απο http://www.mgmanager.gr ! Παντως ενταξει, καλο φαινεται αν και λογικα ειναι υπερτιμημενο λογω του οτι αγοραζεις την μαρκα... Παντως ειναι σε λιγα κομματια απο οτι ειχα δει... Εδω ειναι τα specs του http://www.acer.co.uk/acereuro/page9.do?dau34.oid=3892&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=17&ctx1=UK&crc=3150008481 και να και μια φωτογραφια του ετσι για να ξερουμε πως ειναι...
Jaco Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Σιγά... κάπως έτσι είναι και ο δικός μου φορητός... Το δικό μου, βασικά, μπροστά σε αυτό είναι Lada Niva... Το f3k εκτός από design που μαμάει, έχει και της Παναγιάς τα μάτια από configuration... Ωράια, όλα αυτά... λεφτά δεν παίζουν...
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Ε ρε Τζακο, αυτο ειναι το μονιμο προβλημα μας...Αν ειχαμε φραγκα θα το ειχα ηδη αγορασει... Παντως φαντασου φαση να εισαι αεροδρομιο και να χρησιμοποιεις αυτο το καλλιτεχνημα....
grigas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 An itan asimi kai McLaren tha itan kalytero...
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 An itan asimi kai McLaren tha itan kalytero... Ιnitiating throwing up process...Process Completed Successfully! Please enter another comment about McLaren to start again! :wink:
grigas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Na eixe kai diafimisi West panw...Akoma kalytera...
cdcl01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Oraios, kalos, fortomenos apo eksoplismo, akribos!! alla ayto to pontiki tou nomizeis oti tha to spaseis an paikseis Unreal ki otan ystera apo 12 ores paixnidiou tha fobase mipos souksethoriasei. Aytes tis entyposeis mou afhse otan thn doulepsa gia ligo ( oxi kalos h kakos den ton exo kai nai, einai periorismenos o arithmos tous kai katopin paraggeleias kati san tis ferrari 8) )
ALEXANDER! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 h ekdosh einai limited exei kai 1 wra me ton soumi parousiash
Jaco Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Kavalioti... εσύ μην ψήνεσαι γι' αυτό το φορητό... πάλι θα έχεις κανά ατύχημα με την οθόνη και από ferrari θα το κάνεις Yugo... Υπάρχει σε "θωρακισμένη Mercedes" έκδοση...;;;
kavaliotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Kavalioti... εσύ μην ψήνεσαι γι' αυτό το φορητό... πάλι θα έχεις κανά ατύχημα με την οθόνη και από ferrari θα το κάνεις Yugo... Υπάρχει σε "θωρακισμένη Mercedes" έκδοση...;;; Μα εγω μια απλη βαλιτσουλα 80 κιλων εβαλα πανω στο λαπτοπ, που να ηξερα οτι ειναι τοσο gay ευθραστα τα ρημαδια!!! 8) Αν ξαναπαρω, θα πρεπει να εχει περασει crash test πρωτα!@
LL_NEO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Παντως φαντασου φαση να εισαι αεροδρομιο και να χρησιμοποιεις αυτο το καλλιτεχνημα.... ... και να πλακώσουν βάζελοι απο καμιά εκδρομή εκτός έδρας και να δουν το κοκκινάδι.
kavaliotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Παντως φαντασου φαση να εισαι αεροδρομιο και να χρησιμοποιεις αυτο το καλλιτεχνημα.... ... και να πλακώσουν βάζελοι απο καμιά εκδρομή εκτός έδρας και να δουν το κοκκινάδι. Χαχαχαχαχα! Μου θυμισες φαση απο παλιοτερα, ημουν Θεσσαλονικη χειμωνα με κασκολ της ΑΕΚ πανω στο μηχανακι και σταματαω να παω σε μια φιλη μου, για κακη μου τυχη εξω απο club του ΠΑΟΚ! Με το που βλεπουν κιτρινο κασκολ πεταγονται εξω 3 και με αρχιζουν "Ρε αριανος εισαι, τι θες ξυλο ρε *****%%^%^$^%?" ...Και εγω πεταω το θεικο "Οχι ρε παιδια κουλαρετε....ΑΕΚ ειμαι!"! Ευτυχως το μηχανακι εχει καλες επιταχυνσεις τελικα!!!!! Γιατι βγηκαν αλλα 2 ατομα μολις ακουσαν για ΑΕΚτζη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.