Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πώ τότε φίλε μου ,πάρε αυτή με τα 2gb τότε.

Σου άρεσε αυτό που είδες και το προτείνεις ως καλό(για το 550 μιλάω) σε σχέση πάντα με το κόστος;

Για το thermaltake review του κ@λ@ υπάρχουν π.χ http://genk.vn/do-choi-so/thermaltake-smart-se-530-bo-nguon-hoan-hao-cho-phan-khuc-trung-cap-20131105170659576.chn  ,απλώς τό'χουνε πάρει τόσα παιδιά εδώ μέσα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορεί και έχουν γράψει σχετικά καλά λόγια,που για τα λεφτά που κάνει λες εντάξει είναι ένα ''καλό'' τροφοδοτικό.

Αν μου αρεσε? Το διαβασες η το λες ετσι απλα για να πεις κατι? Το review κατ αρχην ειναι για το 450 που ειναι το θεμα μας. Και αν βαριεσαι να το διαβασεις να σου πω οτι το συμπερασμα ειναι οτι ειναι καλο.

Δημοσ.

Βεβαίως και το διάβασα όλο και μάλιστα πρίν από σένα,και αν εσένα σου αρέσουν οι καρακινέζοι πυκνωτές και οι sleeve bearing ανεμιστήρες ,τότε απλά έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις φίλε μου στα χρήματα που δίνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλακα μας κανεις? Εχεις δει εσυ Gold τροφοδοτικο σε αυτα τα λεφτα με καλυτερους πυκνωτες και ανεμιστηρα? Πες μας ποιο ειναι να προτεινουμε αυτο αν ειναι.

Πες μας τι πυκνωτες εχει το Thermaltake που δεν ειναι καν Gold ποιο Gold δηλαδη? efficiency up to 87% ποσο πεφτει βεβαια δεν λεει πουθενα. Οι πυκνωτες και ο ανεμιστηρας μας μαραναν κατα τα αλλα.

Επεξ/σία από SpirosZ68
Δημοσ.

Πλακα μας κανεις? Εχεις δει εσυ Gold τροφοδοτικο σε αυτα τα λεφτα με καλυτερους πυκνωτες και ανεμιστηρα? Πες μας ποιο ειναι να προτεινουμε αυτο αν ειναι.

Πες μας τι πυκνωτες εχει το Thermaltake που δεν ειναι καν Gold

Με συγχωρείς φίλε κακώς άνοιξα αυτή τη συζήτηση μαζί σου,καληνύχτα.

Καλώς θα το σκεφτώ. Ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ Γιώργο,εύχομαι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με τα χρήματά σου και να το ευχαριστηθείς.

Δημοσ.

Παρακαλώ Γιώργο,εύχομαι να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με τα χρήματά σου και να το ευχαριστηθείς.

Ευχαριστώ! Μακάρι να είχα χρήματα και για την 980ti. Απλα μου κάνει και η 2αρα 960 πιστευω :)

Δημοσ.

Με συγχωρείς φίλε κακώς άνοιξα αυτή τη συζήτηση μαζί σου,καληνύχτα.

Οταν θα εχεις κατι να πεις ξαναμιλαμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...