Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, καλό πάσχα και καλό μήνα ελπίζω να περνάτε όλοι όμορφα.
Λοιπόν έχω ένα θέμα με την χρήση των προφυλακτικών με την δικιά μου είμαστε μαζί ένα 5μήνο έχουμε βρεθεί σεξουαλικά πολλές φορές όπως είναι λογικό άλλα πλέον τα έχω παρατήσει και δεν βάζω προφυλακτικό ο λόγος είναι ο εξής ενώ το έχω ψάξει το θέμα και τις οδηγίες και όλα τα σχετικά έχω το εξής πρόβλημα στην εφαρμογή δεν ξετυλίγεται μέχρι τέρμα κάτω  το προφυλακτικό και μερικές φορές μαζεύεται κιόλας, ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ! (Όσες φορές δοκίμασα ήταν οι κλασικές τις Durex)
Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει, προφανώς δεν είναι κάτι τρολίστικο και θέλω έστω κάποιες σοβαρές απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ :)

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει, προφανώς δεν είναι κάτι τρολίστικο και θέλω έστω κάποιες σοβαρές απαντήσεις.

Αυτο πραγματικα δεν χρειαζόταν.... στο Insomnia είσαι, εχεις παρατηρήσει απαντήσεις που δεν ειναι σοβαρές? 

ΥΓ Μήπως το βαζεις αναποδα?  :huh:

• Like 2
Δημοσ.

Μαζεύει?  μήπως ειναι πολύ λεπτό ?

οχι το προφυλακτικό ..

• Like 17
Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα θέμα με την χρήση των προφυλακτικών με την δικιά μου είμαστε μαζί ένα 5μήνο έχουμε βρεθεί σεξουαλικά πολλές φορές όπως είναι λογικό άλλα πλέον τα έχω παρατήσει και δεν βάζω προφυλακτικό ο λόγος είναι ο εξής ενώ το έχω ψάξει το θέμα και τις οδηγίες και όλα τα σχετικά έχω το εξής πρόβλημα στην εφαρμογή δεν ξετυλίγεται μέχρι τέρμα κάτω  το προφυλακτικό και μερικές φορές μαζεύεται κιόλας, ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ! (Όσες φορές δοκίμασα ήταν οι κλασικές τις Durex)

Αντε επιτελους και ενα θρέντ με πρακτικη γυρω απο το σεξ γιατι ολο θεωρια για γκομενες βαρέθηκα.... μακαρι να ειχαμε συχνοτερα τέτοια θρεντ για να παραθέτουμε και τις εμπειριες μας!

Γιατι δεν ξετυλιγεται μέχρι κάτω? Προσεξε αμα ειναι πολυ στενή η τυπισσα μην μεινει μέσα. Εγω σε παρομοια σκηνικα ειχα τον νου μου και εκει και οταν ειχε ανεβει το ειχα κατεβασει παλι με το χέρι. Επισης να εχεις μαζι σου 2-3 αν μια την βλεπεις και εχει γινει οτι να ναι να αλλαξεις και να συνεχισεις. Γιατι μπορει και να σπάσει (σπανιο μεν) αλλα μπορει να γινει.

Δημοσ.

Στο τέλος δέσε το με ενα σχοινάκι,αλλά πρόσεξε μην σου κόψει το αίμα. :-D

Τι προφυλακτικό είναι,επαναφοράς; :P

Δημοσ.

α.το ξετυλιγεις μεχρι την βαση του ...

αυτο δεν σημαινει οτι θα ξετυλιχτει ολο.

β.υπαρχουν και tighter fit απο την durex αν θυμαμαι καλα.

γ.αν ο warrior ηρεμησει υπαρχει περιπτωση να γινει και αυτο που λες.

δ.αν σκοπευετε να μην χρησιμοποιειται προφυλακτικο τοτε καντε εξετασεις και ξεκινηστε κανα μετρο αντισυλληψης εκτος αν θες να γινεις μπαμπας.

ε.παιξε με διαφορες μαρκες και με διαφορους τυπους να δεις αν σε βολευει καποιο καλυτερα.μπορεις να παρεις πχ το κουτι της durex που εχει μεσα 1-2 απο ολα σχεδον τα μοντελα της.υπαρχει και το real feel της durex που δεν ειναι ακριβως latex οποτε μπορεις να δεις και αυτο πως σου καθεται.

αυτα απο μενα.

• Like 3
Δημοσ.

εκτος αν θες να γινεις μπαμπας.

Και μετα να φταιει το κρατος η ανεργια και η τροικα...

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινάω τις απαντήσεις:

1)Στο θέμα της σύλληψης είμαι όσο προσεκτικότερος γίνεται και αυτό φαίνεται διότι εδώ και πόσο καιρό και μετά από τόσες πράξεις δεν έχει γίνει το παραμικρό, οπότε δεν με βλέπω μπαμπάκα είμαι μικρός ακόμα :)
2) Όχι δεν το βάζω ανάποδα.
3)Trojan δεν δοκίμασα μόνο durex.
4) Και για αυτούς που λένε κάτι για ''μικρό'' ''λεπτό'' και ''δαχτυλήθρες'' να πω πως μου φαίνεται μικρό το προφυλακτικό παρά μεγάλο αφού όπως είπα δεν κατεβαίνει μέχρι τέρμα κάτω αλλά φτάνει π.χ στα 3/4 κάπως έτσι, ίσως  θέλω κάτι πιο ελαστικό ή κάτι παρόμοιο.
5) Pouline, η τοποθέτηση γίνεται 100% σωστά, όσο για το tighter fit θα το ψάξω, ευχαριστώ πάντως :)
***Για τους τρολαδες εντάξει δεν χρειάζεται απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...