gregluffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 φιλε θα σου απαντησω και γω με τη σειρα μου,εγω δεν βαζω ποτε προφυλακτικο,οταν εβαζα ειχα το ιδιο προβλημα και μια φορα καθως κοπανουσα μια γκομενα ασχημα(in-out εννοω,οχι στο ξυλο) ,εμεινε το προφυλακτικο μεσα και γυρισε αναποδα και σε και προσπαθεια να το βγαλουμε μαζευε αερα και η κοπελα πονουσε,μετα πηγαμε δημοσιο νοσοκομειο και ενας γιατρος της τ εβγαλε με μια τσιμπιδα,απλα τραγικο παιδια εγω ημουν 15 και η κοπεα 14μισο ,και οι δυο αφραγκοι ,θυμαμε ειχα 15 ευρω ολα και ολα και μετα ρωτησα το γιατρο ποσο κανει και απλα με σκουντησε στον ωμο για να φυγω ,απλα τραγικεσ καταστασεισ ,μετα ολα καλα ειχε και το τιτανικο εκεινο τ βραδυ στον alpha νομιζω και κατσαμε ειδαμε ταινια με πιτσα.τωρα για το προβλημα που λεσ 17 δεν ειναι και τεραστια μαλλον δεν τη μετρας καλα παραπανω θα την εχεις ,τοτε αυτος ειναι ο λογος,τοτε πας σε κανενα carefurr και παιρνεις extra large Μην ντρεπεσαι καθολου το extra lalge θα σου περισσευει αλλα θα φθανει μεχρι τερμα κατω και κατω ειναι στενα το δαχτυλιδι,αρα δεν φευγει,πανω θα περισσευει αλλα μην χαλιεσε ισα ισα αισθανεσαι και πιο πολλα και δεν σε στενευει παντου οπως ολα τα αλλα ΛΑΘΑΚΙ carefurr=carrefour ΛΟΛ
Haldol Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη καποτα απο τα real feel Απαίσια προφυλακτικά. Πήρα μία φορά πριν χρόνια -- δε τα ξανακούμπησα έκτοτε.
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 φιλε θα σου απαντησω και γω με τη σειρα μου,εγω δεν βαζω ποτε προφυλακτικο,οταν εβαζα ειχα το ιδιο προβλημα και μια φορα καθως κοπανουσα μια γκομενα ασχημα(in-out εννοω,οχι στο ξυλο) ,εμεινε το προφυλακτικο μεσα και γυρισε αναποδα και σε και προσπαθεια να το βγαλουμε μαζευε αερα και η κοπελα πονουσε,μετα πηγαμε δημοσιο νοσοκομειο και ενας γιατρος της τ εβγαλε με μια τσιμπιδα,απλα τραγικο παιδια εγω ημουν 15 και η κοπεα 14μισο ,και οι δυο αφραγκοι ,θυμαμε ειχα 15 ευρω ολα και ολα και μετα ρωτησα το γιατρο ποσο κανει και απλα με σκουντησε στον ωμο για να φυγω ,απλα τραγικεσ καταστασεισ ,μετα ολα καλα ειχε και το τιτανικο εκεινο τ βραδυ στον alpha νομιζω και κατσαμε ειδαμε ταινια με πιτσα.τωρα για το προβλημα που λεσ 17 δεν ειναι και τεραστια μαλλον δεν τη μετρας καλα παραπανω θα την εχεις ,τοτε αυτος ειναι ο λογος,τοτε πας σε κανενα carefurr και παιρνεις extra large Μην ντρεπεσαι καθολου το extra lalge θα σου περισσευει αλλα θα φθανει μεχρι τερμα κατω και κατω ειναι στενα το δαχτυλιδι,αρα δεν φευγει,πανω θα περισσευει αλλα μην χαλιεσε ισα ισα αισθανεσαι και πιο πολλα και δεν σε στενευει παντου οπως ολα τα αλλα ΛΑΘΑΚΙ carefurr=carrefour ΛΟΛ Εγώ είμαι 18 χρονών μόλις τα έκλεισα, πιστεύω την μετράω καλά στα 17cm είμαι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου έτσι πως μου λένε, XL?χμμ δεν θα ήταν ωραία να περίσσευε πάνω, το easy fit της duo πρέπει να είναι καλή περίπτωση, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως η ιστοριούλα σου ήταν γάμησετα, χαρά στο κουράγιο σου τότε.
Runner25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 και εγω εχω αυτο το προβλημα αλλα ειμαι λιγο μεγαλος κοντα στα 20 οποτε το βαζω και φτανει μεχρι τη μεση τα ατιμα ειναι φτιαγμενα για 14 15 λογικα πρεπει να υπαρχουν μεγεθη ψαξε και πες και σε εμας 1
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 και εγω εχω αυτο το προβλημα αλλα ειμαι λιγο μεγαλος κοντα στα 20 οποτε το βαζω και φτανει μεχρι τη μεση τα ατιμα ειναι φτιαγμενα για 14 15 λογικα πρεπει να υπαρχουν μεγεθη ψαξε και πες και σε εμας Το ψάχνω ΚΑΠΩΣ έτσι περίπου όμως!! Πρώτα γίνεται αυτό: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0079/4932/files/condom_foreskin_1_large.png?200 Και κατά την ώρα του σεξ γίνεται ένα μπουρδέλο επειδή δεν κατεβαίνει ως κάτω και φτάνει στην μέση : http://cdn.shopify.com/s/files/1/0079/4932/files/condom_foreskin_1_large.png?200 Ωσ αποτέλεσμα να το βγάζω το σκουφάκι | *http://www.theyfit.co.uk/pages/problems-with-condom-fit Από εδώ τα βρήκα. 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ααα δεν το ήξερα για το XL θα ρίξω μια ματιά, καλά το είπες το κατάλαβα πλήρως. τα xl ειναι ενα κλικ μεγαλυτερα .μην περιμενεις τιποτα το τρελλο οτι ειναι για αλογα. Εγώ είμαι 18 χρονών μόλις τα έκλεισα, πιστεύω την μετράω καλά στα 17cm είμαι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου έτσι πως μου λένε, XL?χμμ δεν θα ήταν ωραία να περίσσευε πάνω, το easy fit της duo πρέπει να είναι καλή περίπτωση, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως η ιστοριούλα σου ήταν γάμησετα, χαρά στο κουράγιο σου τότε. κανες δοκιμες για να δεις.
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 τα xl ειναι ενα κλικ μεγαλυτερα .μην περιμενεις τιποτα το τρελλο οτι ειναι για αλογα. κανες δοκιμες για να δεις. Ωραίος, ευχαριστώ
iordanis77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τι προφυλακτικό είναι,επαναφοράς; Πολλαπλων χρησεων. 1
Runner25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εγώ είμαι 18 χρονών μόλις τα έκλεισα, πιστεύω την μετράω καλά στα 17cm είμαι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου έτσι πως μου λένε, XL?χμμ δεν θα ήταν ωραία να περίσσευε πάνω, το easy fit της duo πρέπει να είναι καλή περίπτωση, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως η ιστοριούλα σου ήταν γάμησετα, χαρά στο κουράγιο σου τότε. νομιζω μεχρι τα 20 21 το πεος σου θα συνεχισει να μεγαλωνει ισως και οχι παλι
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 το δικο μου μεγαλωνε μεχρι τα 30 ,κ εφτασε 3,4cm σε στυση 2
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 3,4 καλα το εγραψα,τι σε σας μεγαλωσε περισοτερο???????? 2
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 3,4 καλα το εγραψα,τι σε σας μεγαλωσε περισοτερο???????? Εδω παχυνε... 2
Runner25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 σιγουρα μεγαλωνεις σε υψος μεχρι τα 20 21 δεν ξερω αν μεγαλωνει ομως γενικα το σωμα για αυτο αν δειτε ειρωνες συμφορουμητες δε το λεω με σιγουρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις