volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 τι θελετε να πειτε???? πεστε μου την αληθεια ειμαι μικροτσουτσουνος????? 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Που είναι όλοι αυτοί που γράφανε στην αρχή ότι το παλικάρι έχει μικρό πουλάκι? OP είσαι σε μια ηλικία όπου το σώμα σου ακόμα αλλάζει+ το ότι είσαι στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής οπότε είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις το trial&error. Μεγαλύτερο μέγεθος θα σε βοηθήσει επίσης δοκίμασε duo,είναι πιο βολικά αλλά σπάνε πιο εύκολα(είσαι τολμηρός και δεν σε νοιάζει ).
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Που είναι όλοι αυτοί που γράφανε στην αρχή ότι το παλικάρι έχει μικρό πουλάκι? OP είσαι σε μια ηλικία όπου το σώμα σου ακόμα αλλάζει+ το ότι είσαι στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής οπότε είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις το trial&error. Μεγαλύτερο μέγεθος θα σε βοηθήσει επίσης δοκίμασε duo,είναι πιο βολικά αλλά σπάνε πιο εύκολα(είσαι τολμηρός και δεν σε νοιάζει ). Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε μου, δεν νομίζω να είναι μικρό ποτέ καμιά δεν μου είπε κάτι τέτοιο ούτε φάνηκε σε αντιδράσεις, θα δοκιμάσω duo easy fit ή το xl
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 γενικως μην δοκιμασεις μονο διαψορετικου μεγεθους αλλαγενικως διαφορετικα.καποια ειναι χοντροκομμενα πχ duo tornado και δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε για σενα ουτε για αυτην.η durex εχει 2 που ειναι λεπτα το extra thin νομιζω και to real feel.το ενα δεν ειναι latex ακριβως.η duo εχει ενα ειδος που ειναι λεπτο .
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 γενικως μην δοκιμασεις μονο διαψορετικου μεγεθους αλλαγενικως διαφορετικα.καποια ειναι χοντροκομμενα πχ duo tornado και δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε για σενα ουτε για αυτην.η durex εχει 2 που ειναι λεπτα το extra thin νομιζω και to real feel.το ενα δεν ειναι latex ακριβως.η duo εχει ενα ειδος που ειναι λεπτο . Το ότι είναι λεπτά σημαίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στους δυο αλλά το θέμα είναι αν είναι και ευκολοφόρετα ή αν είναι και σφιχτά;; Το Jeans της Durex το ξέρει κανείς;;
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Υπάρχουν και χαπάκια αντίσηληψης Τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλά για την υγεία..
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το ότι είναι λεπτά σημαίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στους δυο αλλά το θέμα είναι αν είναι και ευκολοφόρετα ή αν είναι και σφιχτά;; Το Jeans της Durex το ξέρει κανείς;; πιο ευκολα μπαινουν και σε θεμα σφιχτου ειναι οπως τα αλλα.τα jeans ειναι κανονικα στην ουσια.γενικως ο καθενας προτιμαει δισφορετικα για τους δικους του λογους.για αυτο ειπα το κουτι τις durex να δοκιμασεις διαφορα.επισης δεν ειναι μονο τι αρεσει σε σενα αλλα και στην κοπελα σου.εσενα ενα μπορει να σου αρεσει καιγια την αλλη να ειναι βασανιστηριο.πχ αυτα με κουκιδες ραβδωσεις και mixed παρολο που λενε extra pleasure πολλες κοπελες δεν τα μπορουν πολυ.επισης απο μαρκα σε μαρκα θα δεις διαφορα και στο λιπαντικο.ta real feel της durex μετα απο αρκετη ωρα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο οτι τα αλλα.δοκιμες δοκιμες και ξανα δοκιμες με το ετερο ημιση.Τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλά για την υγειά..αν και εδω θα πρεπε να απαντησει μια κοπελα εν τουτοις πολλες φορες οι γιατροι τα δινουν και για ορμονικα θεματα και οχι μονο για να μην μεινει εγγυος η αλλη.πχ ασταθης κυκλος κτλ κτλ
Silverage Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 και εγω εχω αυτο το προβλημα αλλα ειμαι λιγο μεγαλος κοντα στα 20 οποτε το βαζω και φτανει μεχρι τη μεση τα ατιμα ειναι φτιαγμενα για 14 15 λογικα πρεπει να υπαρχουν μεγεθη ψαξε και πες και σε εμας Μήπως είσαι αυτός ;
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μήπως είσαι αυτός ; Κλαίω χαχαχχαχαχαχα!! Κυριολεκτικά thread για τον π&*τσο... Yolo
GoDRiC- Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 δηλαδη εγω που το κανω χωρις θα γινω μπαμπας; δεν ισχυει κατι τετοιο αμα ξερεις απλα πηδας και τελειωσε η υποθεση δε χρειαζεται να τελειωσεις και μεσα στην αλλη.. καταλαβαινεις πανω κατω, προσωπικα τοσες φορες το εχω κανει με την δικια μου και ηταν και παρθενα και μην ρωτησετε που το ξερω, απλα το ξερω οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα πηδα χωρις προφυλακτικο φιλε μου αρκει να γνωριζεις!
geοo97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 δηλαδη εγω που το κανω χωρις θα γινω μπαμπας; δεν ισχυει κατι τετοιο αμα ξερεις απλα πηδας και τελειωσε η υποθεση δε χρειαζεται να τελειωσεις και μεσα στην αλλη.. καταλαβαινεις πανω κατω, προσωπικα τοσες φορες το εχω κανει με την δικια μου και ηταν και παρθενα και μην ρωτησετε που το ξερω, απλα το ξερω οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα πηδα χωρις προφυλακτικο φιλε μου αρκει να γνωριζεις! Προς το παρών αυτό κάνω αλλά γκρινιάζει λίγο οπότε το ξανά γυρνάω στο προφυλακτικό
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 δηλαδη εγω που το κανω χωρις θα γινω μπαμπας; δεν ισχυει κατι τετοιο αμα ξερεις απλα πηδας και τελειωσε η υποθεση δε χρειαζεται να τελειωσεις και μεσα στην αλλη.. καταλαβαινεις πανω κατω, προσωπικα τοσες φορες το εχω κανει με την δικια μου και ηταν και παρθενα και μην ρωτησετε που το ξερω, απλα το ξερω οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα πηδα χωρις προφυλακτικο φιλε μου αρκει να γνωριζεις! ολους η σιγουρα τους εφαγε .αν εσυ θες να παιξεις με τις πιθανοτητες εστω και μια στις 100 οκ εμεις παμε πασο.παντως πολλα ατομα το πηγαιναν ετσι οκ δεν το κανω οταν η αλλη μπορει να μεινει εγκυος οτι υπολογιζουμε μερες νυχτες πανσεληνο οτι δεν τελειωνω μεσα ε και πολλοι μετα ετρεχαν.δεν ειπε κανεις οτι θα μεινει στα σιγουρα αλλα παιζεις με πιθανοτητες.και επειδη καποιοι θα πουν οκ και με προφυλακτικο παιζεις με πιθανοτητες να σπασει οκ και εκει υπαρχει λυση.δεν τελειωνεις μεσα.στο χερι του καθενος τι θελει να κανει παντα και τι ρισκα θελει να παρει. Προς το παρών αυτό κάνω αλλά γκρινιάζει λίγο οπότε το ξανά γυρνάω στο προφυλακτικό λογικο να γκρινιαζει γιατι αμα γινει βλακεια αυτη θα κανει το παιδι οχι εσυ ασχετα για θεματα διατροφης και ολα τα συναφη. 2
geοo97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ολους η σιγουρα τους εφαγε .αν εσυ θες να παιξεις με τις πιθανοτητες εστω και μια στις 100 οκ εμεις παμε πασο.παντως πολλα ατομα το πηγαιναν ετσι οκ δεν το κανω οταν η αλλη μπορει να μεινει εγκυος οτι υπολογιζουμε μερες νυχτες πανσεληνο οτι δεν τελειωνω μεσα ε και πολλοι μετα ετρεχαν.δεν ειπε κανεις οτι θα μεινει στα σιγουρα αλλα παιζεις με πιθανοτητες.και επειδη καποιοι θα πουν οκ και με προφυλακτικο παιζεις με πιθανοτητες να σπασει οκ και εκει υπαρχει λυση.δεν τελειωνεις μεσα.στο χερι του καθενος τι θελει να κανει παντα και τι ρισκα θελει να παρει. λογικο να γκρινιαζει γιατι αμα γινει βλακεια αυτη θα κανει το παιδι οχι εσυ ασχετα για θεματα διατροφης και ολα τα συναφη. Δεν θέλω ΚΑΝ να σκέφτομαι κάτι τέτοιο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις