Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο θεος αγαπαει τα ετεροκανονικα παιδια του και τα προστατευει με divine shield απο τα κακα ΣΜΝ, αυτα τα εστειλε για να πεθανουν οι ανωμαλοι

ολοι ειναι σε κινδυνο και ειδικα οσοι κανουν "ανωμαλιες"

γιαυτο το εμβολιο του καρκινου της μητρας τωρα γινεται και σε αντρες

https://www.medlook.net/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82/index.php?option=com_flexicontent&view=item&id=2991

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιπα με καποτα?! νομιζω προτιμω να κατσω σπιτι και να βλεπω τζορντι σορ μεχρι να λιωσει ο εγκεφαλος μου

χωρίς πίπα στις επιπολαιότητες ... 

σκέψου λίγο ότι οκ εσύ μπορείς να βάλεις καπότα και να κάνεις oral sex... στις lesbian society όμως; peccato...

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει, προφανώς δεν είναι κάτι τρολίστικο και θέλω έστω κάποιες σοβαρές απαντήσεις.

Ευχαριστώ πολύ :)

Φιλε, θα παρεξηγηθουμε ε.
  • Like 1
Δημοσ.

παντως εχω αρχισει και νιωθω ξενερωτος σαν στρεητ, φετος ουτε ενα ΣΜΝ :(((
μου εχει λειψει το "μεγεια" που μου ελεγε καθε φορα η δερματολογα μου :/

Δημοσ.

εδω back party κανουν πολλοι /πολλες χωρις τιποτα το oral ειναι το μονο θεμα?

εσύ το χοντραίνεις τώρα .. εκεί παίζεις σκάκι με τον Χάρο και κατά 90% σε έχει ρουα ματ...

δεν θα το γυρίσω στην έλλειψη παιδείας μας κτλ κτλ 

νομίζω  στο Ελλαδιστάν είμαστε ένα avantage πάνω ... 

αγγλία πχ δεν κάνουν τεστ παπ ετησίως αλλά ανά 3ετία και ...  και είναι και πιο must στο sex  από μας... 

για το θέμα μας ... το προφυλακτικό που τοποθετείται έως τη μέση δεν παρέχει το μέγιστο της προφύλαξης...πρέπει να βρείτε το μέγεθος που σας αρμόζει ... υπάρχουν XL στις εταιρίες του εμπορίου ... λογική του μπαίνει  μισό το βγάζω μόνο κινδύνους εγκυμονεί 

Δημοσ.

ας σοβαρευτουμε και stay in topic αλλιωςνα το παμε για κλεισιμο.

παντως εχω αρχισει και νιωθω ξενερωτος σαν στρεητ, φετος ουτε ενα ΣΜΝ :(((
μου εχει λειψει το "μεγεια" που μου ελεγε καθε φορα η δερματολογα μου :/

εσύ το χοντραίνεις τώρα .. εκεί παίζεις σκάκι με τον Χάρο και κατά 90% σε έχει ρουα ματ...

δεν θα το γυρίσω στην έλλειψη παιδείας μας κτλ κτλ 

νομίζω  στο Ελλαδιστάν είμαστε ένα avantage πάνω ... 
αγγλία πχ δεν κάνουν τεστ παπ ετησίως αλλά ανά 3ετία και ...  και είναι και πιο must στο sex  από μας... 

για το θέμα μας ... το προφυλακτικό που τοποθετείται έως τη μέση δεν παρέχει το μέγιστο της προφύλαξης...πρέπει να βρείτε το μέγεθος που σας αρμόζει ... υπάρχουν XL στις εταιρίες του εμπορίου ... λογική του μπαίνει  μισό το βγάζω μόνο κινδύνους εγκυμονεί 

και ομως πολυ κοσμος ειναι fan.κοινως δεν τους νοιαζει ουτε αν θα παθουν καποια απλη μολυνση.

για το xl

Με 20 εκ. μήκος και 5,6 εκ. φάρδος, ακόμη και οι...μεγαλύτερες ανάγκες ικανοποιούνται.(απο το site της duo)

• Like 1
Δημοσ.

Έξω από τον χορό όλοι λέμε εξυπνάδες αντιπαραδείγματος.

Από την στιγμή που δεν έχει πότσα δεν μπορεί να καταλάβει το discomfort του προφυλακτικού.Προσωπικά δεν λειτουργώ,δεν μπορώ.

Δεν πειράζει, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι να επιλέξει η γυναίκα που λειτουργούν μια χαρά με σκούφο. :)

• Like 6
Δημοσ.

Δεν πειράζει, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι να επιλέξει η γυναίκα που λειτουργούν μια χαρά με σκούφο. :)

υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...συνήθως αυτοί που δημιουργούν θέμα με τη χρήση προφυλακτικού, είναι αρκετά επιπόλαιοι...δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους 

• Like 4
Δημοσ.

εγω αν ποτε βρω γυναικα δεν θα βαλω λαστιχα στον μεγα αλεξανδρο

βάλε αμορτισέρ  στο άνω πλάτωμα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...