IKARIWTHS Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλα φιλοι μου,ψαχνω ενα δικαρτο λεπτο και ομορφο ,μεχρι σημερα ειχα το galaxy a3 2015 αλλα απεβίωσε... θελω να εχει διαστασεις απο 4.5 εως 5 ιντσες,να ειναι ιδιαιτερα μαζεμενο και να εχει οσο πιο κοντα σε στοκ λειτουργικο γινεται. υπαρχει κατι? και με κινεζικα δεν εχω προβλημα αλλα δε μπορω να περιμενω 1 μηνα ,μεσα στην εβδομαδα το χρειαζομαι . 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 huawei p8 lite αλλα αν βαλεις 2η καρτα δεν θα μπορεις να βαλεις sd! Επισης ανεφερε και το budget σου
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Στην Ελλάδα η lenovo έχει κάποια δίκαρτα στις 5". Για το όσο πιο κοντά σε στοκ όμως για το λειτουργικό δεν ξέρω αν σε καλύπτουν.
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ευχαριστω παιδια,η θ απαρω κατι φθηνο τωρα το οποιο θα το δωσω μολις καταληξω ,η αν υπαρχει καποιο το οποιο να ξεχωριζει θα το παρω αμεσως ,οποτε ξεκιναω απο 60 ευρω και φθανω 500
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ευχαριστω παιδια,η θ απαρω κατι φθηνο τωρα το οποιο θα το δωσω μολις καταληξω ,η αν υπαρχει καποιο το οποιο να ξεχωριζει θα το παρω αμεσως ,οποτε ξεκιναω απο 60 ευρω και φθανω 500 αν εχεις την δυνατοτητα να δωσεις μεχρι 500 ευρω δες το S6 Duos
@topos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν θελεις λυση για να εχεις back up και φθηνο δες και τα lumia. Ειδικα εαν δεν εχεις περασει απο winphone ειναι καλη ευκαιρια να παρεις κ μια ιδεα με το τι παιζει εκει. 1
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εαν θελεις λυση για να εχεις back up και φθηνο δες και τα lumia. Ειδικα εαν δεν εχεις περασει απο winphone ειναι καλη ευκαιρια να παρεις κ μια ιδεα με το τι παιζει εκει. +1 δες το Lumia 730 Dual που ταιριαζει με αυτα που ζητας
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 χρονια πολλα φιλοι μου,ψαχνω ενα δικαρτο λεπτο και ομορφο ,μεχρι σημερα ειχα το galaxy a3 2015 αλλα απεβίωσε... θελω να εχει διαστασεις απο 4.5 εως 5 ιντσες,να ειναι ιδιαιτερα μαζεμενο και να εχει οσο πιο κοντα σε στοκ λειτουργικο γινεται. υπαρχει κατι? και με κινεζικα δεν εχω προβλημα αλλα δε μπορω να περιμενω 1 μηνα ,μεσα στην εβδομαδα το χρειαζομαι . Εγγυηση?? αν εχεις την δυνατοτητα να δωσεις μεχρι 500 ευρω δες το S6 Duos Εστω οτι θελει να δωσει τα χρηματα,δεν ειναι κριμα να πληρωσει καπελο 120ευρω για το S6 duos σε σχεση με το απλο??
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 +1 δες το Lumia 730 Dual που ταιριαζει με αυτα που ζητας Ίσως και το 640;
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ίσως και το 640; καλο, χρυσο, αγιο το 640 αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι λεπτο, ομορφο και μαζεμενο οσο το 730 Εγγυηση?? Εστω οτι θελει να δωσει τα χρηματα,δεν ειναι κριμα να πληρωσει καπελο 120ευρω για το S6 duos σε σχεση με το απλο?? τα γουστα πληρωνονται
orck Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Lenovo S60 στις 5" και Lenovo Κ3 note στις 5,5" και τα δυο δικαρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα