Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα φιλοι μου,ψαχνω ενα δικαρτο λεπτο και ομορφο ,μεχρι σημερα ειχα το galaxy a3 2015 αλλα απεβίωσε... θελω να εχει διαστασεις απο 4.5 εως 5 ιντσες,να ειναι ιδιαιτερα μαζεμενο και να εχει οσο πιο κοντα σε στοκ λειτουργικο γινεται.

υπαρχει κατι?

και με κινεζικα δεν εχω προβλημα αλλα δε μπορω να περιμενω 1 μηνα ,μεσα στην εβδομαδα το χρειαζομαι . 

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα η lenovo έχει κάποια δίκαρτα στις 5". Για το όσο πιο κοντά σε στοκ όμως για το λειτουργικό δεν ξέρω αν σε καλύπτουν.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια,η θ απαρω κατι φθηνο τωρα το οποιο θα το δωσω μολις καταληξω ,η αν υπαρχει καποιο το οποιο να ξεχωριζει θα το παρω αμεσως ,οποτε ξεκιναω απο 60 ευρω και φθανω 500

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια,η θ απαρω κατι φθηνο τωρα το οποιο θα το δωσω μολις καταληξω ,η αν υπαρχει καποιο το οποιο να ξεχωριζει θα το παρω αμεσως ,οποτε ξεκιναω απο 60 ευρω και φθανω 500

αν εχεις την δυνατοτητα να δωσεις μεχρι 500 ευρω δες το S6 Duos

Δημοσ.

Εαν θελεις λυση για να εχεις back up και φθηνο δες και τα lumia.

Ειδικα εαν δεν εχεις περασει απο winphone ειναι καλη ευκαιρια να παρεις κ μια ιδεα με το τι παιζει εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν θελεις λυση για να εχεις back up και φθηνο δες και τα lumia.

Ειδικα εαν δεν εχεις περασει απο winphone ειναι καλη ευκαιρια να παρεις κ μια ιδεα με το τι παιζει εκει.

+1 δες το Lumia 730 Dual που ταιριαζει με αυτα που ζητας

Δημοσ.

χρονια πολλα φιλοι μου,ψαχνω ενα δικαρτο λεπτο και ομορφο ,μεχρι σημερα ειχα το galaxy a3 2015 αλλα απεβίωσε... θελω να εχει διαστασεις απο 4.5 εως 5 ιντσες,να ειναι ιδιαιτερα μαζεμενο και να εχει οσο πιο κοντα σε στοκ λειτουργικο γινεται.

υπαρχει κατι?

και με κινεζικα δεν εχω προβλημα αλλα δε μπορω να περιμενω 1 μηνα ,μεσα στην εβδομαδα το χρειαζομαι . 

Εγγυηση??

αν εχεις την δυνατοτητα να δωσεις μεχρι 500 ευρω δες το S6 Duos

Εστω οτι θελει να δωσει τα χρηματα,δεν ειναι κριμα να πληρωσει καπελο 120ευρω για το S6 duos σε σχεση με το απλο??

Δημοσ.

Ίσως και το 640;

καλο, χρυσο, αγιο το 640 αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι λεπτο, ομορφο και μαζεμενο οσο το 730

Εγγυηση??

Εστω οτι θελει να δωσει τα χρηματα,δεν ειναι κριμα να πληρωσει καπελο 120ευρω για το S6 duos σε σχεση με το απλο??

τα γουστα πληρωνονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...