Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντευω να καταλήξω ,όταν πέσουν οι τιμές θα πάρω το galaxy s7 μέχρι τότε είμαι μεταξύ lumia 730 ,meizu m2(μίνι) και huawei p8 lite

Ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

αφου το θες για λιγο καιρο χτυπα ενα λουμια 640, 730 ή κανα moto g2 μτχ με 70 ευρω θα την βγαλεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ φιλε μου,μεταξυ των τριών με ενδιαφέρει χωρίς να βάλουμε στη μεση το οικονομικο 

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω πως δεν ειναι σοϊ η αγορα του δικαρτου, τουλαχιστον πριν απο κανα χρονο που ψαχνομουν ηθελαν πειραγμα και δεν ηθελα να μπω σ αυτη την διαδικασια, κανενα δεν μ αρεσε, σκεψου και την λυση των δυο συσκευων, εγω αυτο εκανα, ειχα το g2 (υπαρχει αντιστοιχων δυνατοτητων δικαρτο π.χ.; δεν νομιζω...), πηρα κι ενα moto e για 2ο και καθαρισα

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω πως δεν ειναι σοϊ η αγορα του δικαρτου, τουλαχιστον πριν απο κανα χρονο που ψαχνομουν ηθελαν πειραγμα και δεν ηθελα να μπω σ αυτη την διαδικασια, κανενα δεν μ αρεσε, σκεψου και την λυση των δυο συσκευων, εγω αυτο εκανα, ειχα το g2 (υπαρχει αντιστοιχων δυνατοτητων δικαρτο π.χ.; δεν νομιζω...), πηρα κι ενα moto e για 2ο και καθαρισα

Μια χαρα δουλευουν τα δικαρτα, ειτε ειναι android ειτε winphones.Δεν θελουν ουτε σκαλισμα ουτε τιποτα.

Πλεων να με πληρωνεις δεν παιζει να κουβαλαω δευτερο κινητο, δευτερος ογκος/βαρος,επιπλεων ακτινοβολια και τελος να ψαχνεσαι να φορτιζεις 2 κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα δουλευουν τα δικαρτα, ειτε ειναι android ειτε winphones.Δεν θελουν ουτε σκαλισμα ουτε τιποτα.

Πλεων να με πληρωνεις δεν παιζει να κουβαλαω δευτερο κινητο, δευτερος ογκος/βαρος,επιπλεων ακτινοβολια και τελος να ψαχνεσαι να φορτιζεις 2 κινητα.

Εγώ πλέον έχω αποκλείσει συσκευές που δεν είναι δίκαρτες! Είναι πολύ βολικό χαρακτηριστικό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...