nhzt Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 H Funai Japan δεν έχει καμία σχέση με την Funai που γνωρίζουμε. Η μάρκα έπαιζε δυνατά την δεκαετία 70-80 σε προϊόντα audio video. Έκτοτε το όνομα τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή αγορά πήρε την κάτω βόλτα με τα προϊόντα της. Για να γίνω κατανοητός όπως κάποτε και η ΑΚΑΙ Άλλο παράδειγμα η TEAC η οποία στην αγορά πχ της Αυστραλίας είναι η αντίστοιχη Funai. Φθηνό κατασκευής προϊόντα ενώ στην Ευρώπη τα προϊόντα είναι καλύτερης και αξιόλογης ποιότητας. Επίσης δείτε τις τηλεοράσεις JVC που έκαναν πάλι την εμφάνιση τους και στην Ελληνική αγορά. Δεν είναι οι τηλεοράσεις που ξέρατε. Είναι τηλεοράσεις φασόν που παράγονται από το Τούρκικο εργοστάσιο Vestel Αυτά ισχύουν με τα περισσότερα brands Όσα προϊόντα Funai πέρασαν από τα δικά μου χέρια και τελευταίως 2 video players VHS από τα τελευταία της παραγωγής τα ίδια ακριβώς έβγαιναν και σε Philips έπαιξαν το πολύ δέκα κασσέτες και τέλος του προγράμματος.. Συμφωνώ και γω με την λογική ότι η Funai που όλοι ξέρουμε είναι για τα Lidl , όμως η σχέση που αναπτύσσεται με την Μ$ κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι η Μ$ θέλει να μπει στα κονσουμεράδικα ηλεκτρονικά προιόντα, αναπτύσσοντας την πλατφόρμα της πάνω στο software που έχει (windows 10), κάτι που της προσφέρει η Funai Japan. Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Δεν μιλάμε για εξαγορά αλλά για ανταλλαγή τεχνολογιών.
mr.Vox Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έχω να προσθέσω ότι η Funai που γνωρίζει η Ελλάδα είναι χαμηλοτέρου ποιοτικώς επιπέδου από τα lidl aka Silvercrest. Έχω όμως ένα equalizer, (ισοσταθμιστή ) 12+12 περιοχών made in Japan από τα μέσα της δεκαετίας του 80 μπορεί και παλαιότερος ο οποίος λειτουργεί ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα.
maxx71 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ετσι οπως πανε αυτοι θα αγορασουν και τα Lidl στο τελος
mr.Vox Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πλάκα στην πλάκα μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Η lidl θα τα αγοράσει όλα και την Funai και μετά την microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα